Kako doći do ADM.a?

poruka: 23
|
čitano: 6.360
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?
pitanje

Gledajući po internetu, zapeo sam za jedan artikl iz ADMove ponude, pošto još uvijek nemam kreditnu karticu za online shopping, odlućih se posjetiti njihovu trgovinu (Zagreb). Jer bi netko mogao reći kako doći do nje, kojim tramvajem/autobusom? Jos jedno noob pitanje : dali mi za kupnju hardvera malo više cijene treba osobna?

Hvala

P.S. Moderatori, ako ovo ovdje ne pripada molim premjestiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako doći do ADM.a?

osobna za kupnju hardvera??????????

znam da za neke satove treba oruzani list ali za hardvare osobna.....

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
16 godina
Kako doći do ADM.a?
prihvaćeno rješenje

To je u ivanićgradskoj. Ides na Vukovarsku pa na 13, 3 ili 2 pa 5 stanica od Držićeve

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?

Da kazes jesi li u zagrebu?Najlakse objasnjeno,vozis se tramvajem(moze i autom::D,do pescenice),vukovarskom u smijeru istoka(ako ides sa zapadnog dijela grada),sve dok ne naides na veliku crkvu(bijela,cijela u kamenu,imas fontanu ispred),kad dodes do nje,pogledas na jug i imas veliku zgradu(zutu s puno kladionica),Adm ti se nalazi u toj zgradi,malo prohodas i vidjet ces ne tako veliki natpis ADMNamigiva,nadam se da sam pomogao.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
Kako doći do ADM.a?

pa mos narucit pa platit pouzecem i dostavu onda platis od 50-100 kn ovisi o tezini tereta

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
16 godina
lucky_look kaže...

pa mos narucit pa platit pouzecem i dostavu onda platis od 50-100 kn ovisi o tezini tereta

Da, lol, evo ti upute, izđes iz kuce, pa pjeske malo trcis, pa skrenes desno, pa ljevo, pa gore uza stepenice, pa opet desno, pa pogledaj na sat i malo promisli, i kad shvatis da ce ti trebati nekoliko sati trčeći, trči jos brže, a mores i  sa autom samo nemore uza stepenica(j*biga), sad vidis da ti je najlakse pouzećem.
Evo vidi link.
A vezi dostave, evo copy/paste sa ADM stranice:
--------------
Dostava Isporuka proizvoda ograničena na Republiku Hrvatsku i narudžbe ćemo primati isključivo za adrese u Republici Hrvatskoj. Isporuku robe po primitku potvrde o izvršenoj uplati vršimo putem Vlastite dostave za područje Zagreba, a za ostale regije putem HP-Express-a ili Overseas-a.

Napomena: Molimo da prije uplata sačekate potvrdu o dostupnosti robe !!!

Dostava je besplatna za područje Hrvatske za narudžbe iznad 2000 kn, za uplate na račun!

Za iznose manje od 2000 kuna dostava se plaća 45 kuna za svakih 10 kg ukupne težine paketa!

Kod dostave pouzećem, kupac cijeli iznos poštarine plaća dostavnoj službi (Overseas, HP ekspress)

Cjenik dostave možete naći na:

www.overseas.hr

S time da cijeni po težini pošiljke dodate i cijenu povrata otkupnine!

COD - dostava sa povratom otkupnine - 3% od vrijednosti pošiljke
16 godina
markoal kaže...
lucky_look kaže...

Da, lol, evo ti upute, izđes iz kuce, pa pjeske malo trcis, pa skrenes desno, pa ljevo, pa gore uza stepenice, pa opet desno, pa pogledaj na sat i malo promisli, i kad shvatis da ce ti trebati nekoliko sati trčeći, trči jos brže, a mores i  sa autom samo nemore uza stepenica(j*biga), sad vidis da ti je najlakse pouzećem.
Evo vidi link.
A vezi dostave, evo copy/paste sa ADM stranice:
--------------
Dostava Isporuka proizvoda ograničena na Republiku Hrvatsku i narudžbe ćemo primati isključivo za adrese u Republici Hrvatskoj. Isporuku robe po primitku potvrde o izvršenoj uplati vršimo putem Vlastite dostave za područje Zagreba, a za ostale regije putem HP-Express-a ili Overseas-a.

Napomena: Molimo da prije uplata sačekate potvrdu o dostupnosti robe !!!

Dostava je besplatna za područje Hrvatske za narudžbe iznad 2000 kn, za uplate na račun!

Za iznose manje od 2000 kuna dostava se plaća 45 kuna za svakih 10 kg ukupne težine paketa!

Kod dostave pouzećem, kupac cijeli iznos poštarine plaća dostavnoj službi (Overseas, HP ekspress)

Cjenik dostave možete naći na:

www.overseas.hr

S time da cijeni po težini pošiljke dodate i cijenu povrata otkupnine!

COD - dostava sa povratom otkupnine - 3% od vrijednosti pošiljke
 ja mislim da ti je tak najbolje narucit nemoras se maknut od kuce ni gubit vrijeme a roba ti dodje za 2 dana , barem je meni tak bilo
phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870
16 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?
autorov komentar

Jer taj dućan baš kao dućan ili je u stanu? Pitam jer sam cuo po forumu da je bio u stanu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dućan,prije je bio u podrumu ne u stanu.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 21:49 (PC Street Hacker).
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Dućan,prije je bio u podrumu ne u stanu.

I dalje je u podrumu.Kada ulazis pazi da se ne spotaknes od stepeniceNamigiva
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?

Bunker :)   zaostatci od nekih davnih vremena Smijeh    I onaj alarm na vratima prokleto iritira, bubnjiće ti probije LOL  !!!

Core i7 920 @ 3.3 / Gigabyte X58 UD5 / Crucial 1333 @ 1600 / Sapphire 4850 / Corsair 550w / Seagate Barracuda 2 x 500GB Raid 0 / Cooler Master Cosmos S
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?
autorov komentar

Jos jedno noob pitanje : Dali je moguća kupovina direktno u trgovini i da mi tamo isporuče (samo uzmem, platim na blagajni i to je to) ili moram naručit pa mi onda oni pošalju poštom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
franky kaže...

Jos jedno noob pitanje : Dali je moguća kupovina direktno u trgovini i da mi tamo isporuče (samo uzmem, platim na blagajni i to je to) ili moram naručit pa mi onda oni pošalju poštom?

Pa to ti vjerovatno ovisi o raspoloživosti određenog artikla.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?

Zar ih nije lakše nazvat i pitat sve što te zanima?

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?

Kako od crnomerca ili glavnog kolodvora doc do adm-a???

Hitno mi je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
belgijanac kaže...

Kako od crnomerca ili glavnog kolodvora doc do adm-a???

Hitno mi je.

Sjedi u dvojku i piči do stanice Ivanićgradska. To je negdje 4.,5. stanica iza autobusnog. A onda je adm blizu, pitaj :D

17 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Sjedi u dvojku i piči do stanice Ivanićgradska. To je negdje 4.,5. stanica iza autobusnog. A onda je adm blizu, pitaj :D

ADM je preselio na Jordanovac.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?

kaj nejde 11 skroz do jordanovca???

http://zet.hr/media/58085/tram%20mreza%20za%20web.pdf

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?

Ide, mislim da je to stanica prije Maksimira.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kaj nije tako najlakse doc do adm-a

16 godina
neaktivan
macak kaže...
Luuka kaže...

ADM je preselio na Jordanovac.

Opla, pardon onda. Nisam znao. Onda tramvaj broj 11 :D

17 godina
neaktivan
Kako doći do ADM.a?

Iskreno do prije nekoliko mjeseci nisam znao za taj ADM. No možda je to zato što sam iz malog mjesta gdje je pojam za kompjutere i trgovine koje ih prodaju: Links,HG spot (ok,sad baš više nije otkad se zatvorila podružnica HG-a u obližnjem gradu) ,MSGW itd

Arsenal 4EVER

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice