|DOAS| CUP prijave

poruka: 42
|
čitano: 8.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: |DOAS| CUP prijave
Drk0 B. kaže...

..ili kada osnuješ klan u kojem bar svi imaju onoliko h koliko se traži! -.-" ! 

LOL!

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Drk0 B. kaže...

..ili kada osnuješ klan u kojem bar svi imaju onoliko h koliko se traži! -.-" ! 

LOL!

xD

17 godina
Drk0 B. kaže...

Ovo nam je prvi put ali sam sudjelovao na 4 CUP-a i od prilike znm sve kako ide jedan je bio CB a ostali crackirani! i tko kaže da se neće nitko prijaviti??!

I da javi mi se kada ti organiziraš nešto ili kada osnuješ klan u kojem bar svi imaju onoliko h koliko se traži! -.-" ! 

A koliko se to h "trazi"? Sta ti to uopce znaci? Jeli tebi satnica na xfire-u relevantna za "kvalitetu" nekog igraca? {#}

Nije prvi put slicne stvari su se vec organizirale samo u temi BUG cod4 server, od strane manje vise iste ekipe. "cracked" kupovi/lige ili sta vec vi ovdje pokusavate sklepati su cisto smjesne, i bilo bi vam ako vec hocete nesto da napravite pametnije da se pridruzite nekoj relevantnoj ligi umjesto da se igrate glitchanja po serveru s "letecim pacovima"

Niste bili u stanju srediti CFG servera pa je "admin" svakih par sati bio trollan u temi da omoguci koristenje FRAGOVA, a o haxanju i letenju po mapi ni nemoram pisati {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Drk0 B. kaže...

Ovo nam je prvi put ali sam sudjelovao na 4 CUP-a i od prilike znm sve kako ide jedan je bio CB a ostali crackirani! i tko kaže da se neće nitko prijaviti??!

I da javi mi se kada ti organiziraš nešto ili kada osnuješ klan u kojem bar svi imaju onoliko h koliko se traži! -.-" ! 

A koliko se to h "trazi"? Sta ti to uopce znaci? Jeli tebi satnica na xfire-u relevantna za "kvalitetu" nekog igraca? {#}

Nije prvi put slicne stvari su se vec organizirale samo u temi BUG cod4 server, od strane manje vise iste ekipe. "cracked" kupovi/lige ili sta vec vi ovdje pokusavate sklepati su cisto smjesne, i bilo bi vam ako vec hocete nesto da napravite pametnije da se pridruzite nekoj relevantnoj ligi umjesto da se igrate glitchanja po serveru s "letecim pacovima"

Niste bili u stanju srediti CFG servera pa je "admin" svakih par sati bio trollan u temi da omoguci koristenje FRAGOVA, a o haxanju i letenju po mapi ni nemoram pisati {#}

Ajd FoF p organiziraj nekaj svoje i javi mi se ond!

17 godina
Drk0 B. kaže...

Ajd FoF p organiziraj nekaj svoje i javi mi se ond!

Nemas inteligentnijeg komentara? {#} Bilo bi bolje da poradis malo na svojoj pismenosti. . .

Nema potrebe da ja nesto organiziram kad vec postoje grupe tipa CB/Edom/ESL koji rade svoj posao profesionalno i pouzdano, samo se mogu nasmijati tvojoj "divljoj" crack ligi kao i klanu gdje trazis ekipu "one koji imaju 350 h ili manje aku su dobri (min. 150 h)" a i sta reci kada ti reklamni logo prekrizuje crvenim "Don't cheat" EPIC FAIL {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
protjeran
|DOAS| CUP prijave

Evo imam pitanje za vas sve!

Da li da ja prijavim jednu ekipu iz svog klana pa da vide drugi kako moj klan igra!  

Prijavio bi ih zato što su mi neki u PM poslali poruku: da bi se i mi "LOW" klan trebali natjecati pa da vidimo ko je najbolji!

Glasujte za našu prijavu!

8 DA
3 NE

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
|DOAS| CUP prijave

Evo pošto je Drk0 B. dobio crni karto ja sam dr. administrator klana i ja ću nastaviti s ovima pa da vidimo što tu imamo??!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
|DOAS| CUP prijave

Ime tima: Reflex Gaming
Xf admina: domba1999

Tagg klana: ReflexG.nick

nickovi u igri(LineUp i BackUp):

LineUp:ReflexG.Blacky , ReflexG.MiraGe , ReflexG.aWakEe , ReflexG.Cigan , ReflexG.reflec'x
BackUp:ReflexG.BuRn?! , ReflexG.Yee@Hh

MiraGe

0 0 hvala 0
14 godina
MiraGeGtx460 kaže...

Ime tima: Reflex Gaming
Xf admina: domba1999

Tagg klana: ReflexG.nick

nickovi u igri(LineUp i BackUp):

LineUp:ReflexG.Blacky , ReflexG.MiraGe , ReflexG.aWakEe , ReflexG.Cigan , ReflexG.reflec'x
BackUp:ReflexG.BuRn?! , ReflexG.Yee@Hh

dobma??? igras minecraft??

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
|DOAS| CUP prijave

Oče onda na kraju biti taj kup ili neče?

blackeR

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
|DOAS| CUP prijave

Ovaj cup mora biti odrzan uz punu paznju organizatora da ne bi bilo nekakvih haxora. Organizatori trebaju uzeti pbss svih igraca svakih 5-10 minuta i ne trazite da se koristi UAC3 jer nitko vam se nece prijaviti (previse laga)... Ako netko ima crni pbss upozorite ga da popravi pbss u roku od 2 minute ili ce klan biti diskvalificiran s cupa.

I ako su 1 i 2 mapa 10:10 stavite da se 3 mapa igra samo do halfa...Ako rezultat bude 5:5 nastavlja se dalje,ako rezultat bude 6:4 onda pobijeduju.

I mozda bi trebali odgoditi ovaj cup za 8. mjesec jer sada najvise ljudi ide na more i nemaju vremena igrati...Na polovici 8. mjeseca bi bilo odlicno za organiziranje cupa.

Moje misljenje je da DOAS klan nebi trebao igrati na cupu jer ce admini DOAS klana moci spectati warove i mozda vidjeti neciju strategiju.Ako mislite dokazivati da niste "LOW" team,onda se skupite jedan dan i igrajte war s onima koji vas nazivaju "LOW" timom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 1:37 (Pinocchio).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: |DOAS| CoD4 CUP prijave

Ime tima: Tarrget Rush Team

xf admina: rsvburnout , 1blueman1

tagg klana: tarrget.

nickovi u igri: Lineup:- jande, lord, Blue, mAr, bruT   backup:dahaka, dzoko

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice