Tražim Homefront Express 870 shotgun kod za steam. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražim Homefront Express 870 shotgun kod za steam. Hvala.
Ja sam ga na Amazonu kupio na 0,25$
Imam vise kopija Supreme Commander + Forged Alliance DLC za Steam. Trazim Steam giftove/keyeve. Ponude u PM.
Imam i Darkspore za Origin i HIB keyeve za Steam.
Ove igre imam za trade, zainteresirani me mogu kontaktirati na PM ili me dodati na steam iggy_che
Mafia II: Digital Deluxe Edition + ALL DLC
ima ko zainteresiran da bi tradeo dugneon deffender za counter strike complite pack....?
EDIT: add me na steam zainteresirani: pwnerzzy98
Imam Sol Survivor, slušam ponude ;)
Tražim:Dota II Invite ILI key
Nudim:MW3 (eng)
frajer je prevarant!!!
Ugl prijavio sam key kao ukraden tako da ce mi biti zanimljivo gledati njegov steam acc u sljedecih par dana :D
Dajem Alan Wake CE + Deus Ex HR za Sniper ELite V2. Ako ima ko da zeli da se mjenja neka se javi :D
Dajem Alan Wake CE + Deus Ex HR za Sniper ELite V2. Ako ima ko da zeli da se mjenja neka se javi :D
Ja imam dosta stvari na steamu pa imam i to.Imas li jos sto dodati na tu ponudu?
frajer je prevarant!!!
Ugl prijavio sam key kao ukraden tako da ce mi biti zanimljivo gledati njegov steam acc u sljedecih par dana :D
kako se prijavljuje key kao ukraden?
Ja imam dosta stvari na steamu pa imam i to.Imas li jos sto dodati na tu ponudu?
Imam jos dodati onaj DLC bundle (Explosive Mission Pack i Weapon Pack)
Mijenjam Dota 2 (Tradable) za neku igru
nudim counter strike complite pack za neku igr... PM me
Kako se ostvaruju popusti i ostale mogucnosti ?
Imam samo jednu igru na steamu :D
Tko ima neke steam giftove nek mi se javi,imam i ja neke pa bi mogli neki trade :D
Traži ko dotu 2 u zamjenu za mw3 ?
Tko ima neke steam giftove nek mi se javi,imam i ja neke pa bi mogli neki trade :D
prvo ti meni daj key koji mi duguješ
Imam Portal. Dajem acc sa njim za bilo što,ne mora biti igra.
imam batman akrham city key za steam, ponudite nesto
prvo ti meni daj key koji mi duguješ
Poslano kad ikad :D
Imam nekoristeni Mw3 Steam kod i Battlefield 3 Limited Edition + DLC kod za Origin. Trazim Steam Giftove/Igre.
Bio sam prevaren, stoga necu ici prvi, ako nudite vise igara, vi mi dajte pola, pa ja vama kod, pa vi meni ostatak.
Imam nekoristeni Mw3 Steam kod i Battlefield 3 Limited Edition + DLC kod za Origin. Trazim Steam Giftove/Igre.
Bio sam prevaren, stoga necu ici prvi, ako nudite vise igara, vi mi dajte pola, pa ja vama kod, pa vi meni ostatak.
Dobra fora,ljudi ne nasjedajte na ovo.Ako covjek koji je manje na forumu od vas ne zeli ici pravi trazite srednjeg covjeka tj neutralnu stranku preko koje ce se sve obaviti!
Orcs must die! GOTY i Saints Row 2 za razmjenu, ponude na pm.
odličan sajt...to ti je za poklanjanje steam igara...logiraš se preko steam accounta i onda dobivaš bodove ...neznam točno kojim sistemom ali svako malo dobiš neke bodove koje onda ulažeš u igre koje se poklanjaju a koje želiš...igra vrijedi bodova onoliko koliko košta $ na steam...ja igram dva mjeseca i već sam dobio dvije igre...jedino ima dosta fakeova pa onda uzalud baciš bodove, ali probaj procjeniti sam po komentarima što je a što nije fake...također imaš giftove samo za članove pojedinih steam grupa pa je onda i veća šansa da dobiš...uglavnom nemožeš ništa izgubiti a možeš dobiti...
Evo imam ovaj origin account, dao bih ga za neki steam gift ili tf2 iteme.
Dodajte me:
Evo imam ovaj origin account, dao bih ga za neki steam gift ili tf2 iteme.
Dodajte me:
jučer si ga izraflao i već bi ga mjenjao...
odličan sajt...to ti je za poklanjanje steam igara...logiraš se preko steam accounta i onda dobivaš bodove ...neznam točno kojim sistemom ali svako malo dobiš neke bodove koje onda ulažeš u igre koje se poklanjaju a koje želiš...igra vrijedi bodova onoliko koliko košta $ na steam...ja igram dva mjeseca i već sam dobio dvije igre...jedino ima dosta fakeova pa onda uzalud baciš bodove, ali probaj procjeniti sam po komentarima što je a što nije fake...također imaš giftove samo za članove pojedinih steam grupa pa je onda i veća šansa da dobiš...uglavnom nemožeš ništa izgubiti a možeš dobiti...
Ja nemam sreće s tim, već pol godine sigurno radim entrije i nikad ništa :/
jel mi može itko dati običan cs 1.6? :D baš mi se igra, a nemam ga na steamu. nisam voljan davati pare, čekam dobročinitelja :)