IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 537.776
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
Torent kaže...
Cijena nije samo cijena dijelova ali definitivno ne oprevdava cijenu pogotovo s obzirom na konkurenciju

a cijena proizvodnje galaxy s7 je  oko 290dollara, naspram iphone 6s oko 230 ;)

10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

objektivan test ;) Posebno je simbolicna ova opservacija

For people who want:

• A screaming-fast smartphone

U svjetlu najnovije navodne afere ;)

13 godina
neaktivan
Torent kaže...
Svakim postom se sve više sramotis. Pricaju o 1 mm a ti pricas o pola kg. Pa takav si imao prije 2 godine pa si tada hvalio na sva usta ili pola kile nije sada kao prije 2 godine...
Samo svemir i ljudska glupost i ljubav prema appleu su bezgranicne...

Ljubav prema Apple a držim S7 edge u ruci. A ok. hahahah. Zadnji Iphone koji sam imao je 3gs. Po svemu navedenom se vidi da sam pravi fan Apple-a.

blackeagle29 kaže...
Laptop nije namjenjen koristenju u pokretu, ili ti hodas po ulici i pricas na skype s nekim, odgovaras na poruku, pises poslovni mail... ?
Kakvo klackanje? Ono kad kliknes na lijevu stranu ekrana i prst ti potone jer ta strana moba stoji u zraku..

Pazi ovo, redmi note 3 sa baterijom od 4000 mah je od sedmice tezi CAK 26 grama(?!?) a od 7plus(koji ima bateriju od 2900) laksi 24g... kaj su ajfonove baterije tak teske?

Toliko se mob klacka da ga znam podboćit letvom. Jebeno grd problem. 

Mirko935 kaže...

O, vratio se ti u uobičajeno vrijeđačkom tonu. Bravo!

Ali pola kile... Aj' ne seri, boga ti. Imao sam Kineza s 5000 mAh u kućištu debljine 8.9 mm (tanje nego npr. iPhone 4s) i 146 g mase. Blagog pojma nemaš o čemu baljezgaš, kakvi akumulatori i gluposti.

144.2 x 70.4 x 8.9 mm s 5" ekranom naspram 138.3 x 67.1 x 7.1 mm kod iPhonea 7 baš i nije neka tragedija, a koristi od veće baterije su daleko veće nego od tanjeg kućišta. Dapače, meni ugodnije koristiti malo deblji mobitel (ili npr. iPhone s caseom naspram iPhonea bez casea).

Ispada ako staviš veću bateriju da će ti baterija trajat 7 dana a ovako traje 1 dan. Daj ne pričaj nebuloze. Da je Iphone stavio bateriju od 4000 mAh trajanje baterije bi bilo dan i pol do 2, a ovako je jedan dan. U današnje vrijeme kad svaka šupa ima šteker, kad svaki auto ima auto upaljač, kad svatko ima USB priključak, i kad postoje prijenosni punjaći + uz to brzo punjenje koje napuni 50% moba za pola sata filozofirat zbog baterije je smješno. Aj molim te nađi bolji primjer pa onda pametuj.

Pitanje za Vas tri inženjera. Pa kad Vam ne valjaju ti Samsunzi, Iphone-i, Lg i sl... koji ih k... onda kupujete. Kupite si te silne Kineze koji se ne klackaju, koji imaju bateriju od 6000 mAh, zbog kojeg moraš kupit kartu za Kinu da bi ga poslao na popravak u slučaju kvara. Uživajte Vi u tim vašim Kinezima i ne zamarajte ljude oko 1000 mAh veće baterije...jer je očito da to kupcima nije bitno. 

9 godina
Koju pm sad oces???? Prvo seres kak bi mob s vecom baterijom bil tezak pol kile, sad kad ti DOKAZEM da nije tak(inace bi i dalje bil po svojem) sad seres da ne treba veca baterija???? Stvarno si... kad god ti se tvrdnja pobije ti pocnes pljuvat po svima, ko hebeno dijete od 3 godine... nece trajat tjedan dana ali ga necu usred posla morat punit i nosit svuda punjac sa sobom, ali ne, lakse je nosit punjac(koji se ionak previse trga) nego napravit mob 20 grama tezi, btw kaj je to tak tesko u 7+ da je tezi od xiaomija sa skoro duplo vecom baterijom?

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@r36

Sad bi ti neko rekel da si glup
Potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ispada ako staviš veću bateriju da će ti baterija trajat 7 dana a ovako traje 1 dan. Daj ne pričaj nebuloze. Da je Iphone stavio bateriju od 4000 mAh trajanje baterije bi bilo dan i pol do 2, a ovako je jedan dan. U današnje vrijeme kad svaka šupa ima šteker, kad svaki auto ima auto upaljač, kad svatko ima USB priključak, i kad postoje prijenosni punjaći + uz to brzo punjenje koje napuni 50% moba za pola sata filozofirat zbog baterije je smješno. Aj molim te nađi bolji primjer pa onda pametuj.

Pitanje za Vas tri inženjera. Pa kad Vam ne valjaju ti Samsunzi, Iphone-i, Lg i sl... koji ih k... onda kupujete. Kupite si te silne Kineze koji se ne klackaju, koji imaju bateriju od 6000 mAh, zbog kojeg moraš kupit kartu za Kinu da bi ga poslao na popravak u slučaju kvara. Uživajte Vi u tim vašim Kinezima i ne zamarajte ljude oko 1000 mAh veće baterije...jer je očito da to kupcima nije bitno.

Znači, bolje je ne imati bateriju dužeg trajanja? Ti si baš poseban slučaj.

A šta je s mržnjom prema kineskim mobitelima? Nemam trenutno Kineza, prije sam ga imao. Bio odličan mobitel.

Prvi tko je spomenuo bateriju je bio skank666. Šta, sad je svaka osoba kojoj je trajanje baterije ikakav faktor debil? Prema tebi bi mogli jednostavno stavljati baterije od 500 mAh da imaš dovoljno za doći od punjača u kući do auta i od auta do sljedećeg punjača na poslu.

Baš imaš ozbiljnih problema, daj nauči prvo normalno komunicirati, onda prosipaj svoje gluposti ovdje.

Btw, koliko mi je poznato, iPhone nema brzo punjenje.

15 godina
neaktivan
robee1 kaže...

A jesi ga našao test na najobjektivnijem sajtu na svijetu

Inače, meni je zanimljivo koliko su neutralne, skoro negativne recenzije. Jučer sam baš malo čitao, na TechRadaru, Vergeu i još nekim sajtovima. Baš sam iznenađen ostao.

Btw, za sve one genijalce koji su me popljuvali već 15 puta kad sam spominjao Auto Brightness funkciju, s TechRadara:

"One thing Apple badly needs to sort out, though, is its auto brightness feature. The current setup is to blind you if you look at the phone in the dark, where other phones are more adept at dropping right down to the lowest possible brightness to save you from burning out your retinas."

16 godina
odjavljen

Kažem, ako je ovaj novi iOS i chipset štedljivi (a mislim da sam čitao da je) nego stari onda super - ja sam bio jako zadovoljan sa baterijom na 6s. Ali malo više soka ne može štetiti..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Kažem, ako je ovaj novi iOS i chipset štedljivi (a mislim da sam čitao da je) nego stari onda super - ja sam bio jako zadovoljan sa baterijom na 6s. Ali malo više soka ne može štetiti..

Kad su mi već otvoreni tabovi... Isto iz TechRadarove recenzije:

"Does the iPhone 7 have decent battery life? Well, we've needed to charge it sooner than most phones of its ilk, and while we get the trade-offs needed to create this phone (the thinner design, for example) it still feels odd that Apple's not gone all-out on battery life yet."

Verge kaže:

"Apple claims that a combination of a larger battery that fills some of the space formerly used by the headphone jack, the more efficient processor, and iOS 10 improvements allows the iPhone 7 to run for two more hours than the iPhone 6S, and the 7 Plus to go for an hour longer than the 6S Plus. That was mostly borne out in my day-to-day testing, which saw the smaller phone run for about 10 hours of medium usage and the larger iPhone 7 Plus go for about 12 hours. Under a heavier load, I get the sense that battery life will be more like the 6S models, but those extra hours will be meaningful for those desperate moments on the way home from work."

Stuff:

"It’s definitely got more staying power than the iPhone 6s, but this isn’t quite the all-day endurance champ we were hoping for. In day-to-day use, it hit 20% after 10 hours - adequate, seeing as Low Power Mode will eke out a few precious extra minutes when you’re nearing empty, but you’re still going to have some battery anxiety towards the end of the day.

Android phones might have more powerful hardware and higher-resolution-screens to power, but they’ve also got room for bigger batteries. If you need longevity in the same size, there are better options out there running Google’s OS. And if you can’t bear to leave iOS? Then you'll want the larger-everything Apple iPhone 7 Plus."

Oni i pod minus za mobitel imaju "Battery life still needs work"

Pa eto, ako ti šta znači.

9 godina
odjavljen

Ali antutu razvali... Nikome vise nista i ne treba.... ;)

17 godina
IPhone 7, rasprava!
Moram priznati da mi je vise neshvatljiva mrznja prema iphoneu nek ljubav prema istom. Kaj je nekima iphone kriv da ga toliko mrze i napadaju?
Imao sam srece da koristim iphone i samsung premium modele i moram reci da neke prevelike razlike nema.
Ono sto je meni prevaga je to kaj je Samsung pristupacniji i otvoreniji za neke stvari, tipa lako je staviti muziku,filmove, skinuti bilo koji filea sa neta...
Tako da moj odabir je Samsung, tj. android sustav.
Ali napadati ljude koji vole iphone, vrijedati ih i nazivati raznim imenima jednostavno mi nije jasno zasto?
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Niko to ne radi osim njih samih.... Je li mrznja ako kazemo da telefon ne vrijedi para d aje ogranice nema funkcija i sl?????? Onda oni krenu kako mi mrzimo trolamo i sl.  Gdje mi to mrzimo bilo koga ili bilo sta i nazivamo kojekakvim imenima bilo koga...

Jednstavno ne podnose kritiku.

9 godina
Cekaj, ja mrzim ajfon jer sam pobio covjekove tvrdnje na kaj on onda pocne vrijedat? Napise da bi mob imal pol kile da je malo veca baterija, kad mu napisem tezinu mobitela s vecim ekranom i duplo vecom baterijom nego 7, i da je laksi neg 7plus onda pocne vrijedat i govorit da ni ne treba veca baterija.. znaci zbog tog ja mrzim ajfon?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
R36 kaže...

Znači, bolje je ne imati bateriju dužeg trajanja? Ti si baš poseban slučaj.

A šta je s mržnjom prema kineskim mobitelima? Nemam trenutno Kineza, prije sam ga imao. Bio odličan mobitel.

Prvi tko je spomenuo bateriju je bio skank666. Šta, sad je svaka osoba kojoj je trajanje baterije ikakav faktor debil? Prema tebi bi mogli jednostavno stavljati baterije od 500 mAh da imaš dovoljno za doći od punjača u kući do auta i od auta do sljedećeg punjača na poslu.

Baš imaš ozbiljnih problema, daj nauči prvo normalno komunicirati, onda prosipaj svoje gluposti ovdje.

Btw, koliko mi je poznato, iPhone nema brzo punjenje.

To si ti rekao..., ja kažem da kmečite za većom baterijom kao da ona traje tjedan dana duže, a ne pola dana. Po meni je baterija banalna stvar!! Kužim te - moraš o nećem filozofirat. Aj nađi nešto novo - nećemo više o baterije jer je tržište pokazalo da im baterija nije bitna. Da im je bitna taj tvoj Kinez od 5000 mAh bi bio najprodavaniji mobitel na svijetu 

Kinez bio odličan mob . E sad si mi sve rekao. 

Koju sad pilu od moba imaš???

Mirko935 kaže...
robee1 kaže...

Fascinantno - ti objektivan a oni neobjektivni. Ma bravo. 

walentkane kaže...
Moram priznati da mi je vise neshvatljiva mrznja prema iphoneu nek ljubav prema istom. Kaj je nekima iphone kriv da ga toliko mrze i napadaju?
Imao sam srece da koristim iphone i samsung premium modele i moram reci da neke prevelike razlike nema.
Ono sto je meni prevaga je to kaj je Samsung pristupacniji i otvoreniji za neke stvari, tipa lako je staviti muziku,filmove, skinuti bilo koji filea sa neta...
Ali napadati ljude koji vole iphone, vrijedati ih i nazivati raznim imenima jednostavno mi nije jasno zasto?

Djeca se malo zaigrala., pa se i ja priključio toj bedastoj igri čisto da im se malo smijem. Kmeee nema veću bateriju, kmeee mobitel mi se ogrebo, kmeeee nema 3.5 priključak i tako kolega u krug. Njima su ti najbolji mobiteli Knezi kao što je nekom najbolji auto Dacia!! Ja te shvačam ali oni neće!!

Ovom dečkiču Mirko935 ti je bit da po cijele dane :

1. Nađe sajt koji testra Iphone

2. Kopira tekst gdje oni navode Iphone minuse

3 Tu ih zaljepi

4. I onda se nađu njih 2-3 i raspravljaju do besvjesti. Ostalih 99% čitaju i smiju se bedastočama., a ja se ovako malo priključim čisto da...!!

blackeagle29 kaže...
Cekaj, ja mrzim ajfon jer sam pobio covjekove tvrdnje na kaj on onda pocne vrijedat? Napise da bi mob imal pol kile da je malo veca baterija, kad mu napisem tezinu mobitela s vecim ekranom i duplo vecom baterijom nego 7, i da je laksi neg 7plus onda pocne vrijedat i govorit da ni ne treba veca baterija.. znaci zbog tog ja mrzim ajfon?

Vrijeđat...što sam napisao da ne treba veća baterija. To tebi vrijeđanje!?!? Kolega malo više testosterona moraš imat...jer si mi prosto osjetljiv!!

9 godina
Odma si pocel srat kak ni ne treba veca baterija, kak sve ima rupu za punit mob, kak ima brzo punjenje... a do prije tog je bilo kak bi mob imal pol kile da ima malo vecu bateriju, sad ni brzo punjenje vise ne spominjes... stvar je kaj ti nakon godinu dana baterija malo oslabi i morat ces ju punit 3x dnevno, dok meni ak i malo vise oslabi i dalje ce se moc koristit cijeli dan bez punjenja... ne moram nosit punjac sa sobom kam god idem i bojat se jel ce mi bit dosta 20-30%, dok par ljudi se za ajfon bojalo da nece izdrzat par sati vani vec sa 50% baterije..
Kaj to vrijedi 9000 u mobu? Dual kamera za koju ce uskoro bit da su ju oni izmislili, a kinezi vec dugo imaju dual kamere na mobitelima, baterija od 2000mah? Ili kaj tolko vrijedi? Hrpu tog uzimaju od tih kineza po kojima seres,i bitno da seres po kineskim mobitelima a i ajfon se proizvodi u kini...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Odma si pocel srat kak ni ne treba veca baterija, kak sve ima rupu za punit mob, kak ima brzo punjenje... a do prije tog je bilo kak bi mob imal pol kile da ima malo vecu bateriju, sad ni brzo punjenje vise ne spominjes... stvar je kaj ti nakon godinu dana baterija malo oslabi i morat ces ju punit 3x dnevno, dok meni ak i malo vise oslabi i dalje ce se moc koristit cijeli dan bez punjenja... ne moram nosit punjac sa sobom kam god idem i bojat se jel ce mi bit dosta 20-30%, dok par ljudi se za ajfon bojalo da nece izdrzat par sati vani vec sa 50% baterije..
Kaj to vrijedi 9000 u mobu? Dual kamera za koju ce uskoro bit da su ju oni izmislili, a kinezi vec dugo imaju dual kamere na mobitelima, baterija od 2000mah? Ili kaj tolko vrijedi? Hrpu tog uzimaju od tih kineza po kojima seres,i bitno da seres po kineskim mobitelima a i ajfon se proizvodi u kini...

Pa počeo sam srat na vaša sranja. Vi ste prvi počeli srat ne ja!!!

Brzo punjenje...nema ga Iphone i ok...moj S7 se napuni za 1h vremena., Iphone za sat i pol!! Ok

Iphone 5s kupljen supruzi 2014. godine - već ga ima 2 i pol godine uz Iphone 6. 5s nikad nije zaštekao...vrti IOS 9 (uskoro 10), baterija joj traje bez beda cijeli dan. Standbuy zakon -  na 1% baterija joj izdrži cijelu noć doslovno. Ne pazi na njega pa ga puni kad joj se da. Ispraznio joj se do kraja već 100 puta., pao joj na tepih, parket barem 4-5 puta., dok ja nisam vidio još 4-5 puta, ne zamara se Sot-om niti baterijom. Mobite full koristi. Mislio sam joj uzet Iphone SE ali je rekla da će ovaj koristit dok ne rikne. Da li je taj mob vrijedio u to vrijeme 5500kn. Pa kad sve pogledam u tih 2 i pol godine - JE!! Baterija što je najsmiješnije traje joj kao i prvog dana. Možda je izgubila određeni postotak kapaciteta ali neprimjetno!!!

Osobno ne bi nikad kupio Iphone jer meni ne odgovara IOS., ali da ću srat po Iphoneu jer nemam što pametno radit kao neki - neću!!

Jer si imao neki noviji Iphone?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 13:35 (R36).
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

To si ti rekao..., ja kažem da kmečite za većom baterijom kao da ona traje tjedan dana duže, a ne pola dana. Po meni je baterija banalna stvar!! Kužim te - moraš o nećem filozofirat. Aj nađi nešto novo - nećemo više o baterije jer je tržište pokazalo da im baterija nije bitna. Da im je bitna taj tvoj Kinez od 5000 mAh bi bio najprodavaniji mobitel na svijetu 

Kinez bio odličan mob . E sad si mi sve rekao. 

Koju sad pilu od moba imaš???

Mirko935 kaže...
robee1 kaže...

Fascinantno - ti objektivan a oni neobjektivni. Ma bravo. 

walentkane kaže...

Djeca se malo zaigrala., pa se i ja priključio toj bedastoj igri čisto da im se malo smijem. Kmeee nema veću bateriju, kmeee mobitel mi se ogrebo, kmeeee nema 3.5 priključak i tako kolega u krug. Njima su ti najbolji mobiteli Knezi kao što je nekom najbolji auto Dacia!! Ja te shvačam ali oni neće!!

Ovom dečkiču Mirko935 ti je bit da po cijele dane :

1. Nađe sajt koji testra Iphone

2. Kopira tekst gdje oni navode Iphone minuse

3 Tu ih zaljepi

4. I onda se nađu njih 2-3 i raspravljaju do besvjesti. Ostalih 99% čitaju i smiju se bedastočama., a ja se ovako malo priključim čisto da...!!

blackeagle29 kaže...

Vrijeđat...što sam napisao da ne treba veća baterija. To tebi vrijeđanje!?!? Kolega malo više testosterona moraš imat...jer si mi prosto osjetljiv!!

Nas par je reklo da bismo voljeli općenito veće baterije. To što ti nemaš mentalni kapacitet dostatan da shvatiš da nekome baterija može biti bitna je isključivo tvoja stvar i to što ti misliš da je tvoje mišljenje jedino relevantno je znak ozbiljnih psihičkih poremećaja. Savjetujem posjet psihologu ili psihijatru.

Hm, da, iMore je sigurno objektivan sajt. Vidim da ni koncept objektivnosti baš ne poznaješ. Naučit ćeš, dođe to kad odrasteš.

Jest, Kinez je bio odličan. Imaš možda neki argument kojim bi dokazao da nije ili se kao i sve drugo kod tebe svodi na pusto baljezganje gluposti?

Sad imam BlackBerry Priv za pilu od moba. Imaš možda i za njega kakav pametni argument? Kad si već najpametniji, jamačno si i s njim vrlo upoznat.

Gdje sam ja kopirao tekst gdje netko navodi iPhone minuse? To što ti ne znaš engleski dovoljno da shvatiš ono kopirano je samo tvoj problem, sorry, postoje tečajevi za to. "Standbuy"

Vidim da ti ni hrvatski baš ne ide, za to nisam siguran ima li više pomoći, možda da si kupiš gramatiku i pravopis kakav, ne znam.

Bolje imati manjak testosterona nego inteligencije i odgoja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 13:44 (Mirko935).
15 godina
IPhone 7, rasprava!

Eto ponukan čitanje ove kompletne teme moram nešto reći, kompletni komentari (osim iznimaka koji su stvarno komentirali vezano uz temu) u ovoj temi su na razini maksimalno srednjoškolaca koji se pretežu čiji je bolji, veći, i da je nešto smeće ili nije - pa kakva je to diskusija.

Moderator bi ozbljno trebao razmisliti da obriše kompletnu temu pa da ispočetka krene tema i da primjereno kazni sve flame-ere.

Uvijek će biti da androidaši ne vole apple-ovce i obrnuto i ok, ali ovakav način komuniciranja je ispod svake razine i nema smisla da se nastavlja.

Molio bi moderatore da nešto poduzmu i reagiraju oko ove teme, jer je ovo čista sramota.

Inače koristim Android i ne podnosim Apple baš radi svojih prenapuhanih cijena (ali svaki proizvod ima svog kupca - tako da pljuvanje po jednima ili drugima nema smisla uopće), ali ovaj način komunikacije nema smisla i van svake pameti je.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Mirko935 

Ovaj me podsjeća na jednog poznanika, isto tak ne zna razliku između jel i jer, misli da zna engleski, i govori: ti bih....

Svaki komentar je suvišan....

Kruha i igala...

1 0 hvala 0
9 godina
Imao cetvorku, peticu i sesticu koristio neko vrijeme i ni malo mi se nisu svidale ko cetvorka... morao ih navecer cim pocne mrak padat na punjac stavljat, sadasnju pilu i ak zaboravim slucajno stavit(a nemres zaboravit jer si naviknul stavljat svaku vecer kad neko vrijeme koristis ajfon) nebi bio problem izgurat drugi dan...

Eto tocno o tom govorim, seres o necem kak ne treba veca baterija jer ima brzo punjenje a nema... samo meljes da bi ljudi mislili da imas pravo.. i da, prije ce ti otic baterija sa brzim punjenjem i malom baterijom koja se jako grije, nego sporim punjenjem i velikom baterijom, jer samim tim i vise ciklusa punjenja napravi... meni je bitno da mi baterija drzi i da se ne moram brinut jel ce mi gps pojest cijelu bateriju il ne..

Nemam nis protiv korisnika ajfona, naprotiv, nek koriste kaj zele, al ne podnosim kad ga neko dize u nebesa i pljuje po samsungu, lgu i kinezima, kak nes ne valja i kad im se to pobije onda okrecu na nes stoto..

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Mirko935 

Ovaj me podsjeća na jednog poznanika, isto tak ne zna razliku između jel i jer, misli da zna engleski, i govori: ti bih....

Svaki komentar je suvišan....

Meni to gore čak i nego kad netko ne zna ije/je, č/ć i slično. To još mogu shvatiti, i ja kod nekih riječi nisam 100 % siguran, ali ne mogu shvatiti kako je moguće da uopće postoji konfuzija oko "jel" i "jer", totalno su različite riječi. Stvarno nam je obrazovanje u državi zaku*ac

15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Eto ponukan čitanje ove kompletne teme moram nešto reći, kompletni komentari (osim iznimaka koji su stvarno komentirali vezano uz temu) u ovoj temi su na razini maksimalno srednjoškolaca koji se pretežu čiji je bolji, veći, i da je nešto smeće ili nije - pa kakva je to diskusija.

Moderator bi ozbljno trebao razmisliti da obriše kompletnu temu pa da ispočetka krene tema i da primjereno kazni sve flame-ere.

Uvijek će biti da androidaši ne vole apple-ovce i obrnuto i ok, ali ovakav način komuniciranja je ispod svake razine i nema smisla da se nastavlja.

Molio bi moderatore da nešto poduzmu i reagiraju oko ove teme, jer je ovo čista sramota.

Inače koristim Android i ne podnosim Apple baš radi svojih prenapuhanih cijena (ali svaki proizvod ima svog kupca - tako da pljuvanje po jednima ili drugima nema smisla uopće), ali ovaj način komunikacije nema smisla i van svake pameti je.

Sorry za double post, ali ti si stvarno pročitao cijelu ovu temu? Sva baljezganja, vrijeđanja i gluposti sa svih uključenih strana?  Ne mogu vjerovati da bi se nekome to dalo, stvarno svaka čast!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 14:06 (Mirko935).
9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Baš čitam test na Notebookchecku: http://www.notebookcheck.net/Apple-iPhone-7-Smartphone-Live-Review.173851.0.html

Uglavnom, ne kužim kaj se ljudi svađaju oko Samsunga i Applea, a u oba slučaju mobiteli zapravo imaju katastrofalno lošu potrošnju.

Uglavnom, Huawei P9 opako šije sve ostale flagshipe po omjeru baterije i potrošnje.

A tek npr. da netko stavi Mediatek Helio s 4000 mAh....

Zapravo, ima Xiaomi.

Ispada da samo Kirin i Mediatek valjaju za mobitele.

Ovi svi ostali su smijurija, cuclaju bateriju abnormalno, služe za ispeći jaje na oko dok si na putu, a sve s ciljem 20% više bodova na benchmarku 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 14:10 (fer-de-lance).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Nas par je reklo da bismo voljeli općenito veće baterije. To što ti nemaš mentalni kapacitet dostatan da shvatiš da nekome baterija može biti bitna je isključivo tvoja stvar i to što ti misliš da je tvoje mišljenje jedino relevantno je znak ozbiljnih psihičkih poremećaja. Savjetujem posjet psihologu ili psihijatru.

Hm, da, iMore je sigurno objektivan sajt. Vidim da ni koncept objektivnosti baš ne poznaješ. Naučit ćeš, dođe to kad odrasteš.

Jest, Kinez je bio odličan. Imaš možda neki argument kojim bi dokazao da nije ili se kao i sve drugo kod tebe svodi na pusto baljezganje gluposti?

Sad imam BlackBerry Priv za pilu od moba. Imaš možda i za njega kakav pametni argument? Kad si već najpametniji, jamačno si i s njim vrlo upoznat.

Gdje sam ja kopirao tekst gdje netko navodi iPhone minuse? To što ti ne znaš engleski dovoljno da shvatiš ono kopirano je samo tvoj problem, sorry, postoje tečajevi za to. "Standbuy"

Vidim da ti ni hrvatski baš ne ide, za to nisam siguran ima li više pomoći, možda da si kupiš gramatiku i pravopis kakav, ne znam.

Bolje imati manjak testosterona nego inteligencije i odgoja.

Kolega ne treba meni psihijatar ili psiholog....tebi treba neki ispušni ventil da se toliko ne zamaraš Iphoneom.Već tjedan dana visiš na temi i samo spamanje. Predlažem da si nađeš curu pa da na njoj visiš... Bolje će ti bit...i Iphone će ti postat nebitan 

Uuuuu za Kineza bi morao otvorit temu. OP3 je dobar a sve ostalo je nebitno!!

BlackBerry Priv  pa njega se vlastiti proizvođač odrekao!!! Jedan od jačih promašaja., tako da ga nisam nešto previše prostudirao!!! Iphone je savršenstvo naspram BB-a. Znao sam da takav neki komentira Iphone koji ima  od mobitela. Ne traže mi se po internetu mane za taj tvoj mobitel kao što se tebi traže mane Iphonea. Vjerujem da Priv ima više problema nego Iphone.

Ti meni nešto pametuješ oko gramatike a kažeš:  Jest, Kinez je bio odličan.  Jest - to neka bosančica!!! Uvijek je veća mogučnost promašit strani nego materinji jezik!!! Ali Jest mi je vrhunska riječ!!!

U svakom slučaju od mene toliko jer ne mislim ulazit u debatu s likom koji ima BB Priv a pljuje po Iphoneu. Odi s mobitelom ispred ogledala i zapitaj se na čemu si bio kada si kupovao Priv!!!

MasterOfDisaster kaže...

Slažem se kolega...!! Tu nikad nije ni bilo moderatora ako izuzmemo padobrance moderatore!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 14:33 (R36).
9 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ti meni nešto pametuješ oko gramatike a kažeš:  Jest, Kinez je bio odličan.  Jest - to neka bosančica!!! Uvijek je veća mogučnost promašit strani nego materinji jezik!!! Ali Jest mi je vrhunska riječ!!!

https://hr.wikipedia.org/wiki/Enklitika

Postoji još jedna inačica mijenjanja redoslijeda enklitika u riječima. Naime, nenaglašeni se oblici prezenta mogu zamijeniti njihovim naglašenim oblicima. Primjerice: sam > jesam, si > jesi, je > jest itd. U tom slučaju pretvaraju se enklitike u sinonimne naglašene riječi. No, često takav način zamjene donosi i naglašavanje činjenice:

• Veseli Marko je dobar slikar.
  • Veseli je Marko dobar slikar.
  • Veseli Marko dobar je slikar.
  • Veseli Marko jest dobar slikar.

Slijedeće godine, kad kreneš u 3. razred, samo se primi knjige....
Da ne bude popravni usred ljeta.....

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 14:31 (fer-de-lance).
13 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
R36 kaže...

https://hr.wikipedia.org/wiki/Enklitika

Postoji još jedna inačica mijenjanja redoslijeda enklitika u riječima. Naime, nenaglašeni se oblici prezenta mogu zamijeniti njihovim naglašenim oblicima. Primjerice: sam > jesam, si > jesi, je > jest itd. U tom slučaju pretvaraju se enklitike u sinonimne naglašene riječi. No, često takav način zamjene donosi i naglašavanje činjenice:

• Veseli Marko je dobar slikar.
  • Veseli je Marko dobar slikar.
  • Veseli Marko dobar je slikar.
  • Veseli Marko jest dobar slikar.

Slijedeće godine, kad kreneš u 3. razred, samo se primi knjige....
Da ne bude popravni usred ljeta.....

Ma Jest kolega...!! 

15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Kolega ne treba meni psihijatar ili psiholog....tebi treba neki ispušni ventil da se toliko ne zamaraš Iphoneom.Već tjedan dana visiš na temi i samo spamanje. Predlažem da si nađeš curu pa da na njoj visiš... Bolje će ti bit...i Iphone će ti postat nebitan 

Uuuuu za Kineza bi morao otvorit temu. OP3 je dobar a sve ostalo je nebitno!!

BlackBerry Priv  pa njega se vlastiti proizvođač odrekao!!! Jedan od jačih promašaja., tako da ga nisam nešto previše prostudirao!!! Iphone je savršenstvo naspram BB-a. Znao sam da takav neki komentira Iphone koji ima  od mobitela. Ne traže mi se po internetu mane za taj tvoj mobitel kao što se tebi traže mane Iphonea. Vjerujem da Priv ima više problema nego Iphone.

Loš ti je i promašen pokušaj humora. Žalostan čak.

Znači, nemaš pojma o Kinezu kojeg sam imao. Naravno.

Kako se točno proizvođač odrekao Priva? Zadnji sistemski update prije 15 dana, 15-ak dana prije toga QuadRooter patch, sve BB aplikacije updateane zadnji put prije 10 dana, nove bete izašle jučer.

Zar i dalje ne vidiš da nemaš baš nikakvog pojma o čemu pričaš? Kako ti nije glupo nešto reći tako napamet bez da to što baljezgaš ima ikakve veze sa stvarnošću?

"Jest" ima sasvim fino mjesto u hrvatskom rječniku, koliko je meni poznato. A tvoj vokabular je očito strašno ograničen ako to ne znaš. Evo ti još jedan link, možda nešto naučiš ako uspiješ pročitati http://hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_id&id=fVZuWxI%3D

"mogućnost"

edit: Btw, fer-de-lance, kad smo kod toga, "sljedeće", ne "slijedeće" godine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 14:42 (Mirko935).
9 godina
Snapdragoni isto nisu bas rastrosni, bar neki... na sd650 drzi baterija duze nego onima sa istim mobitelom, redmi note 3 ali mtk procom :)

Nez za vas, ali ja za svoje pare zelim dobit savrsen mob, ili bar blizu savrsenstva.. i za 200€ sam ga dobio, sve valja, jedino kamera nije najbolja iako se i ona moze iskoristit.. a ne vidim kaj je tolko savrsenije na ajfonu od 1300€
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

edit: Btw, fer-de-lance, kad smo kod toga, "sljedeće", ne "slijedeće" godine.

Očito ne slijedim svoj tok misli.....

Kruha i igala...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice