Clixsense

poruka: 6
|
čitano: 3.774
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Clixsense

Pozdrav svima,

htio sam da otvorim ovu temu u primarnoj zelji da otkrijem vasa misljenja, iskustva i poznanstva u vezi jedne web stranice.

naime, rijec je o "clixsense" , website-u  koji je jedan od niza PTC site-ova , za koji ljudi daju pozitivne RATE-ove.

Mene izmedju ostalog zanima, koliko ste se vi susretali sa ovom stranicom, jeste li imali pozitivna ili negativna iskustva , i 

da li se moze ovoj stranici vjerovati uopste?

Unaprijed hvala na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Clixsense

Ja cu samo reci da nije FAKE.... frend mi koristi (korisio i ja nekada), ugl vise se ne bavim tom takozvanom "internet zaradom", a iz nekog razloga ovdje na forumu se ne smije govoriti o tome bez obzira sto je legalno.....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Clixsense
lovac82 kaže...

Ja cu samo reci da nije FAKE.... frend mi koristi (korisio i ja nekada), ugl vise se ne bavim tom takozvanom "internet zaradom", a iz nekog razloga ovdje na forumu se ne smije govoriti o tome bez obzira sto je legalno.....

.... to i jest pomalo glupo sto se nema prava raspravljati o ovakvim temama... ;) 

13 godina
Clixsense

da se nesmije raspravljat ova tema bi bila zakljucana i/ili izbrisana a tema je tu vec godinu dana

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Clixsense

zaobiđite u širokom luku..

http://www.exdizajn.com

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Clixsense

0 0 hvala 0
1