Youtube problem (ne prikazuje večinu hyperlinkova)

poruka: 20
|
čitano: 3.773
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam neki problem sa youtube već koji dan i nikako da ga uspijem riješiti.

Naime stranica funkcionira kako treba samo mi pola informacija ne prikazuje poput naslov videa, koji je korisnik objavio video, datum, praktički svi hyperlinkovi se ne prikazuju kao što se može vidjeti na slikama koje sam uploadao.

Ja na te linkove mogu kliknit, ali su oni poprimili boju pozadine na kojoj se nalaze tako da je u tome problem tj nevidljivi su.

Probao sam deinstalirat Chrome kao i skenirao cijeli HDD u potrazi za nekim "nametnicima" s raznim antivirusnim programima ali ni to nije pomoglo. 

Na laptopu mi sve funkcionira normalo.

Dali vi znate možda kako riješit ovaj problem jer ni google nije bio od neke pomoći ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Youtube problem (ne prikazuje večinu hyperlink

I ja također imam takav problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 16:07 (LuCKeR 1409).
16 godina

A nema slučajno drugih browsera?

Nije youtube problem nego krom problem. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 1:38 (Oldy).

2 0 hvala 0
16 godina

chrome je googleovo smeće, ne za potrebe korisnika nego vlasnika. Dok su interesi podudarni, radi. Možda proradi za koji dan... (nije jedini krivac, ima i drugih dijelova puzzla koji su bitni u igri, ali kao svaki krupni biznis google gleda svoje interese, ništa više).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probajte s Chromodom. To vam je isti Chrome, jedino što je jedna antivirusna kompanija izbacila dio Googleovog koda (koji špijunira) i napravila preglednik još dodatno sigurnijim.

https://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/chromodo-private-internet-browser.php

1 0 hvala 2
16 godina
Oldy kaže...

A nema slučajno drugih browsera?

Nije youtube problem nego krom problem. 

Naravno da ima, ali do sada sam bio vrlo zadovoljan sa Chromeom da bi ga mijenjao.

Budem isprobao chromod. 

EDIT: Sa chromodom radi kako treba.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 12:19 (AmonZero).
10 godina
neaktivan

budem i ja isprobao ovaj chromodo, pošto imam isti problem kao autor topica.

edit: i meni sad radi kako treba, tnx marko :)

Clueless gamers shouldn't judge
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 12:25 (csgoplayer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Pa ne moraš mijenjati krom za sve mjenjaš ga privremeno za youtube dok ne proradi a ako si se snašao odmah na tom drugom browseru još bolje. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Pa ne moraš mijenjati krom za sve mjenjaš ga privremeno za youtube dok ne proradi a ako si se snašao odmah na tom drugom browseru još bolje. 

Svejedno je je li promijenio browser ili ne. Ovo je "klon" Chromea tj. baziran je na Chromiumu i izgleda isto kao i Chrome. Jedina je razlika što se zove drugačije i sigurniji je. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 18:25 (Marko :D).
16 godina

Kako je svejedno ako u operi, ie i firefoxu youtube radi cijelo vrijeme? 

Meni ne trebaš reklamirati ništa u vezi kroma ne zanima me imam staru operu na koju sam naučio a ako nešto u njoj ne radi radi u ie11. 

A youtube cijelo to vrijeme radi i u toj staroj operi 12.17

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Kako je svejedno ako u operi, ie i firefoxu youtube radi cijelo vrijeme? 

Meni ne trebaš reklamirati ništa u vezi kroma ne zanima me imam staru operu na koju sam naučio a ako nešto u njoj ne radi radi u ie11. 

A youtube cijelo to vrijeme radi i u toj staroj operi 12.17

Nemoj se ljutiti, ali to nisam preporučio tebi nego korisnicima koji imaju taj problem. Neki jednostavno ne žele promijeniti browser jer su se naučili na Chrome, pa mislim da im je ovo, kako da to kažem "najbezbolnija" promijena. Na ovaj način se mogu maknuti sa smeća i otići na bolji, ali "isti browser". I ja koristim Operu, ali najnoviju verziju (29.0.1795.47) u kojoj isto tako radi YouTube bez problema, ali toj istoj Operi fali mnogo funkcija koje ima Chrome odnosno Chromodo. Nije da mi se Opera ne sviđa, dapače sviđa mi se i ima sve ono što ja trebam i tražim od jednog web browsera, ali eto nekima se ne sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 21:23 (Marko :D).
16 godina

Ja kažem da ne moraju mjenjati krom za sve stranice nego samo za youtube.com dok se ne riješi problem a zamjenu za koristiti youtube imaju u vidu ostalih browsera u kojima youtube radi cijelo vrijeme.

Ne nove opere mi se ne sviđaju jer nemaju te funkcije kao stara opera i također me kao takve ne zanimaju

Jel ja pišem kineski?. Svi ste najašili na taj krom kao nekada svi na firefox pa eto vam sada kroma ni youtube ne radi u njemu. Zdravo. :p

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 21:28 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ja kažem da ne moraju mjenjati krom za sve stranice nego samo za youtube.com dok se ne riješi problem a zamjenu za koristiti youtube imaju u vidu ostalih browsera u kojima youtube radi cijelo vrijeme.

Ne nove opere mi se ne sviđaju jer nemaju te funkcije kao stara opera i također me kao takve ne zanimaju

Jel ja pišem kineski?. 

Nema to veze što imaju drugi preglednik instaliran, siguran sam da im se samo zbog YouTube-a ne otvara taj drugi preglednik, koji god je. Ja evo recimo, volim sve imati u jednom pregledniku. Ne znam što te to toliko razljutilo što su ljudi promijenili preglednik.

16 godina

I ja volim sve u jednom ali ne kada mi ne radi nešto onda moram posegnuti za drugim browserom ako hoću da to nešto radi. 

Imaju po defaultu instaliran IE mogli su sa njim vidjeti da nije problem do Youtube-a već do Kroma. 

Neki kao da su jučer ispali na net.

U čemu je problem otići na Youtube sa IE? Ja ne vidim ni jedan problem, sve radi sa njim na Youtube a za razliku od Kroma koji puši sa tim trenutno. 

Ako im se samo zbog Youtube ne otvara drugi browser onda ni ne trebaju gledati taj Youtube. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 21:48 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Razumijem ja tebe što ti hoćeš reći, ali nije to jedini problem Chromea. Moj brat danas ni na jednoj stranici nije mogao vidjeti captchu. Što bi on onda trebao, surfati Internet Explorerom (kojeg mrzi)? Mislim da mu se to ne isplati jer je na svakoj drugoj stranici captcha, najjednostavnije mu je instalirati Chromodo i to je to...  

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 21:58 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina

Ne, ne bi nego bi trebao čekati tko zna koliko da mu se kapča pojavi. Možda dotle i posijedi.

Stvarno glupo pitanje da naravno ako u drugom pregledniku to radi taj tren kada ti treba zašto forsirati onaj u kojem to ne radi? 

Nisi se vjenčao za niti jedan preglednik a sve i da jesi. 

Bit je na net-u obaviti to nešto a ne sa kojim browserom, ako meni sa mege neće skidati jer mi je opera zastarjela skidat ću sa IE ili driver od nvidije ili adsense. Te tri stvari mi ne rade na staroj operi. 

Neću se doći žaliti ne radi mi mega, nvidija ili adsense nego ću odreagirati drugim browserom i odraditi ono što trebam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 22:03 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uredio sam post, nisam se jasno bio izrazio. 

0 0 hvala 0
16 godina

Ja ne znam za taj browser ja sam samo napisao da u ostalim browserima youtube cijelo vrijeme radi da se može privremeno koristiti iz nekog drugog browsera. 

Posebno oni koji imaju kanale koje održavaju da ne čekaju da im se krom smiluje a ako osim u operi, IE i firefoxu radi i u tom tvom neka izvole problem riješen. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nema veze, neka sami odluče što im je najbolje.

0 0 hvala 0
16 godina

Chrome nije povukao nikakav update, ali sada sve radi kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice