IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 537.787
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
blackeagle29 kaže...
Snapdragoni isto nisu bas rastrosni, bar neki... na sd650 drzi baterija duze nego onima sa istim mobitelom, redmi note 3 ali mtk procom :)

Da, problem su 808, 810 i 820, a ovi slabiji imaju puno razumniju potrošnju.

I svaka čast na dobrom izboru mobitela 

Kruha i igala...
9 godina
Znam ja da je dobar izbor, puno recenzija sam prije procitao, dvoumi o se, mtk/sd 2-16/3-32, na kraju uzeo sd 3-32 i ni sekunde pozalio, nikad stekanja ni iceg, proc je kao slabiji al nisam primjetio da mi je nes sporo bilo.. u nekim reviewovima je bolji od ajfona i samsunga, u nekima malo gori, al za cijenu..

1 0 hvala 0
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Izgleda da sam zalutao na krivu temu. Tražim iPhone 7 temu, naslov je tu, ali sadržaj je: gramatika, android, blackberry, dječje natezanje... 

Ajmo deca razlaz s tim glupostima, povucite crtu i neka se razveze priča o novom appleovom uređaju.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Posto neki moraju dizat ajfon u nebesa i pljuvat po svem ostalom, imam i ja potrebu dokazat suprotno :)

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

hissssssssss ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Pa 6s je cak i brzi

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Ako su oni potvrdili, tko sam ja da im ne vjerujem !! 

LINK; http://bgr.com/2016/09/19/iphone-7-plus-camera-samples-photos/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Pa 6s je cak i brzi

Ovaj put je Apple stvarno nadmašio sam sebe. Izdaju telefon godinu dana kasnije koji je zapravo sporiji od starog.

Sirijusli, WTF?

ATJLučko kaže...

Je*eš to kad nema usporedbe ni sa čim. Evo prva koju sam našao:

Apple iPhone 7 camera vs. Samsung Galaxy S7: PHOTOS - Business Insider

Ima i u Vergeovom reviewu par slika za usporedbu sa 6S, Note 7 i neke dvije kamere.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 16:52 (Mirko935).
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Je*eš to kad nema usporedbe ni sa čim. Evo prva koju sam našao:

Apple iPhone 7 camera vs. Samsung Galaxy S7: PHOTOS - Business Insider

Zanimljivo....

Ispada da automatski mod na iPhoneu češće fula nego kaj pogodi.

Pogotovo ono kad drugi pun snima na istom mjestu, on skuri nebo da istakne detalje na prolaznicima,i cijela slika čovjeku kuri oči...

I fokus mu je loš, i ne valja mu ni makro ni bokeh na tim primjerima, premda i  S7 ima loš makro, bokeh osrednji, ali isto više loš.

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Zanimljivo....

Ispada da automatski mod na iPhoneu češće fula nego kaj pogodi.

Pogotovo ono kad drugi pun snima na istom mjestu, on skuri nebo da istakne detalje na prolaznicima,i cijela slika čovjeku kuri oči...

I fokus mu je loš, i ne valja mu ni makro ni bokeh na tim primjerima, premda i  S7 ima loš makro, bokeh osrednji, ali isto više loš.

Baš gledam tu sliku s nebom i ne mogu vjerovati koliko je loše ispala. Valjda će popraviti to nekim updateom.

Da, ne izgleda baš impresivno sve skupa, pogotovo ako uzmemo u obzir ove katastrofalne greške, ali "it's the best camera on an iPhone ever", ne? To je ključno.

9 godina
neaktivan

Ali opet, 2x optički zoom....

Tipa, dobra mala se guzi u minjaku na drugoj strani ceste ,  a ti ćorav ....

Nemaš dalekozor kod sebe da provjeriš jel fura gaćice ili ne, ali iPhoneov vjerni 2x optički zoom je tu !!!!

Pa si uslikaš da imaš i za poslije mlatnut majmuna....

Ah, voajerizam moj dragi, najdraži....

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Kolega jel si možda uzimaš Iphone u prednarudžbi??

Koliko čitam kamera je super. Iphone je uvijek imao odličnu kameru popračenu s odličnim softwareom..., isto kao i Samsung. Naspram Iphona 6s ovo je napredak...s F2.2 na F1.8.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 8:39 (R36).
9 godina
Uvijek imal odlicnu kameru? I na cetvorki? Sori al... slike su izgledale dobro na ajfonu i na fejsu. Cim si ih pogledal s veceg ekrana, kompa tva il tak neceg vidjelo se da nisu tak dobre kak na mobu izgledaju, s peticom je isto bilo tak, bile su samo malo bolje u odnosu na cetvorku

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Uvijek imal odlicnu kameru? I na cetvorki? Sori al... slike su izgledale dobro na ajfonu i na fejsu. Cim si ih pogledal s veceg ekrana, kompa tva il tak neceg vidjelo se da nisu tak dobre kak na mobu izgledaju, s peticom je isto bilo tak, bile su samo malo bolje u odnosu na cetvorku

Sorry kolega 99% ekipe koristi slike na mobitelu tj gleda na mobitelu i društvenim mrežama. Za te stvari kamera na S7 i na Iphonu 7 je odlična. A i da staviš slike na Tv ili komp i dalje su odlične jer slike ne gleda udruženje profesionalni fotografa nego obitelj/prijatelji i sl...

Ne mislim se vračat na to kakva je kamera bila na S3, LG G2, Iphone 3gs i sl... Živimo u 2016. god i kamera na Iphonu 7 ne može biti nikako loša. 

ps i na četvorki u to vrijeme je kamera bila odlična. Usporedi u to vrijeme kameru s konkurencijom ili još gore s Kinezima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 9:08 (R36).
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Znam ja da je dobar izbor, puno recenzija sam prije procitao, dvoumi o se, mtk/sd 2-16/3-32, na kraju uzeo sd 3-32 i ni sekunde pozalio, nikad stekanja ni iceg, proc je kao slabiji al nisam primjetio da mi je nes sporo bilo.. u nekim reviewovima je bolji od ajfona i samsunga, u nekima malo gori, al za cijenu..

Na temi o Iphone 7 hvali svog Kineza ali kenja oko Iphone 7 a na temi o svom mobu napiše :

e: Xiaomi Redmi Note 3

Android system poceo trosit cpu, cpu total mi je jucer bio 4h i uspio sam do veceri ispraznit bateriju, kaj mi se nikad prije nije dogodilo, ne drzi ga awake, samo taj cpu total kolko vidim.. nisam nis novo instaliraval osim antutu kojeg sam i izbrisal i ovo je i dalje.. znalci pomozite :D

Šta da drugo kažem nego  

blackeagle29 kaže...
Posto neki moraju dizat ajfon u nebesa i pljuvat po svem ostalom, imam i ja potrebu dokazat suprotno :)

Jel ima smisla da ja sad odem na temu o tvom mobu i počnem dokazivat suprotno...da je uvijek bilo i bit će : Koliko para toliko muzike. Po meni nema smisla.

Evo pokušao sam ti pomoć na tvojo temi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 9:26 (R36).
9 godina
Bravo e, stvarno ti svaka cast kaj znas koristit forum... prvi put da mi nes zapelo nakon 5 mjeseci i odma dodes srat, korisnici ajfona se zale na sedmicu da zuji a jos nije prav ni izasla, to neces stavit? Stvarno si kretencina kakve nema, i ovo moje ce se sigurno rijesit do kraja dana, dok se tvoje ponasanje nece, isto ko ni zujanje ajfona.. Eh da, al mi i dalje sve normalno radi i sigurno i dalje drzi bolje nego na ajfonu, imal sam samo 6.5h sot

Sony ericsson p990 je imal odlicnu kameru, a izasel je cak 5 god prije i4... i nije slika izgledala drugacije na mobu i na kompu, po tom su sve kamere odlicne kad ih gledas na mobu, a ne da se zale kak neki mob ima losu kameru....

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Bravo e, stvarno ti svaka cast kaj znas koristit forum... prvi put da mi nes zapelo nakon 5 mjeseci i odma dodes srat, korisnici ajfona se zale na sedmicu da zuji a jos nije prav ni izasla, to neces stavit? Stvarno si kretencina kakve nema, i ovo moje ce se sigurno rijesit do kraja dana, dok se tvoje ponasanje nece, isto ko ni zujanje ajfona.. Eh da, al mi i dalje sve normalno radi i sigurno i dalje drzi bolje nego na ajfonu, imal sam samo 6.5h sot

Sony ericsson p990 je imal odlicnu kameru, a izasel je cak 5 god prije i4... i nije slika izgledala drugacije na mobu i na kompu, po tom su sve kamere odlicne kad ih gledas na mobu, a ne da se zale kak neki mob ima losu kameru....

A jesam te pogodio...hahahahahhahahah

Vidi njega šta se odmah naljutio...ti si vidoviti Milan pa znaš da će se riješit do kraja dana. Hahahahah.

Baš si me nasmijao!! 

Zuji Iphone - pa ja nemam Iphone nego S7e - meni ništa ne zuji. hahahah. 

Ma sve 5 - pa nećemo se prepirat. Imaš savršen mob za 200 dolara.

9 godina
Pa naravno da se ljutim kad nas sve jebes cijelo vrijeme, neko napise cinjenice, dobre i lose i onda ti seres samo za one lose cinjenice kak nisu istinite i dizes ga u nebo ko da je papa a ne mobitel kojim ionak hrpa ljudi samo telefonira i koristi fb i IM servise

Zuji ajfon, al to neces napisat ovdje nego samo trazis kak da druge spustis... Ja trazim rjesenje problema, a ti bi se poklopil po usima da te niko nis ne pita tak da se ne zna da imas nekih problema s mobitelom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Pa naravno da se ljutim kad nas sve jebes cijelo vrijeme, neko napise cinjenice, dobre i lose i onda ti seres samo za one lose cinjenice kak nisu istinite i dizes ga u nebo ko da je papa a ne mobitel kojim ionak hrpa ljudi samo telefonira i koristi fb i IM servise

Zuji ajfon, al to neces napisat ovdje nego samo trazis kak da druge spustis... Ja trazim rjesenje problema, a ti bi se poklopil po usima da te niko nis ne pita tak da se ne zna da imas nekih problema s mobitelom

Baš suprotno...javlja se ekipa koji ima u svim pogledima lošiji mob od Iphonea i krene pljuvat. Taj tvoj Kinez od 200 dolara je svjetlosnim godinama iza Iphonea 7 u svim segmentima. I onda mi ti kreneš nešto pametovat oko Iphoena 7. Daj se pokri i šuti. 

Da imaš S7, G5, M10 ili nešto slično aj onda bi shvatio - čisto to neko konkurentsko uspoređivanje.

Jedan od forumaša ima F2.2. na mobu ali bitno da mu slike na Iphoneu nisu dobre. Majke ti pa tko je tu lud. Daj prvo pogledajte koje uređaje držite u rukama pa se onda javite.

To kao da ideš uspoređivat Daciu s 1.5 dci motorom od 90ks i Bmw 320d s 184 Ks. I onda mi kažeš da je Dacia bolja od BMW jer eto troši manje 

Čekam odgovor - ali na Kinezu traje baterija čak dan i pol a na Iphoneu samo dan - u jebeno velika prednost kao i kod Dacie.

Ali nema veze...bitno da se pokazalo da savršeni mobiteli od 200 dolara nisu savršeni i da ekipa na temu od Iphone 7 vidi kakva ekipa pljuje Iphone 7.

Toliko do mene.

ps... ja sam mislio da Vas par ima neke pile od mobitela ali kad vidim što imate, slobodno možete nastaviti pljuvat po Iphoneu. To samo govori o vama.

9 godina
protjeran
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...

Baš suprotno...javlja se ekipa koji ima u svim pogledima lošiji mob od Iphonea i krene pljuvat. Taj tvoj Kinez od 200 dolara je svjetlosnim godinama iza Iphonea 7 u svim segmentima. I onda mi ti kreneš nešto pametovat oko Iphoena 7. Daj se pokri i šuti. 

Da imaš S7, G5, M10 ili nešto slično aj onda bi shvatio - čisto to neko konkurentsko uspoređivanje.

Jedan od forumaša ima F2.2. na mobu ali bitno da mu slike na Iphoneu nisu dobre. Majke ti pa tko je tu lud. Daj prvo pogledajte koje uređaje držite u rukama pa se onda javite.

To kao da ideš uspoređivat Daciu s 1.5 dci motorom od 90ks i Bmw 320d s 184 Ks. I onda mi kažeš da je Dacia bolja od BMW jer eto troši manje 

nije ni tebi baš dobro, a kolko je para Dacia a koliko razvikani BMW
iphone i samsung prodaju muda pod bubrege, ili maglu naivinima i snobistima, kompleksašima, naročito iphone, pa nisu u stanju proizvesti vlastiti jebeni chipset nego ima ga proizvodi samsung, tačnije prešaltali su se na kineze !!!!!! tj kompanija sa Tajvana

šta onda reći

dakle, kinezi prodaju po duplo ili troduplo nižoj cijeni mobitele koji imaju trenutno najbolji chipset snapdragon 820 koji je isti takav u duplo ili troduplo skupljem samsungu, koji dakle ne može ponuditi ništa bolje jer im je najvažniji dio, chipset ISTI !!! ustvari eno po antutu testu imaju čak bolje rezultate od samsunga čiji je s7 na sedmom mjestu !!!!!

e sad da uporedimo sa autima oko kojih si se dokačio, ali ne adekvatnom usporedbom

to ti je isto što i Audi prodaje duplo skuplji A4 sa ISTIM TDI motorom koji ćeš naći i u duplo jefitinijoj Octaviji !!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 11:03 (Kulin Ban).
9 godina
Opce je debilno usporedivat aute s mobitelima...

Imao sam i samsunge i lg u rukama, neke i koristio neko vrijeme, na g4 mi je super ekran i kamera, njega nisam imao bas dugo da isprobam, svidjela mi se zadnja strana moba... al jedino kaj sam skuzio da za moje potrebe mi je kupovanje skupljih mobitela bacanje para jer najvise kaj mi treba je fluidnost i baterija, a to sam dobio s xiaomijem.

Lik ima s6 edge i nakon updatea se nije mogo ni javit na mob, kad je probo nazad nazvat skuzio je da mu je phone aplikacija u k otisla, ko i hrpa ostalih stvari...
S3 i s5 radili bez problema, na s4 ekran crko sam od sebe kod frenda nakon manje od mjesec dana, sa servisa mu se vratio nakon 2 mjeseca, popravljen.. navodno nije bio dobro spojen..

Ajfoni.. si cuo mozda za sivu crtu smrti na sestici? Svi govore za note 7 kak eksplodira, niko ne spominje ajfone, ni da zuje ni nis, ni da se pretvaraju u cigle updateom na ios10.

1000$ dat za mob koji se shebe s updateom? Mene moj dobro sluzi za 200$... negdje su bile slike ajfona sestice i redmi note 3 slikane iz istog kuta, bez ikakvog smanjivanja kvalitete ili iceg, kaj mislis za koje je vecina rekla da su bolje kvalitete?
Kaj ti mozes napravit sa svojim s7 a da ja ne mogu na kineskom smecu?

Eh da i malo prebrzo napreduje tehnologija da dam 1000$ za nes kaj ce bit srot za 2 godine, a za 2 god ce kostat 2000$ novi...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kulin Ban kaže... 

iphone i samsung prodaju muda pod bubrege, ili maglu naivinima i snobistima, kompleksašima, naročito iphone, pa nisu u stanju proizvesti vlastiti jebeni chipset nego ima ga proizvodi samsung, tačnije prešaltali su se na kineze !!!!!! tj kompanija sa Tajvana

šta onda reći

dakle, kinezi prodaju po duplo ili troduplo nižoj cijeni mobitele koji imaju trenutno najbolji chipset snapdragon 820 koji je isti takav u duplo ili troduplo skupljem samsungu, koji dakle ne može ponuditi ništa bolje jer im je najvažniji dio, chipset ISTI !!! ustvari eno po antutu testu imaju čak bolje rezultate od samsunga čiji je s7 na sedmom mjestu !!!!!

e sad da uporedimo sa autima oko kojih si se dokačio, ali ne adekvatnom usporedbom

to ti je isto što i Audi prodaje duplo skuplji A4 sa ISTIM TDI motorom koji ćeš naći i u duplo jefitinijoj Octaviji !!!

Snapdragon, Mediatek, Exynos - vrste čipova...znam koj ih proizvodi. Ni Audi ne proizvodi farove nego mu ih Hella proizvodi., niti proizvodi stakla nego mu ih drugi proizvodi. Motor je dorađen od strane Audija jer su jedan koncern VW. Šta znaći što Audi sam sve ne proizvodi da je loš auto. Daj molim te.

Frende rađe se ja vozim u Audiju nego u Škodi. Škoda je duplo jeftinija ali ja znam zašto je Audi duplo skuplji.

Jer znaći da je Mercedes loš jer koriste u novoj A klasi motor od Renaulta...

Kupi si Audi i brzo ćeš zaboravit na Škodu. 

Dosta spamanja. 

9 godina
Vidis sad kak pise dosta spamanja kad vidi da apsolutno nije u pravu? 😂😂😂

Usporedi daciu koja ide 150(uz zujanje motora ko da ce se raspast) i bmw kojemu je najmanja potrosnja pri 150(manje trosi nego na 110)... ah da, moze se to usporedivat posto ajfon zuji ko dacia 😂
15 godina
neaktivan
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...

Čekam odgovor - ali na Kinezu traje baterija čak dan i pol a na Iphoneu samo dan - u jebeno velika prednost kao i kod Dacie.

Ali nema veze...bitno da se pokazalo da savršeni mobiteli od 200 dolara nisu savršeni i da ekipa na temu od Iphone 7 vidi kakva ekipa pljuje Iphone 7.

Toliko do mene.

ps... ja sam mislio da Vas par ima neke pile od mobitela ali kad vidim što imate, slobodno možete nastaviti pljuvat po Iphoneu. To samo govori o vama.

Ajde ti sad lijepo, kad si već tako pametan, objasni nama neznalicama, po čemu bi iPhonei bili bolji izbor od telefona koje imamo i kako bi nam se to toliko bolje isplatili iPhonei?

Uzmi, naravno, u obzir situacije kad smo kupovali mobitel tako da su usporedbe sa serijama 6 i 6s.

Evo, za početak napravi usporedbu za mene i dokaži mi po čemu bi mi iPhone 6 Plus ili iPhone 6s Plus bili bolji izbor od Priva. Uzmi u obzir da mi treba oko 60 GB prostora za glazbu tako da bih morao ići na iPhone sa 128 GB.

9 godina
protjeran
R36 kaže...
Kulin Ban kaže... 

šta onda reći

Snapdragon, Mediatek, Exynos - vrste čipova...znam koj ih proizvodi. Ni Audi ne proizvodi farove nego mu ih Hella proizvodi., niti proizvodi stakla nego mu ih drugi proizvodi. Motor je dorađen od strane Audija jer su jedan koncern VW. Šta znaći što Audi sam sve ne proizvodi da je loš auto. Daj molim te.

Frende rađe se ja vozim u Audiju nego u Škodi. Škoda je duplo jeftinija ali ja znam zašto je Audi duplo skuplji.

Jer znaći da je Mercedes loš jer koriste u novoj A klasi motor od Renaulta...

Kupi si Audi i brzo ćeš zaboravit na Škodu. 

Dosta spamanja. 

alo bolan, samsung s7 se isporučuje i sa sd820 dakle apsolutno isti chipset u njemu i u kinezu koji je jeftiniji dva do tri puta

dakle prdaje samo brand naivnim i iskompleksiranim koji hoće da pokažu da imaju samsung ili ajfun

tako isto i sa autima, oće on da se pokaže da vozi Audi, a ono isti motori kao i škodi

i motore ne proizvodi Audi, nego VW i ISTI je motor apsolutno i u Audiju A4 i u Octaviji, a ovaj skuplji dva puta

9 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...

Toliko do mene.

Ajde ti sad lijepo, kad si već tako pametan, objasni nama neznalicama, po čemu bi iPhonei bili bolji izbor od telefona koje imamo i kako bi nam se to toliko bolje isplatili iPhonei?

Uzmi, naravno, u obzir situacije kad smo kupovali mobitel tako da su usporedbe sa serijama 6 i 6s.

Evo, za početak napravi usporedbu za mene i dokaži mi po čemu bi mi iPhone 6 Plus ili iPhone 6s Plus bili bolji izbor od Priva. Uzmi u obzir da mi treba oko 60 GB prostora za glazbu tako da bih morao ići na iPhone sa 128 GB.

ni po čemu nisu bolji, nisu u stanju ni proizvest jebeni chipset nego im ga rade samsung ili kinezi na Tajvanu

prodaju kompleksašima muda pod bubrege ili maglu

plasiraju neke šuplje priče o fluidnosti iOSa spram androida, što donekle stoji, alis amo zato što je iOS manje zahtjeva za CPU pa je jedan 4/4s i sa samo 512 MB RAMa radio bolje od nadroid mobitela sa 1/2 GB RAMa

ali današnji 6s neće ništa bolje radit od android mobitela sa moćnim komadom hardwera, snapdragonom 820 uz koji ide 3/4/6 GB RAMa pa se sa šalom nosi sa bilo kojom verzijom androida jednako ili čak bolje kao i iphonov CPU sa iOS

14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

meni nije nije jasno u cjeloj prici zasto su svi tolko iskompleksirani cim se spomene iphone. posebno ljudi koji pokusavaju uvjerit ljude koji imaju iphone da ajfon ne valja. ko da stojis ispred odjela pasteta u prodavaonici i govoris ljudima da ne uzimaju argetu jer piketa je jeftinija i bolji je best buy :D

i svi se tolko jako trude braniti svoje stavove o proizvodu koji ih kakti ne zanima i ni u snovima ga nebi kupili.

jel to samo meni cudno i komicno ? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brada09 kaže...

meni nije nije jasno u cjeloj prici zasto su svi tolko iskompleksirani cim se spomene iphone. posebno ljudi koji pokusavaju uvjerit ljude koji imaju iphone da ajfon ne valja. ko da stojis ispred odjela pasteta u prodavaonici i govoris ljudima da ne uzimaju argetu jer piketa je jeftinija i bolji je best buy :D

i svi se tolko jako trude braniti svoje stavove o proizvodu koji ih kakti ne zanima i ni u snovima ga nebi kupili.

jel to samo meni cudno i komicno ? 

Meni više komično kako se u iPhone temama ne smije spomenuti nikakav minus niti išta usporediti sa konkurencijom, odmah se ATJLučko i ekipa uzvrpolje. Čak i modovima prijavljuju da mi u temi o iPhoneu pričamo da uređaj ima i pokoji minus. :D

17 godina
IPhone 7, rasprava!

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7-review-1497.php

Evo i rivju, niko nije opazio, a kak i bi kad ste zauzeti prepucavanjem..

Uglavnom, hardver je opak, stereo zvučnici, video i dalje snima mono zvuk, koja kontradiktornost

Niš novog osim čestog spominjanja sljedeće godine u duhu 10togodišnjice i spominjanja radikalnog zaokreta u Eplu, al do onda ćemo se strpit i "uživat" u novom-starom ajfonu, naravno ko se odluči za njega..

Kamera, prema viđenom, ima svijetliji objektiv, napokon dodan OIS, veličina senzora ostala ista (1 1/3") od sedmice nisam niš očekival, fotke na nivou ajfona, niš bolje niš gore, čekamo sljedeći ajfon 8, pa bumo vidli koje će promjene dofurat..

Uglavnom klasika iz Epla, unaprijed bukirana mjesta za čekanje ispred dućana:D

Ali, da ne bude sve tako crno, svi proizvođači u mobilnom segmentu idu naprijed, a ajfon mora držat korak s njima, neke stvari su ubacili, a neke će možda ubacit u sljedećim verzijama ajfona..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kulin Ban kaže...

ni po čemu nisu bolji, nisu u stanju ni proizvest jebeni chipset nego im ga rade samsung ili kinezi na Tajvanu

prodaju kompleksašima muda pod bubrege ili maglu

plasiraju neke šuplje priče o fluidnosti iOSa spram androida, što donekle stoji, alis amo zato što je iOS manje zahtjeva za CPU pa je jedan 4/4s i sa samo 512 MB RAMa radio bolje od nadroid mobitela sa 1/2 GB RAMa

ali današnji 6s neće ništa bolje radit od android mobitela sa moćnim komadom hardwera, snapdragonom 820 uz koji ide 3/4/6 GB RAMa pa se sa šalom nosi sa bilo kojom verzijom androida jednako ili čak bolje kao i iphonov CPU sa iOS

Više-manje se slažem, ali boldani dio je diskutabilan

Možda jest izgledalo fluidnije, ali sjećam se koliko se ljudi žalilo što im npr. Safari stalno zatvara tabove itd. zbog manjka RAM-a. Na 1 GB iPhonima, iPadima isto. No dobro, nećemo cjepidlačiti.

zvonac kaže...

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7-review-1497.php

Evo i rivju, niko nije opazio, a kak i bi kad ste zauzeti prepucavanjem..

Uglavnom, hardver je opak, stereo zvučnici, video i dalje snima mono zvuk, koja kontradiktornost

Niš novog osim čestog spominjanja sljedeće godine u duhu 10togodišnjice i spominjanja radikalnog zaokreta u Eplu, al do onda ćemo se strpit i "uživat" u novom-starom ajfonu, naravno ko se odluči za njega..

Kamera, prema viđenom, ima svijetliji objektiv, napokon dodan OIS, veličina senzora ostala ista (1 1/3") od sedmice nisam niš očekival, fotke na nivou ajfona, niš bolje niš gore, čekamo sljedeći ajfon 8, pa bumo vidli koje će promjene dofurat..

Uglavnom klasika iz Epla, unaprijed bukirana mjesta za čekanje ispred dućana:D

Ali, da ne bude sve tako crno, svi proizvođači u mobilnom segmentu idu naprijed, a ajfon mora držat korak s njima, neke stvari su ubacili, a neke će možda ubacit u sljedećim verzijama ajfona..

Naravno da sam opazio, ali GSMArenu više ne smatram baš objektivnom. Čak i prije izlaska 6-ice, tamo 2013-2014. su redovito pisali za 720p 4.5-5" ekrane kako bi trebali imati veću rezoluciju blabla, a 2016. za iPhone to ni ne spominju.

Hardver je ok, zanimljivo je ovo da nitko ne može naći low-power jezgre, fejk (!) stereo zvučnici.

Realno, po svemu je daleko pametnije kupiti 6S s novim storage opcijama nego 7 osim ako nekome mrvicu bolja kamera znači dovoljno za razliku od 1000 kn.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice