Pomoć oko Rapidsharea

poruka: 7
|
čitano: 2.262
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Pomoć oko Rapidsharea

Evo posto su mi torrenti jako zamorni i nekad ne rade kako treba a na poslu nemogu koristiti P2P,odlucio sam se na RapidShare,

a imam ar pitanja koji mi je program najbolje koristiti za download i kako radi jdownloader sa rapidshareom to jest gdje mogu unositi šifru i lozniku od acc-a da bi mogao neprestano skidati a jdownloader jer imam jedan file koji kad pokrenem mi ima 14gb i trebam sve skinuti sa rapidsharea.....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pomoć oko Rapidsharea

Zna li tko ;)

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć oko Rapidsharea

Ako imas vistu mozes probati Rapidshare Manager , to je kao neki sluzbeni rapidshare-ov,

Ja sam skidao i sa Free Download Manager-om, kod njega moras oznaciti downloade prije sto

pokrenes i pod properties upises user i pass, mozes i namjestiti za default na rapidshare domenu.

FlashGet ti nudi kad pokreces download da upises user i pass, i kad uneses jednostavno odaberes

da to bude kao default,i trebao bi ti sve poslije pokretat s tim postavkama.

Jdownloader nazalost neznam, al si probao ubaciti downloade, pa prije sto ih pokrenes ici na properties-e

pa vidit da li se mogu di upisati podaci.

EDIT: A mozda i google pomogne.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 17:26 (drnde).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko Rapidsharea

Vidim da nitko ne odgovara pa evo da ja malo pomognem !

Najbolji program za skidanje file-ova sa rapidshare po meni ti je cryptload.

Prog je besplatan, opcije su super, i imaš ga na stranici www.cryptload.info . E da nema instalacije nego ga samo otpakiraš i pokreneš. Nekad će ti antivirus prepoznati za neki filehoster info kao trojan, ali ako koristiš samo rapidshare onda nema brige.

U postavkama uneseš svoj rapidshare account, ne brini password od accounta se ne vidi tako da ti ga nitko ne može ćopiti i odabereš svoj najdraži server ili možeš staviti random. Još možeš provjeriti jel ti je account aktivan.

Program se sam update-a svaki put kad ga pokreneš ako ima novih update-a. Na kojoj god stranici nađeš linkove za RS, pokreneš program i označiš linkove i desnom tipkom stisneš copy i on samo prepoznaje linkove i provjerava ih te ti daje opciju premium ili free accounta i download u folder po odabiru.

Evo nadam se da sam ti pomogao. Ako imaš bilo kakva pitanja u svezi programa imaš na njihovoj stranici i forum sa odgovorima.

Ja koristim taj program već dobrih godinu i pol i prezadovoljan sam. Brzine su sa premium accountom max.

POzz. Smijeh

17 godina
neaktivan
Pomoć oko Rapidsharea

Osobno koristim FlashGet oko 2 godine, općenito kao defaultni download manager za bilo što, a naročito za Rapidshare.

Osim spremanja postavki za download, možeš odrediti koliko fajlova ćeš skidati od jednom, možeš određivati limit na brzinu.

Po meni jako dobra stvar za skidanje sa RS.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

1 0 hvala 1
16 godina
Pomoć oko Rapidsharea

Ja koristim CryptLoad verziju 1.1.6 i u potpunosti sam zadovoljan, moja preporuka

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Pomoć oko Rapidsharea

ok hvala puno,koja je stranica najbolja za trazit ono sto ocu skinuti u rapidshareu?

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice