Livestream

poruka: 6
|
čitano: 4.018
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Livestream

Pozdrav,

Zanima me gdje gledate live utakmice svih sportova, te gdje je najbolja rezolucija a ne da je sada neka traljava rezolucija nego da je bas kao i na tvu...

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Livestream
Ludak kaže...

Pozdrav,

Zanima me gdje gledate live utakmice svih sportova, te gdje je najbolja rezolucija a ne da je sada neka traljava rezolucija nego da je bas kao i na tvu...

Hvala

fromsport.com i myp2p.eu

a na dobru rezoluciju na streamu nećeš baš često naići,zna se dogoditi da bude dobra slika,ali ne baš često,ali svejedno je bolje tako nego nikako....

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 18:23 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Livestream

myp2p je i meni odlicna samo najbolja slika je na sopcast programu ali slika kasni jedno 3 4 min :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Livestream
Ludak kaže...

myp2p je i meni odlicna samo najbolja slika je na sopcast programu ali slika kasni jedno 3 4 min :/

da,ali nigdje na streamu nema kvalitete kao što je na tv-u,ja ti preporučujem da probaš onaj moj prvi link,prijenosi ne kasne i zna se naići i na solidnu kvalitetu slike...

13 godina
neaktivan
Livestream

Sve super, hvala na linkovima ali svi redom stekaju. Nemoze 1 min tekme proc da se ne zasteka, a nije da imam los internet ili komp.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: GNK Dinamo FC Porto livestream

Neću otvarati novu temu. Jel zna netko gdje će se prenositi utakmica GNK Dinamo i FC Porto, a da nije na tribina.hr. Treba mi neki livestream, nije bitno koji komentator.

Samo da se ne plaća.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice