Technomarket

poruka: 8
|
čitano: 4.499
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Technomarket

Evo na hrvatsko tržište stigao i technomarket, nedavno je otvorio svoj prvi dučan u rijeci, a sada i u westgate-u. Dali je kupovao ko kod njih u Rijeci i kakva su iskustva, mislim na cijene i ponudu robe ?!

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 20:19 (korg11).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Technomarket

Dosta je sličan Techomaxu... ništa posebno...

17 godina
Technomarket

Da, dosta je sličan Technomaxu, uglavno je orijentiran na potrošačku elektroniku i kućanske aparate, nisam vidio da imaju računalne komponente osim periferije, možda se i varam.

U West Gate-u nisam bio, još, a prodajni centar u Rijeci nije loš, sve je na svom mjestu, iako nije niti nešto posebno, cijene su mi se učinile pristojnima, niže od očekivanih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Technomarket

Ma dajte , Tehno max je bolji!

Ak niš drugo , domači je više manje!

Želim p...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Technomarket

Bio sam 2 x u West Gate Tehno Marketu.

Dobar i širok asortiman, uglavnom brand-ovi, cijene tako, tako, uglavnom jednake ili više u odnosu na ostale trgovine,

trgovci niš' posebno što se tiče znanja (od svega po  malo, a za ništa nisu specijaizirani).

S obzirom da su tek otvorili dućan ne bih im zamjerio.

Vidjet ću za mjesec il' dva kakva je ponuda i usluga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo me zanima koliko puta u jednom danu si bio jer imaju dvije smjene , možda se nadje neko ko je specijaliziran, tko zna!

Želim p...
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 21:30 (igzyy).
17 godina
Technomarket

Za ostale države regije u kojima posluju web-shop uredno postoji ali za HR još ne... Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uf. Obozavam ih jer imaju gh5 za isprobat hah
hmda
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice