Pozdrav,
Zanima me gdje gledate live utakmice svih sportova, te gdje je najbolja rezolucija a ne da je sada neka traljava rezolucija nego da je bas kao i na tvu...
Hvala
Pozdrav,
Zanima me gdje gledate live utakmice svih sportova, te gdje je najbolja rezolucija a ne da je sada neka traljava rezolucija nego da je bas kao i na tvu...
Hvala
Pozdrav,
Hvala
a na dobru rezoluciju na streamu nećeš baš često naići,zna se dogoditi da bude dobra slika,ali ne baš često,ali svejedno je bolje tako nego nikako....
myp2p je i meni odlicna samo najbolja slika je na sopcast programu ali slika kasni jedno 3 4 min :/
myp2p je i meni odlicna samo najbolja slika je na sopcast programu ali slika kasni jedno 3 4 min :/
da,ali nigdje na streamu nema kvalitete kao što je na tv-u,ja ti preporučujem da probaš onaj moj prvi link,prijenosi ne kasne i zna se naići i na solidnu kvalitetu slike...
Sve super, hvala na linkovima ali svi redom stekaju. Nemoze 1 min tekme proc da se ne zasteka, a nije da imam los internet ili komp.
Neću otvarati novu temu. Jel zna netko gdje će se prenositi utakmica GNK Dinamo i FC Porto, a da nije na tribina.hr. Treba mi neki livestream, nije bitno koji komentator.
Samo da se ne plaća.