Bnet ili HT

poruka: 2
|
čitano: 565
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Bnet ili HT

Pozdrav, uskoro mi ističe ugovorna obveza sa H1 pa sam malo gledao razlike u cijeni i usluzi i sad sam u dilemi. HT Ultra Maxnet 100/20  3 mjeseca pa 50/10 ostatak (220kn) ili  Bnet super+  sa povećanjem brzine na 60/15 (180kn). Vidio sam da i HT ima neku ponudu za 180kn ultra Max2 ali s ugovorom na 2 godine. Rađe bih uzeo na godinu dana. Što mi preporučate?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Bnet ili HT

Evo ti jedan iskren odgovor. Poceo sam ima kojih 3-4 mjeseca raditi u T-HTa kao tehnicka podrska. Ova sama ponuda ultre je izvrstna stvar, jer za stvarno enormno male novce dobijes optiku, a bakar bi te skuplje izasao. Sto se s tehnicke strane tice, kroz samo moje radno vrijeme tu, imao sam maksimalno 5 poziva gdje je bio nekakav problem s optikom, a dnevno odradim prosjecnih 80 poziva s fiksne strane. Radim 5-6 dana tjedno po 8h, pa izracunaj, hehe. Dosta je kvalitetnije od samog bakra. S tim da moras znati da su potrebne fizicke instalacije kroz stan za tu optiku. 

Ja osobno, da imam mogucnost same optike, isao bih isto na nju, no eto, zapeo sam na VDSLu. 

Ako te stvarno zanima, mogu ti ja sutra provjeriti sve detaljnije, sta i kako i sloziti ti neku ponudu malo bolju, samo mi se javi na PP.

P.S. da ne bi izgledalo kao vrbovanje novih korisnika, familijarno smo mi ima jedno 10 godina kao poslovni korisnici pod njima i stvarno nismo nikad imali problema s nicim. Iskustva s BNetom nemam osim s poslovne strane, gdje dosta agenata tehnicke podrske (njihovih) nema volje za odradit problem, onda salju korisnike nama da se mi bavimo s tim i svasta nesto. Mozda se netko nece ovdje na forumu sloziti s menom, mozda hoce, no eto moje i privatno i poslovno iskustvo

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 23:31 (Crucifixion).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice