Themexp.org

poruka: 6
|
čitano: 1.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Themexp.org

Dakle riječ je o ovoj stranici.Često u Enteru govore o njoj kada je u pitanje mijenjanje tema.Imam instaliran McAfee Site Advisor koji prijavljuje da je stranica opasna(vidi sliku).Prije sam imao Nod32 koji bi se uvijek bunio kad bi nešto downloado s te stranice (konkretno teme).Danas sam zatvorio nod32 i pokrenu instalaciju teme.Stalno me pitao za nekakve toolbare i tako dalje.Nakon instalacije naišao sam na hrpu shortcuta na desktopu ali ne i na temu.Što da učinim :dali da i dalje slušam nod32 i siteadvisor ili da koristim teme otamo?

EDIT:stavio sam sliku i link

no comment no comment
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 17:08 (lzgr).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Themexp.org
lzgr kaže...

Dakle riječ je o ovoj stranici.Često u Enteru govore o njoj kada je u pitanje mijenjanje tema.Imam instaliran McAfee Site Advisor koji prijavljuje da je stranica opasna(vidi sliku).Prije sam imao Nod32 koji bi se uvijek bunio kad bi nešto downloado s te stranice (konkretno teme).Danas sam zatvorio nod32 i pokrenu instalaciju teme.Stalno me pitao za nekakve toolbare i tako dalje.Nakon instalacije naišao sam na hrpu shortcuta na desktopu ali ne i na temu.Što da učinim :dali da i dalje slušam nod32 i siteadvisor ili da koristim teme otamo?

ček malo, gdje je slika?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Themexp.org

Pa na mcafeeu je zato što možda ime nešto više reklama. Tako ti je to, nema razloga za brigu. Samo pazi sta instaliras tj. kako i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Themexp.org

Ima na toj stranici svasta a ne samo reklama tj malwarea virusa ili slicno s te stranice ne skidat nista, zna se dobro kaj znaci crvena boja evo kaj kaze WOT procitati dole komentare a ne samo rec na pamet da se radim o reklamama!Nevinašce

http://www.mywot.com/en/scorecard/themexp.org

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Themexp.org

Ja sam prije imao i nikada problema.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0