nadam se da tema spada ovamo, ako neko nakon sto objasnim ima bolji naslov neka kaze pa nek admin preimenuj
situacija sljedeca:
ja nesta pogledam na youtubu i mom prijatelju se to objavi na facebook-u
prvo sam mislio vid kak uvijek naletimo na iste stvari no onda kako inace bas nemamo iste stilove sam skuzio da nes nevalja... pogotovo sto na facebook ide preko mobitela pa uglavnom ni nema pristum internetu da bi iso na youtube...
onda sam ga pitao reko da mu je to neki virus i sta ja znam sta i da su mu vec srali njegovi prijatelji zbog toga jer mu se oni kao javi on im neodgovori a oni kao sta ne odgovaras, on im kaze da nije bio na fejsu a oni kao pa ne seri stavio si onu poveznicu. znaci objavljuje mu se to i kad on nije na fejs
meni je taj youtube acc regan s drugog e-maila nego fejs. pa mi nije jasno ni kako na youtubu cesto vidim sta moji facebook prijatelji objavljuju kao predlog za mene. kako on uopce zna ko sam ja na fejsu.
njemu na zidu se ne objavljuje sve sto ja pogledam nego onak random... jedna il dvije stvari na dan od svega sto ja pogledam se njemu objavi.
inace on je bio kod mene par puta i s mog kompjutera isao na svoj fejs no izlogirao se normalno...
nisam primjetio da imam ikakvih virusa opcenito.
cjela ova stvar me prilicno zivcira iako nemam nikakve konkretne probleme zbog toga...
hvala na odgovorima.