Cod 4 nemogu uc u igru

poruka: 30
|
čitano: 6.708
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru
pitanje

Ovaj problem me muci vec 5-6 mjeseci mijenjo sam windovs stavljo novi firmware u modem (d-link dsl-g684t) otvaro portove ali opet neradi. Radi samo ka iskljucim lan kabal iz modem. Modem je prikopcan kao zicni modem wiFi ni ne koristi. Iskljucio sve firewall programe i opet neradi. Ako neko ima prijedlog neka napise.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cod 4 nemogu uc u igru
koje komponente imas? tj koju konfiguraciju imas?
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru
autorov komentar

Maticna je gigabyte ga-965p-s3

graf-powercolor x1650 512 mb ddr2

hdd 250gb segatcpu-intel core duo e4300

isti problem imam i sa cod 2

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 19:29 (vedrann).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru

On misli na spajanje u igru na internet.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru
autorov komentar

zaboravio sam rec da u singlplayeru radi dobro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
aha tak. pa jer pir** igra?
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
Cod 4 nemogu uc u igru

ne želi ti ući u server ili baš u igricu MP? meni zna nekad dosta dugo vremena da mi uđe u samu igricu, trebam čekati i po par min ali onda normalno radi.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cod 4 nemogu uc u igru

Cek, cek, mozes igrati singleplayer CoD4 normalno, ali multiplayer nemozes iz kojeg razloga? Jel imas kakav error ili sta? Daj objasni malo vise sta pise ili sta se desi kad hoces ici na online da igras multiplayer?  Jel ti izbaci listu servera na koje mozes ici ili ne?

Mozda malo prehitren savjet, ali, jesi li instalirao patcheve za igru, trenutno je patch 1.7, pa ako ti ne izbacuje listu servera to je zbog toga sto nemas patch.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru
autorov komentar

bas u mp igru kada pritisnem cod4 multiplayer ikonu prije je dobro radilo sa modemom dsl-584t

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kaj se nis ne desava kad stisnes ili kaj? i pitam te opet jer origi igra? ak nije nemres na one servere kaj ti se izbace.
17 godina
benko kaže...
kaj se nis ne desava kad stisnes ili kaj? i pitam te opet jer origi igra? ak nije nemres na one servere kaj ti se izbace.
 Sto se tice piratske igre, nemoze samo ici na normalne servere, na crackovane servere moze. A na listi izbaci i "originalne" i crackovane servere.

Daj Vedran objasni malo, jel izbaci error kakav, sta se desi kad pokrenes multiplayer?
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru
autorov komentar

Kada pritisnem na ikonu call od duty mp dode onaj slika da ulazi u igru ali ne ulazi u igreu ne u task  menageru pise not responding. Na server ja mogu uc al ne mogu uc u igru bez iskljucivanja lan kabla iz modema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 20:00 (vedrann).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru

Sjebana ti je igrica.Posudi od nekog frenda i savi svoj CD-key.Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
vedrann kaže...

Kada pritisnem na ikonu call od duty mp dode onaj slika da ulazi u igru ali ne ulazi u igreu ne u task  menageru pise not responding.

Hmmm, evo par savjeta...
1. otvori start/ run/ upisi prefetch/ oznaci sve i izbrisi / zatvori i restartaj komp pa pokreni igru da vidis hoceli uspjeti proraditi (Pero Dinamitas isto to uradi s brisanjem prefetch foldera i brze ces ulaziti u CoD4)
2. Ako igra ne proradi, jednostavno je izbrisi i ponovo instaliraj i instaliraj patcheve za igru i onda probaj.. (to je nekih 25 min posla)...
3. ako opet neradi onda mozda firewall blokira igru...
4. Kakvu konfiguraciju imas?
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 20:06 (boxer).
17 godina
neaktivan
autorov komentar
BokyKLC kaže...

Sjebana ti je igrica.Posudi od nekog frenda i savi svoj CD-key.Smijeh

Ista ta igra sa istih dvdova radi kod frenda.
17 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru

OVO TI JE 100000% ISTINITI ODGOVOR

D-Linkovi su kod otvaranja nekih programa i igri koje se izvode prek neta spori.

znaci ti ides igrati MP i posto je to d-link sporo otvara igru,ne brini se,sve radi samo trebas cekati(znam da zivcira al hebiga)

neznam zakaj su spori al pomiri se s tim, ipak su to jedni od najboljih rutera....

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isti slucaj i kod mene, samo sto ja cim iskljucim bezicnu karticu ulazi iste sekunde :D I na drugom kompu takodje.. Dakle nebrini, sasvim normalna pojava, barem meni :P Mozes cekati koju minutu dok se pokrene, a mozes i iskljuciti LAN kabal i ponovo ukljuciti, ionako ti se brzo konektuje na internet..
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru

Ja isto imam problem sa ulaženjem u igru CoD4 ali ja mogu igrati multi a ne mogu single.

Imam orginalnu igru.

Any suggestions?

i cant wait 4 the weekend 2 begin

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
galama kaže...

Ja isto imam problem sa ulaženjem u igru CoD4 ali ja mogu igrati multi a ne mogu single.

Imam orginalnu igru.

Any suggestions?

Neki error ti javi, ili?
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru
autorov komentar

Ne eror samo ona slika kao da ulazi u igru i nista.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

To se meni desava na multiplayer :/ Neznam sta je kod tebe problem, probaj cekati minutu-dvije pa vidi hoce li uci..

Edit: Mislio sam da je onaj iznad odgovorio, a ne autor :P Anyway, ignorisi taj problem, sacekaj koju minutu, ili jednostavno istekaj LAN kabal iz komp.-a (ili iskljuci wireless karticu ako preko nje ides na net) i onda kad ti udje, samo Alt+Tab i konektuj ponovo kabal i udji na net..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2008 21:22 (Dark Prince).
15 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru

Oprostite, ja nisam bas neki lik koji zna sve o cod4 ... samo da pitam imam neki problem...

u bilo koji server koji udem  prvo pise "Notice" : Edi PunkBuster permanent ban issused on this Game Server for player Edi .... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a

PLS HELP me

Nevinašce

edi

0 0 hvala 0
17 godina
Edi1000 kaže...

Oprostite, ja nisam bas neki lik koji zna sve o cod4 ... samo da pitam imam neki problem...

u bilo koji server koji udem  prvo pise "Notice" : Edi PunkBuster permanent ban issused on this Game Server for player Edi .... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a

PLS HELP me

Nevinašce

Tvoj Serial Key je trajno banovan, ako imaš piratsku igru promjeni ključ, ako ne, kupi novu igru ili ključ.

To se dešava zbog varanja itd.

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan
Cod 4 nemogu uc u igru

ali kako napravit da mi radi :(( iiako kazem. da bas nemam pojma o cod4 znam igrat ali ovo sto si mi ti reko bas i ne kuzim..ali hvala na pomoci

edi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boxer kaže...
Edi1000 kaže...

PLS HELP me

Nevinašce

Tvoj Serial Key je trajno banovan, ako imaš piratsku igru promjeni ključ, ako ne, kupi novu igru ili ključ.

To se dešava zbog varanja itd.

e pa kako vidjet dali imam piratsku igru... ?.. al' meni je brat stAVio cheat...

edi
17 godina

Kad je brat usro' motku sa cheatovima nek onda i popravlja zajeb. Kad zna staviti cheat onda valjda zna naći i promjeniti ključ.

Toliko o tome.

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan

Ej ljudi ja sam novi na ovom forum i po prvi put koristim forum . Vec sam dobio zuti kartno jer sam postavio neko pitanje u vezi cod5 .Sad imam problem sa cod4 kad ocu da udjem u singleplayer pojavi mi se   "Run in Safe mode?" i jos neki tekst ispod koji ja mislim da nije bitan i na to sto me pita ja stisnem da i onda nista ne otvara mi igricu.Mislim da nije problem to sto mi se pojavi jer to i na cod2 mi se pojavi pa otvori igricu....Ako sam ovde nesto napisao ili uradio pogresno molim vas nemoj te obrisat ovo plsss . Ovaj sto se tice dali moj kompijuter moze podrzat cod4 to definitivno nije problem...Nadam se da ce te mi pomoci

15 godina
protjeran
SVEVELIKM kaže...

Ej ljudi ja sam novi na ovom forum i po prvi put koristim forum . Vec sam dobio zuti kartno jer sam postavio neko pitanje u vezi cod5 .Sad imam problem sa cod4 kad ocu da udjem u singleplayer pojavi mi se   "Run in Safe mode?" i jos neki tekst ispod koji ja mislim da nije bitan i na to sto me pita ja stisnem da i onda nista ne otvara mi igricu.Mislim da nije problem to sto mi se pojavi jer to i na cod2 mi se pojavi pa otvori igricu....Ako sam ovde nesto napisao ili uradio pogresno molim vas nemoj te obrisat ovo plsss . Ovaj sto se tice dali moj kompijuter moze podrzat cod4 to definitivno nije problem...Nadam se da ce te mi pomoci

piratstvo je zabranjeno na forumu

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
15 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
SVEVELIKM kaže...

piratstvo je zabranjeno na forumu

oko sad svacam da je zabranjeno ali ja sad u ovom tekstu nisam uradio nista ni blizu piratstva ..... tako???'..ako sam upravu moj pitanje jos cek odogovor

15 godina
neaktivan
E ljudi problem sa resio nemorate pokusavat (ako ste pokusavali da mi pomognete) da mi odogovrit na moj problem...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice