YouTube

poruka: 11
|
čitano: 1.789
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
YouTube
pitanje

Napokon sam kupio novi kompjuter i sad evo već nakon nekoliko dana kada sam nainstalirao sve potrebne programe otiđem na YouTube da malo gubim vrijeme i stisnem na bilo koji video a on mi nema zvuka?!?! Na svim ostalim programima u windowsima imam zvuk, pročitao sam njihov FAQ vezan za zvuk i provjerio sam da li imam taj plug in (flash) i jesu li mi kliznici za volume up na svim playerima. Ništa nije riješilo problem pa se sad obračam vama, stručnjacima :D

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
YouTube

Instaliraj nove drivere za zvuk.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: YouTube
problem nije do neta već do tebe
nisam siguran za drvere alii jesi li kad si dobio kompjuter stavio cd od matične?
Viva la vida
17 godina
neaktivan
YouTube
autorov komentar

Jasno je da je problem u mojem sistemu :D S tim se slažem. I da naravno da sam instalirao cd koji je došao s matičnom pločom. I sound drivere također. E sad imam 5.1 zvučnike koji imaju inače svoju karticu (Creative sound labs external imam) ali ju nisam stavljao (nije mi se dalo) jer ovaj već podržava 5.1. Sad ja bi rekao da je u tome kvaka da ja nemam zvuka na cijelom kompu, ali ja samo nista ne cujem dok gledam youtube...

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
YouTube

Probaj ovako:Otvori Registry editor i zatim pronadi kljuc, "My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32

U desnom prozoru, desni klik i zatim klik na New, odaberi String value, i upisi wavemapper, zatim ENTER, i upisi msacm32.drv, i ponovno ENTER

Nije potreban restart.

Ako to ne pomogne, dobar pokusaj bi bio instalirati nove drivere za zvucnu i maticnu a isto tako i reinstalacija Flash player-a.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2008 10:23 (croart).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
YouTube
autorov komentar

Ta vrijednost već postoji tamo...

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
YouTube

Kao sto sam vec rekao probaj reinstalirati drivere od zvucne i maticne, ali prvo probaj sa reinstalacijom Flash-a.

Probaj si skinuti nove drivere.

Evo ti i ovdje LINK sa rijesenjem koje ce ti mozda pomoci.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2008 10:28 (croart).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
YouTube
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Evo proradilo je sada kada sam instalirao Creativeovu zvučnu karticu i na nju spojio zvučnike :P Izgleda da on board zvučna i nije neko najbolje riješenje.

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
YouTube

Ja sam imao isti problem, a rjesio sam ga tako da sam instalirao nove codece (K-Lite Codec Pack).

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: YouTube
Creative kaže...

Evo proradilo je sada kada sam instalirao Creativeovu zvučnu karticu i na nju spojio zvučnike :P Izgleda da on board zvučna i nije neko najbolje riješenje.

Ma ne mora znaciti, ali novi driveri za maticnu ce ti svakako dobro doci.
17 godina
neaktivan
YouTube
autorov komentar

Moguće... ugl. hvala na pomoći!

BUG rulz!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice