Gamersbook je zapravo slican Facebooku samo sto je ovo iskljucivo za gamere i oni koji to zele biti. Tek im je nedavno izasao client pa je community jos mali i ima dovoljno bugova. No voljeli Facebook ili ne, zasto ne napravimo nas mali community na Gamersbooku? Client skinite sa njihove stranice te me poslije dodajte kao LivingDead.
GamersBook
- poruka: 13
- |
- čitano: 4.240
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tek sam jutros otkrio ovo... zakon!
Ja sam otkrio tek sad.
A evo dijeli se 10 komada SS3-a.
http://www.gamersbook.com/scene/news/no-cover-all-man-serious-sam-3-bfe-giveaway/
Tko zeli moze me dodat.

Vidio sam temu u novom BUG-u i odlučio sam probati, sviđa mi se dizajn i jednostavnost.
Nick: Dorjan
Eto, registrirao sam se i ja... nisam prije znao za to, no zahvaljujući Bug-u... eto me, nick je UnimatriX
giveaway im je jedno veliko nista,toliko reklame a odaberu 1 pobjednika koji dobiva dota2 key i tako svaki tjedan lol jadno
giveaway im je jedno veliko nista,toliko reklame a odaberu 1 pobjednika koji dobiva dota2 key i tako svaki tjedan lol jadno
Onom koji dobije baš i nije jadno...
pa evo odi na njihov sajt,tolika reklama je na njihovom sajtu a dijele SAMO 20 keyova,ovo je isto kao lutrija 2mil kuna na 1 covjeka,a prijava za lutriju stotine tisuca ^^
Kakav client, to nesto slicno kao Xfire ili sto?
da samo sto oni imaju 1000000 manje korisnika ^^
Tko želi neka me doda YtseJam