Napokon sam kupio novi kompjuter i sad evo već nakon nekoliko dana kada sam nainstalirao sve potrebne programe otiđem na YouTube da malo gubim vrijeme i stisnem na bilo koji video a on mi nema zvuka?!?! Na svim ostalim programima u windowsima imam zvuk, pročitao sam njihov FAQ vezan za zvuk i provjerio sam da li imam taj plug in (flash) i jesu li mi kliznici za volume up na svim playerima. Ništa nije riješilo problem pa se sad obračam vama, stručnjacima :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliraj nove drivere za zvuk.
nisam siguran za drvere alii jesi li kad si dobio kompjuter stavio cd od matične?
Jasno je da je problem u mojem sistemu :D S tim se slažem. I da naravno da sam instalirao cd koji je došao s matičnom pločom. I sound drivere također. E sad imam 5.1 zvučnike koji imaju inače svoju karticu (Creative sound labs external imam) ali ju nisam stavljao (nije mi se dalo) jer ovaj već podržava 5.1. Sad ja bi rekao da je u tome kvaka da ja nemam zvuka na cijelom kompu, ali ja samo nista ne cujem dok gledam youtube...
Probaj ovako:Otvori Registry editor i zatim pronadi kljuc, "My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32
U desnom prozoru, desni klik i zatim klik na New, odaberi String value, i upisi wavemapper, zatim ENTER, i upisi msacm32.drv, i ponovno ENTER
Nije potreban restart.
Ako to ne pomogne, dobar pokusaj bi bio instalirati nove drivere za zvucnu i maticnu a isto tako i reinstalacija Flash player-a.
Ta vrijednost već postoji tamo...
Kao sto sam vec rekao probaj reinstalirati drivere od zvucne i maticne, ali prvo probaj sa reinstalacijom Flash-a.
Probaj si skinuti nove drivere.
Evo ti i ovdje LINK sa rijesenjem koje ce ti mozda pomoci.
Evo proradilo je sada kada sam instalirao Creativeovu zvučnu karticu i na nju spojio zvučnike :P Izgleda da on board zvučna i nije neko najbolje riješenje.
Ja sam imao isti problem, a rjesio sam ga tako da sam instalirao nove codece (K-Lite Codec Pack).
Evo proradilo je sada kada sam instalirao Creativeovu zvučnu karticu i na nju spojio zvučnike :P Izgleda da on board zvučna i nije neko najbolje riješenje.
Moguće... ugl. hvala na pomoći!