Windows 7 preko 10%

poruka: 53
|
čitano: 11.801
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 preko 10%".
15 godina
protjeran
RE: Windows 7 preko 10%
rambox kaže...
PICART kaže...

Pa normalno je da se tako prodaje, kada je to najbolji proizvod Microsofta u zadnje vrijeme. Jednostavno radi glatko, brzo... a ni ne izgleda loše.

Windows 7 nije bas novi proizvod uopce samo pokrpana i malo nabrijana Vista, tj nije vise tak pohlepna resursa te jos neke sitnice i to je to.Cool

a sta su bili win 98 naspram 95 ili win xp naspram 2000?

EVOLUCIJA sine, nesto najbolje sta je priroda iznjedrila

17 godina
neaktivan
deckard kaže...

Neznam što vi koji toliko hvalite i slavite Windows 7 radite u životu, no pjesma s tim Windowsima je sasvim drugačija na poligonu onih koji rade i nešto drugo osim surfanja po netu,...

nema smisla citirati sve.
govoris o driverima proizvodjaca graf. kartica, mreznih kartica, ISDN kartica. koristim ATI odavno.. i uvijek su bili fuseri oko drivera. za prof. kartice ne znam.. ali pretpostavljam da je ista stvar. - not a windows fault
govoris o OE koji je bio implementiran u windoze - imas milijardu besplatnih klijenata (a OE je uistinu bio rudimentaran.. nikada mi se nije svidjao i nikada nije radio pretjerano dobro - govorim o redovitom dopisivanju i velikom broju mailova etc etc). - iovako ih stiscu za sve sto stave u os.. stoga.. hebiga.. ako zelis profesionalni alat za mail.. nabavi exchange i outlook.
etc etc..
zapravo.. ti vise govoris o prastarom ili jako specijaliziranom hardware-u za kojega sami proizvodjaci nisu napravili driver (uopce.. ili kako treba). a vjeruj mi.. ja imam nesto prastaroga hardwarea koji radi kao svicarski sat s driverima koji dolaze uz windoze.
ove godine ce biti korporativnih prelazaka na windoze 7 u hrvatskoj, a vjeruj mi.. neki klijenti ne bi to niti pomislili napraviti ako nisu to detaljno istestirali.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
15 godina
protjeran
Littlemanbeingerased kaže...
deckard kaže...

Neznam što vi koji toliko hvalite i slavite Windows 7 radite u životu, no pjesma s tim Windowsima je sasvim drugačija na poligonu onih koji rade i nešto drugo osim surfanja po netu,...

nema smisla citirati sve.
govoris o driverima proizvodjaca graf. kartica, mreznih kartica, ISDN kartica. koristim ATI odavno.. i uvijek su bili fuseri oko drivera. za prof. kartice ne znam.. ali pretpostavljam da je ista stvar. - not a windows fault
govoris o OE koji je bio implementiran u windoze - imas milijardu besplatnih klijenata (a OE je uistinu bio rudimentaran.. nikada mi se nije svidjao i nikada nije radio pretjerano dobro - govorim o redovitom dopisivanju i velikom broju mailova etc etc). - iovako ih stiscu za sve sto stave u os.. stoga.. hebiga.. ako zelis profesionalni alat za mail.. nabavi exchange i outlook.
etc etc..
zapravo.. ti vise govoris o prastarom ili jako specijaliziranom hardware-u za kojega sami proizvodjaci nisu napravili driver (uopce.. ili kako treba). a vjeruj mi.. ja imam nesto prastaroga hardwarea koji radi kao svicarski sat s driverima koji dolaze uz windoze.
ove godine ce biti korporativnih prelazaka na windoze 7 u hrvatskoj, a vjeruj mi.. neki klijenti ne bi to niti pomislili napraviti ako nisu to detaljno istestirali.

Znam sto pricam i odgovorno tvrdim da ove godine nece biti korporativnih prelazaka tj bar ne u onoj mjeri koliko implicira tvoja poruka.

Tvrtke bez obzira na kvalitetu i stabilnost samog os-a cekaju barem prvi servis pack i onda ispituju mogucnosti i isplativost same migracije.

Uostalom u hrvatskoj danas mozes na prste jedne ruke nabrojat kompanije koje bi realno mogle profitirat prelaskom na 7-icu, nazalost jos je situacija u drzavi takva kakve je bez nekakvih naznaka da ce uskoro nabolje.

Sto se tice kririke u potpunosti se slazem s tobom, treba znat "nastelat" sto hardware, sto software a ne samom pljuvat i okrivljavat druge za vlastitu nestrucnost i nesposobnost.

Prvi pljuje sta mu 7-ica radi sporije na GMA "grafici" a drugi danas jos koristi OE i onda jos mudruje - svasta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 15:17 (dado8).
15 godina
neaktivan
Windows 7 preko 10%

Moram primjetiti da već dugo nisam na jednom mjestu pročitao toliko glupih trućanja bez imalo pokrića. Poprilično dugo administriram sustav kod sebe na windozama i to još od 3.1 pa preko 95-ice sve do sadašnje verzije 7 te je najlošiji i najnekvalitetniji proizvod iz MS-a bila Vista sa svim SP-ovima koja uopće ili nikako nije znala raditi sa 1, 2,4-jezgrenim procesorima a glad za memorijom i resursima je bila daleko veća od 7-ice. Moram priznati da deckard priča o problemima koje ima sa starim driverima koji su još pisani za 95/98/NT/W2K te su se nekako mogli implementirati u Vistu no sa 7-icom to ide malo teže (primjer: moj zadnji je Tecramov driver je pisan za W2K i na 2003 SE nije radio te ga je valjalo pisati iz postojećeg predloška uz neke dodatke da bi kontroler kako tako radio bez rušenja strukture particija na RAID-u 5) no ne valja generalizirati kao što to čini deckard te hoće reći da OS ne valja.

Osobno koristim 7-icu od 14.07.2009 na MSI GX700X i radi odlično te nisam dosad imao nikakvih problema sa nekompatibilnošću ili bilo kojeg drugog problema te čak nisam bio prisiljen visiti na MSI-jevom siteu za skidanje drivera da bi mi sve profunkcioniralo kako treba jer u bazi 7-ice ih je poprilično te pokrivaju barem 80% računala proizvedenih do 2009-e. Znam da svatko od nas se suočio sa gomilom bugova u windozama tokom svog rada sa istima no ponekad to nije pitanje samo OS-a nego i proizvođača hardveraja kojima se podosta često neda pisati drajvere te ih napišu radi reda te isti naprave više štete nego koristi.

Smatram da bi svatko morao prije pisanja svojeg komentara primisliti o onome što piše te da li tome što će napisati pristupa subjektivno ili objektivno a objektivno je da je 7-ica dobar i kvalitetan OS koji u cijelosti zadovoljava rad kućnih korisnika ali i onih drugih te valja svakom novom proizvodu dati dovoljno vremena da se na tržištu pokaže da li zadovoljava ili ne te tada navaliti na isti pljuvanjem ili pohvalama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 preko 10%

Barem što se kućnih korisnika tiče, Windowsi XP odlaze polako u mirovinu.

Počele su izlaziti igre koje ne podržavaju Windowse XP, već je za njih potrebno imati Vistu ili Sedmicu.

Just Cause 2 to be Incompatible with Windows XP

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 20:10 (klimama).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 preko 10%

Pa mislim da je konačno red da sve igre krenu na DX10 i 11.

Vreme je već.

DX11 je tu, a DX10 već tri godine.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaboravio si na Longhorn(najsmeće) a glede W7 shibam Ultimate par mjeseci sve leti kao nikad..čista desetka. Od W7Beta sam brzo odustao pa sam tim prije ugodno iznenađen s Ultimate verzijom
IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
protjeran
micho0305 kaže...
Zaboravio si na Longhorn(najsmeće) a glede W7 shibam Ultimate par mjeseci sve leti kao nikad..čista desetka. Od W7Beta sam brzo odustao pa sam tim prije ugodno iznenađen s Ultimate verzijom

Ne znam na sta ti to mislis kad govoris o beti, ali na zapadu gdje se softver placa dosta ljudi je jos na win7 rc verziji i taj podatak govori dovoljno

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 20:45 (dado8).
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
micho0305 kaže...

Ne znam na sta ti to mislis pod betom, ali na zapadu gdje se softver placa dosta ljudi je jos na win7 rc verziji a to dovoljno govori samo po sebi.

plaća se i ovdje ali ga nitko ne kupuje LOL

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
dado8 kaže...
micho0305 kaže...

Ne znam na sta ti to mislis pod betom, ali na zapadu gdje se softver placa dosta ljudi je jos na win7 rc verziji a to dovoljno govori samo po sebi.

plaća se i ovdje ali ga nitko ne kupuje LOL

ma daj Osmijeh

15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Znam sto pricam i odgovorno tvrdim da ove godine nece biti korporativnih prelazaka tj bar ne u onoj mjeri koliko implicira tvoja poruka.

Tvrtke bez obzira na kvalitetu i stabilnost samog os-a cekaju barem prvi servis pack i onda ispituju mogucnosti i isplativost same migracije.

Uostalom u hrvatskoj danas mozes na prste jedne ruke nabrojat kompanije koje bi realno mogle profitirat prelaskom na 7-icu, nazalost jos je situacija u drzavi takva kakve je bez nekakvih naznaka da ce uskoro nabolje.

Sto se tice kririke u potpunosti se slazem s tobom, treba znat "nastelat" sto hardware, sto software a ne samom pljuvat i okrivljavat druge za vlastitu nestrucnost i nesposobnost.

Prvi pljuje sta mu 7-ica radi sporije na GMA "grafici" a drugi danas jos koristi OE i onda jos mudruje - svasta.

s tobom se slažem u segmentu količine prelazaka al mislim da je on više uvjetovan trenutnom financijskom situacijom nego nečim drugim al s druge strane znam za dvije velike (znači preko 1k klijenata) kompanije koje su u potpunosti prešle na wk8r2 domenu u kombinaciji s w7 al nebi me čudilo da ih još ima.......

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
cekpi kaže...
dado8 kaže...

s tobom se slažem u segmentu količine prelazaka al mislim da je on više uvjetovan trenutnom financijskom situacijom nego nečim drugim al s druge strane znam za dvije velike (znači preko 1k klijenata) kompanije koje su u potpunosti prešle na wk8r2 domenu u kombinaciji s w7 al nebi me čudilo da ih još ima.......

dado8 i  cekpi bojim se da niste potpuno u pravu gledano na korporativni prelazak jer on ne mora nužno biti masovan nego podlježe zamjeni starijih OS-ova s time da se kod Viste bez muke da upgrejdati (osobno smatram da se to ne isplati jer se iz Viste nasljeđuje gomila problema) te se on početno neće iskazati no u bliskoj budućnosti kupnjom ili zamjenom računala ide i zamjena OS-a koji se prestaje proizvoditi (W2K, XP) te sve ovisi o proizvođaču/prodavaču računala sa kojim OS-om će ponuditi novo računalo. Primjer mogu navesti kod sebe u tvrtki (150 računala sa 10 servera) gdje sam već dosad kupio 5 računala/notebook-ova sa tim OS-om umjesto XP-a ili Visti. Moja osobna procjena je čak da mi je 7-ica u Retail verziji jeftinija od Viste ili XP-ja u Pro verziji jer se tako i tako već jako teško mogu kupiti da se ne isplati više gubiti vrijeme sa traženjem tog OS-a.

Možda ovaj moj komentar vuče na subjektino razmišljanje no bojim se da dobar dio administratora mog kalibra ide za time da što manje održava OS te da isti na korisničkom računalu prepusti spokoju izrade svakodnevnih backupova te se prepusti situaciji koju je nekad davno nudila 98 u SE verziji gdje postotak računala kojima se pojavljivao plavi ekran smrti je bio 1,5 - 2% dok kod 2K je bio se povećao na 8% s time da promjena harveraja je obavezno zahtjevala popravak OS-a i gubitak vremena od 1-2 sata rada na istome računalu. Kod XP-ja i moguće 7-ce bi moglo biti dobro to što ta dva OS-a su nježni prema hardveraju te nude mogućnost da isti potraje duže vremena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 23:40 (dagoberhr).
16 godina
protjeran
Windows 7 preko 10%

E kad se sjetim kad je izašla vista 1 jednom ju probo i nikad više i koristio sam xp i non stop neki problemi aj ruši aj ovo aj ono i od kako je izašla sedmica od onda ni slovo r a kamoli rušenje windowsa! ona mi najbolje radi na ovom mom kompu! Hebo ja ostale windowse kad je windows 7 zakon!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunc
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 0:16 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
micho0305 kaže...

Ne znam na sta ti to mislis kad govoris o beti, ali na zapadu gdje se softver placa dosta ljudi je jos na win7 rc verziji i taj podatak govori dovoljno

mislim na W7 beta verziju od prije godinu(recimo),onu golu s bugovima.Nije  bila niš bolja od Viste koju sam vrtio s svim mogućim service đinđama niti mjesec . Kažem, W7 je OK, a za legal softver, ruku na srce da imam njihove plaće imao bih 70% legal software a ne ko sad, obratno. Ma šta kažem, odavno bih imao Maca...lol

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
neaktivan
dagoberhr kaže...
 dado8 i  cekpi bojim se da niste potpuno u pravu gledano na korporativni prelazak jer on ne mora nužno biti masovan nego podlježe zamjeni starijih OS-ova s time da se kod Viste bez muke da upgrejdati (osobno smatram da se to ne isplati jer se iz Viste nasljeđuje gomila problema) te se on početno neće iskazati no u bliskoj budućnosti kupnjom ili zamjenom računala ide i zamjena OS-a koji se prestaje proizvoditi (W2K, XP) te sve ovisi o proizvođaču/prodavaču računala sa kojim OS-om će ponuditi novo računalo. Primjer mogu navesti kod sebe u tvrtki (150 računala sa 10 servera) gdje sam već dosad kupio 5 računala/notebook-ova sa tim OS-om umjesto XP-a ili Visti. Moja osobna procjena je čak da mi je 7-ica u Retail verziji jeftinija od Viste ili XP-ja u Pro verziji jer se tako i tako već jako teško mogu kupiti da se ne isplati više gubiti vrijeme sa traženjem tog OS-a.

Možda ovaj moj komentar vuče na subjektino razmišljanje no bojim se da dobar dio administratora mog kalibra ide za time da što manje održava OS te da isti na korisničkom računalu prepusti spokoju izrade svakodnevnih backupova te se prepusti situaciji koju je nekad davno nudila 98 u SE verziji gdje postotak računala kojima se pojavljivao plavi ekran smrti je bio 1,5 - 2% dok kod 2K je bio se povećao na 8% s time da promjena harveraja je obavezno zahtjevala popravak OS-a i gubitak vremena od 1-2 sata rada na istome računalu. Kod XP-ja i moguće 7-ce bi moglo biti dobro to što ta dva OS-a su nježni prema hardveraju te nude mogućnost da isti potraje duže vremena.

što se tiče prelazaka na noviji operativni sustav moramo imat na umu nekoliko faktora:

- financijska situacija (tu ne mislim na zanavljanje dva-tri pc-a i kupovina jednog laptopa nego na kompletan korporativni prelazak)

- IT politika firme (tj što je kompanija veća, s većim brojem aplikacija svih profila a najviše legacy i sa kompleksnijom security politikom to je njezin upgrade velik)

- volja administratora (odnosno u velikim firmama voditelja/"managera" IT-a)

- i možda najbitnije samih korisnika (a bilo koji admin zna kakva oni mogu bit muka)

da se razumijemo ja sam "najsretniji" kad u petak popodne padne neki 2ksrv

a trenutno mi je jedina vizija raja di je sve novo, u ibm crnoj boji, sflešano, popećano i dignuto na 2k8r2 i w7 :)

17 godina
neaktivan
RE: XP = Zakon!
1.Lovac kaže...
Nakon ovih komentara ostajem na XP

Zakon!

???

Taj otpor napretku nikako i nikada naću shvatiti Belji se

Najbolje da si ti i slični instalirate dobrano okušane (a i zrelije, budimo realni..) Windowse 3.1 i lijepo si čeprkate po njima koliko vas volja Smijeh

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
cekpi kaže...

kak ne kužeš da sam ja od frendovog frenda čuo da je sedmica samo pokrpana vista i onda mi nemreš ti tvrdit da nije ;)

Hahaha......Zakon si.

BTW. Kada vidim ove ljude koji ne žele Win7 čisto iz zadrtih razloga (i onda mi govori tu kako je Win7 1000 i kusur kuna iako je PRO verzija jeftinija od PRO Xp, a XP je skinuo s neta unaprijed aktiviran) sjetim se starijih ljudi koji su se jedva navikli na računala uopće od kojih hrpa u kojekakvim službama strogo protestira protiv uvođenja računala jer oni ne žele učiti raditi na računalu. Njima se to čini komplicirano, ide im na živce i smatraju da nema potrebe za računalom već je bolje arhivirati sve u registratore pa kada zastari sve onda u podrum s time.

Windows 7 je budućnost i svaki novi OS bazirati će se na ovome. Da se razumijemo, ja sam krenuo od DOS-a u srednjoj školi (iako su Windowsi već bili aktuelni), pa sam Win 3.11 preskočio jer je u to doba bila popularna Amiga, ali sam brzo kupio PC i prešao na Win95, pa 98, pa sam probao Win Millenium (ovaj je bio koma OS), pa sam probao NT 4.0 i Win2000 i onda je izašao XP.

XP je u početku bio takva katastrofa i da vi koji ste sada na XP-u znate kako je radio u početku, vjerujte mi da ne bi riječi rekli protiv 7-ice. 7-ica je otkada ja znam za MS-ove OS-ove najdetaljnije i najbolje napravljen OS.

A onaj lik što je napisao pola stranice pljuvanja po 7-ici je sigurno administrator u KB Dubrava gdje je ekipa downgradeala sa Win7 na XP jer nisu znali podesiti u 7-ici neke stvari.

Win7 x64 jako dobro radi i sa 32-bitnim softwareima i ovo je prvi MS-ov OS u kojem stvarno postoji kompatibilnost sa starim programima (ne 100%, ali u odnosu na prije moglo bi se reći 100% jer svaki novi MS OS koji je izašao, software sa starog nije skoro nikako radio).

Svako novo računalo će moći iskoristiti Win7 kako spada, osobito ako imate više od 3.5 Gb memorije (64-bitna verija).

Treba si prilagoditi novim stvarima, proučiti, naučiti, a ne čim nešto izađe pljuvati po tome i svima govoriti kako je nešto katastrofa.

E, skoro zaboravih... Kada jednom padnu cijene SSD diskova, ne zaboravima da Win7 jedini ima podršku za te stvari. Čak niti Vista nema full SSD support što znači da će i na XP-u i na Visti raditi SSD, ali 7-ice će to bolje iskoristiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 11:00 (AtlantisCro).
15 godina
neaktivan
cekpi kaže...
što se tiče prelazaka na noviji operativni sustav moramo imat na umu nekoliko faktora:

- financijska situacija (tu ne mislim na zanavljanje dva-tri pc-a i kupovina jednog laptopa nego na kompletan korporativni prelazak)

- IT politika firme (tj što je kompanija veća, s većim brojem aplikacija svih profila a najviše legacy i sa kompleksnijom security politikom to je njezin upgrade velik)

- volja administratora (odnosno u velikim firmama voditelja/"managera" IT-a)

- i možda najbitnije samih korisnika (a bilo koji admin zna kakva oni mogu bit muka)

da se razumijemo ja sam "najsretniji" kad u petak popodne padne neki 2ksrv

a trenutno mi je jedina vizija raja di je sve novo, u ibm crnoj boji, sflešano, popećano i dignuto na 2k8r2 i w7 :)

Evo, u mojoj firmi ima stotine PC-a s Windowsima XP i upgrade se neće još neko vrijeme (nepoznato) raditi iz vjerojatno više razloga, a neki su ovi koje si naveo.

Najveći je razlog zato što Windowsi XP dolaze s računalima i neće se raditi upgrade na Win7 tj. prelaziti dok god ne dođu nova računala sa 7-icom.

Ovdje se ne radi o volji administratora već o tome da firma s kojom imamo ugovor isporučuje takva računala i gotovo.

Što se tiče ovoga za korisnike. Kod nas uopće nije problem korisnika (firma ima 1200 ljudi), a oni koji rade bilo što na računalu, rade s Accessovim bazama, excel dokumentima i shortcutima na desktopu i ako im promjeniš Windowse, njima to apsolutno neće ništa značiti što se tiče prilagodbe.

Također bih uzeo za primjer kako sam, nazovimo to testirao kako se ljudi koji ne znaju niti instalirati Windowse stavio 7-icu nakon par godina rada na XP-u.

Bio sam vrlo iznenađen. Sve i jedan su pozitivno reagirali da im se sviđa Win7 ne samo zbog izgleda već da su im neke stvari bolje dok rade u njima itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 10:41 (AtlantisCro).
15 godina
neaktivan
AtlantisCro kaže...
Evo, u mojoj firmi ima stotine PC-a s Windowsima XP i upgrade se neće još neko vrijeme (nepoznato) raditi iz vjerojatno više razloga, a neki su ovi koje si naveo.

Najveći je razlog zato što Windowsi XP dolaze s računalima i neće se raditi upgrade na Win7 tj. prelaziti dok god ne dođu nova računala sa 7-icom.

Ovdje se ne radi o volji administratora već o tome da firma s kojom imamo ugovor isporučuje takva računala i gotovo.

Što se tiče ovoga za korisnike. Kod nas uopće nije problem korisnika (firma ima 1200 ljudi), a oni koji rade bilo što na računalu, rade s Accessovim bazama, excel dokumentima i shortcutima na desktopu i ako im promjeniš Windowse, njima to apsolutno neće ništa značiti što se tiče prilagodbe.

Također bih uzeo za primjer kako sam, nazovimo to testirao kako se ljudi koji ne znaju niti instalirati Windowse stavio 7-icu nakon par godina rada na XP-u.

Bio sam vrlo iznenađen. Sve i jedan su pozitivno reagirali da im se sviđa Win7 ne samo zbog izgleda već da su im neke stvari bolje dok rade u njima itd.

ne želim ulazit u detalje ugovora koje imaš al sve kaj mi liframo dolazi sa w7 uz downgrade opciju

a pod korisnike mislim na uredske babe 50+ koje ukoliko im promjeniš desktop pozadnu ne znaju radit (da ne velim ako slučajno ostane admin kao last logon name, tada su sposobne od 8-16 lupat svoj password i živčanit kako im ne radi)

15 godina
neaktivan
cekpi kaže...
AtlantisCro kaže...

ne želim ulazit u detalje ugovora koje imaš al sve kaj mi liframo dolazi sa w7 uz downgrade opciju

a pod korisnike mislim na uredske babe 50+ koje ukoliko im promjeniš desktop pozadnu ne znaju radit (da ne velim ako slučajno ostane admin kao last logon name, tada su sposobne od 8-16 lupat svoj password i živčanit kako im ne radi)

Moraš dati tim "babama" nekakav poticaj da nauče... Ako su doslovno babe, onda te žalim :D

15 godina
neaktivan
Windows 7 preko 10%

bile su doslovno babe al više ne radim s njima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

slažem se sa cekpi da upravo najviše problema imamo sa korisnicima kojima je teško se prilagoditi nečemu novome a posebno kad su u pitanju OS-ovi i Office alati ...

ne tako davno (otprilike prije godinu i pol) sam sa MS Office-a prelazio na OpenOffice i to je bio kod mene toliko otpor da zamalo nije došlo do davanja otkaza nekih ljudi gdje su upravo 'babe' prednjačile naravno u tome no svi koji obavljamo poslove u IT-u znamo da nam to ponekad izgleda kao Sizifof posao no uvijek je bilo najteže raditi sa ljudima ...

bojim se da za neke 'babe' ni poticaji više ne igraju Namigiva

informatika je kao labirint, jednom uđeš i više nikako da izađeš
17 godina
neaktivan

Trebala bi trajati duže, zbog poboljšane kontrolom takta procesora, čak i kad je aero uključen.

Nudim pozivnice za Lockerz. PM na mail (leonardo.vrcek@gmail.com). --- http://www.lockerz.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice