Trebam stabilan brzi internet za upload 300gb file

poruka: 5
|
čitano: 1.815
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam bizaran problem, moram uploadati na svoj dropbox account 330gb datoteka, a brzina neta mi je 50/10 i to bi trajalo 3 dana, što nije problem ali mi dropbox izbaci grešku kada mi se mijenja IP svakih 24h i sada tragam za internetom negdje/nešto da mi riješi taj problem.

1. solucija je uzeti "internet posvuda" od T-coma i neki 5g router npr. Xiaomi 5G CPE Pro i nadat se da će to ići brže i bez prekida veze

2. solucija je da nađeme nki prostor/internet caffe koji ima optiku i dubim tamo 3h u nadi da sve bude stabilno i dobro

Da li vi imate neke prijedloge za moje probleme?

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Trebam stabilan brzi internet za upload 300gb

.... a da podjeliš te datoteke na 23h uploada  pa svaki dan pošalješ jednu ?

15 godina

To sam mu i ja htio predložiti. Ali sramotno je da netko u ovoj državi ima toliku brzinu interneta. Ok, to je već druga priča.

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
B-Link kaže...

Imam bizaran problem, moram uploadati na svoj dropbox account 330gb datoteka, a brzina neta mi je 50/10 i to bi trajalo 3 dana, što nije problem ali mi dropbox izbaci grešku kada mi se mijenja IP svakih 24h i sada tragam za internetom negdje/nešto da mi riješi taj problem.

1. solucija je uzeti "internet posvuda" od T-coma i neki 5g router npr. Xiaomi 5G CPE Pro i nadat se da će to ići brže i bez prekida veze

2. solucija je da nađeme nki prostor/internet caffe koji ima optiku i dubim tamo 3h u nadi da sve bude stabilno i dobro

Da li vi imate neke prijedloge za moje probleme?

Opcija 3.

Probaj sažeti to na manje.

Prvo izbaci datoteke koje se mogu preuzeti sa interneta, zatim dedupliciraj datoteke, pa sve to sažmi.

Ako i dalje bude 330GB, čestitam , ti si nekakav big-data znanstvenik. (i imaš pristup CARNet mreži, onda Opcija 2.)

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2024 10:01 (gpd).
14 godina
B-Link kaže...

Ideš malo po malo, ne moraš sve odjednom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice