Imam problema u podrucju informiranosti prekoračenja internet prometa.Želio bi znati samo
jednu stvar..Imam internet promet od 10 GB a napravio sam *10294.33 MB ( 10.05 GB )
prometa,*pa me zanima da li sam prešo limit ili ne,jer sam čitao na forumima da se
naknadni 1GB ubraja tek kada prekoracis vise od 512 MB.Hvala na odgovoru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja mislim da si prekoračio limit 10 GB
još imaš oko 200MB fore,a i to će nestat ako ćeš gledat youtube i šta ti ja znam.Samo se drži sajtova koji ne "troše" puno i provući ćeš se.
Nisi još,ja sam jednom kad sam imao 1 gb paket potrošio 1029 mb i da platio sam dodatni paket...:(
Ako vidiš da si potrošio 10.1 gb,onda si prekoračio limit!
Nisi još,ja sam jednom kad sam imao 1 gb paket potrošio 1029 mb i da platio sam dodatni paket...:(
Možda mu onih .05 zaokruže na 1
Možda mu onih .05 zaokruže na 1
I da to naprave,ne bih se čudio,jer takav je t-scum!
Ekipa hvala vam na odgovoru,a kada mi obracunaju promet vidjet cemo jel T-com imalo korektan ili je.....
nema to veze s korektnošću. ti plaćaš paket prometa od 10 gb. i jedan kb preko toga ti je ulazak u novi paket, tako da onda radije potroši to do pred kraj tog gigabajta da bar znaš zašto si platio tih 20kn extra
Skini si ovaj program i znat ćeš dal si prekoračio! Iako ja mislim da već jesi,čim pređe 9,99 znači na 10,0 gb prekoračen,nisam siguran!!
Evo ti link za program: http://littleurl.net/Max-032-ADSL-032-provjera-032-prometa