Hej kad oni skidaju s računa lovu? Rekao mi na fejsu netko iz Amazona da skinu kad dispatchaju, međutim meni su lovu skinuli prekjučer a status robe je dispatching, processing, a taman toliko love fali koliko narudžba košta, zapravo malo više.
Amazon - pitanja i odgovori
- poruka: 1.591
- |
- čitano: 961.149
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Htio bi naruciti powerbank s amazona , gledao sam anker, ravpower i jos neke druge ali ni jedni ne salju u hrvatsku, gledao sam na amazon.com i .de. Zna li neko gdje se moze narucit baterija tih proizvodaca a da salju u HR? hvala unaprijed
Htio bi naruciti powerbank s amazona , gledao sam anker, ravpower i jos neke druge ali ni jedni ne salju u hrvatsku, gledao sam na amazon.com i .de. Zna li neko gdje se moze narucit baterija tih proizvodaca a da salju u HR? hvala unaprijed
Po eBayu ti je to najbolje gledat...
Tko od naših dostavljača dostavlja kući Amazonove pakete? City Express, Overseas ili HP?
Inače paket mi je jučer dispatchan iz Londona u podne da bi preko Milana i Bologne danas u pola sata prije podne stigao u HR u Hrvatski Leskovac. Za manje od 24 sata došao u zemlju, svaka čast, a estimate date se promjenio od 13og ovog mjeseca u 10i ovog mjeseca tj petak. Sad meni nije jasno što će paket raditi 200 km od moje kuće još 3 dana a trebalo mu manje od dana da dođe iz Engleske u HR.
Mislio sam kupiti ps3 slim preko amazona.de,kosta oko 120€ (polovni),ali niti jedan se ne salje u hrvatsku,moze li se kako drugacije to primit?
Mislio sam kupiti ps3 slim preko amazona.de,kosta oko 120€ (polovni),ali niti jedan se ne salje u hrvatsku,moze li se kako drugacije to primit?
pa jbt za te pare možeš isti takav na njuškalu naći.......
Hej da li ovo vrijedi i za nas hrvate?
https://www.amazon.de/gp/cobrandcard/marketing-popup.html/ref=cobrand_de_c2_pp_m?pr=con&inc=10stmt&ts=4mslspdqq66zisb4pre3hws73oo8vei&flavor=MP10EUR&plattr=PP_Challenger_Pers&ad=DEC017T3&place=pp&imp=A3ARLSCNODGCW2
I da li se to dobiva fizička kartica ili je sve virtualno?
Također, odakle njemački Amazon šalje? Munchen, Berlin ili neki treći grad? Hvala
Obožavam brzinu amazona. Naručio sa britanskog amazona 2.10., oni dispatchali 6.10. i napišu da će mi doći otprilike 10.10., međutim došlo dan ranije, iako mislim da bi i prije da nije bio dan neovisnosti. Sada, naručio 12.10. sa njemačkog amazona, dispatchali 13.10. napisali mi na stranici da će doći otprilike 23.10., došlo DANAS - 15.10. Brzina im je zakon. Samo što je proizvod britanskog amazona dostavio Overseas i to donijeo u kuću uz potpis dok je proizvod njemačkog amazona donijeo poštar naše pošte kojeg ću zadaviti jer je ostavio paket na ogradi.......
Imam pitanje,vrijedi li dostava za ovaj mis ?-http://www.amazon.com/gp/product/B00AAS888S/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1W88G88DY7GM
Imam pitanje,vrijedi li dostava za ovaj mis ?-http://www.amazon.com/gp/product/B00AAS888S/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1W88G88DY7GM
Ne taj američki, ali zato imaš na britanskom amazonu koji dostavlja u HR, barem meni piše da bi na moju adresu
Hahaha 480 kn + postarina,ne hvala,msm da ce biti Ebay party. :D
Hahaha 480 kn + postarina,ne hvala,msm da ce biti Ebay party. :D
Neznam kakvu si ti cifru očekivao od Razera........
To je puno za taj mis,msm precjenjeni su razerovi proizvodi.Na aliexpressu ili ebayu nadjem za 350 kn :D
Da li tko zna, da li ide ikakva dodatna cifra na PC igre, bilo u vidu poreza ili carine? Naručio bih ovo sa britanskog amazona
Zanima me kupnja na amazonu, koji je princip plačanja? Vidim sada da ima neka akcija kao i kaže: Apply for the VISA card Amazon.de and you get 30 eura startnog kredita, sad me zanima to moram registrirati visu za plaćanje na amazonu, platim sa njom i nemam brige, paket mi dođe za 3-4 dana i to je to? U slučaju da ne dođe ili nešto bude kako nebi trebalo dali ima kao paypal za povrat novaca ili slično?
Da li tko zna, da li ide ikakva dodatna cifra na PC igre, bilo u vidu poreza ili carine? Naručio bih ovo sa britanskog amazona
http://www.amazon.co.uk/Assassins-Creed-Unity-Bastille-DVD/dp/B00KY2EBS6/ref=sr_1_3_twi_2?ie=UTF8&qid=1414569315&sr=8-3&keywords=assassins+creed+unity
NE placaju se nikakva dodatna davanja na robu iz EU!!!
Dajte čitajte malo, ovo je vec napisano 999 puta.
U vezi kupnje key code-a za igru sa amazona, da li je uopce moguce buduci da pise da je kupnja moguca jedino sa adresom u US? Ako kupujem samo key, dakle ne dvd i kutiju, ja cu taj key dobiti na mail jelda? Hvala.
Mozes kupiti, samo napisi fejk adresu, kod dobijes na email i mozes ga normalno iskoristiti.

Mozes kupiti, samo napisi fejk adresu, kod dobijes na email i mozes ga normalno iskoristiti.
To sam se i ja pitao, ali čudno mi je zašto uopće onda zabranjuju to ljudima ako ih je tako lako prevariti?
To sam se i ja pitao, ali čudno mi je zašto uopće onda zabranjuju to ljudima ako ih je tako lako prevariti?
Nemam pojima, al ja na taj način redovno kupujem online game kodove i xbox online kodove za pretplatu.
Dali se isplati naručivati sa amazona tehniku, tipa intelove procesore, grafičke kartice i tako to? Mislim s obzirom ako se nešta pokvari, kako to onda ide s garancijom?
Da li su ovakve stranice http://amazongiftcards.easygifthouse.com/choice_three.html# navlakuše i ništa zapravo ne daju, ili daju amazon gift kodove?
Da li su ovakve stranice http://amazongiftcards.easygifthouse.com/choice_three.html# navlakuše i ništa zapravo ne daju, ili daju amazon gift kodove?
Glupo pitanje no evo ti odgovor:
mobitel bi kupio direkt od amazona a ne nekog prodavača......zato mi nije jasno zašto neče da prihvati adresu?????
Prihvaćaju onni adresu ali kad ti piše nešto tipa "This item cannot be shiped to this adress" (ili tako nešto slično, ne sjećam se kako zapravo ide), to znaći da ne šalju u HR. Možeš slobodno kupiti od nekog prodavača, ne razumijem koji je tu problem?
Kad sam radio pretragu, stavio sam u filter da mi prikaže samo artikle koje dostavljaju u hrvatsku, te sam odabrao i kad idem naručit za sva 4 artikla piše da se ne dostavljaju, ko je sad tu lud ?!
deleted
Ne šalju.
Daj link da vidim pa ti mogu reći.
Da li netko sa 100% sigurnoscu zna da li ima carine ili PDV-a te koliko na knjige sa Amazona (americkog) za vrijednost oko $100-120? Zahvaljujem unaprijed