Koliko i kada igrate

poruka: 49
|
čitano: 7.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Igram 5+ sati dnevno, obično poslje 9-10 navečer pa do 2-3. Pati malo faks ali jbg, prva godina sam, trebam se ispucati. Teško se riješiti starih navika.:D

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 8:52 (Septah).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Par puta dnevno po pola sata, osim kad se igra Anno 1404 ili Heroes III, onda može i par sati u komadu. {#}

Statistički prosjek je možda nekih 2-3h dnevno. Puno manje nego nekad. Kao da me nekako prolazi želja za igranjem...

In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing. —Roosevelt
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koliko i kada igrate
Pa evo ja nisam bas star (22 i 1/2 godine), studiram, radim, imam curu i izlazim... U zadnje vrijeme sve rijedje visim na kompu zbog igrica. Sad vecinom surfam, slusam muziku i ucim, prosla su vremena kad sam trcao doma iz skole zbog TES:Obliviona... Ipak kad nesta dobro izadje naravno da cu odigrat i potrosit dosta vremena na to... vecinom je to SC2 i to mozda 1h vremena dnevno 2-3 dana tjedno...ali zato cu se sad izgustat kad dodu praznici i kad fax rijesim. Btw nije stvar u tome da se meni neda i da mislim da sam to prerasto nego jednostavno nemam vremena... Evo Skyrm mi stoji vec par dana doma neinstaliran jer mu se ocu posvetit a ne samo nabrzaka projurit kroz igru... Al zato kad praznici pocnu....
14 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
Još sam se zapitao, već kada smo krenuli sa raspravljanjem, šta mislite tko danas najviše igra igre?

Dali developeri prvenstveno misle na djecu kao glavne konzumente igara ili rade igre po nekim standardima odraslih tj. imaju na umu i da odrasli igraju igre?

Šta mislite kakav je omjer, dali su igre samo dječja zabava ili ima puno više ozbiljnijih i odraslijih gamera?

A još niste iznijeli svoje mišljenje o gore navedenom pitanju...

Šta mislite?

Gaming is Life!
17 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Dosta manje nego je to prije bilo.

Posao, faks, tu i tamo još koja obveza...

Ali opet je to daleko od neke umjerenosti.

Kad je ovako trulo vrijeme znam cijelu nedjelju provest za kompom.

Recimo nekih 1-1.5h dnevno.

Faks pati, ali više zbog općenitog traćenja vremena na računalu.

Moram s eopet počet bavit nekim sportom, kičma mi se uvija...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Ja kao zagrizeni football manager igrac znam nekad i po 10h u komadu odradit {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kifla6 kaže...

Ja kao zagrizeni football manager igrac znam nekad i po 10h u komadu odradit {#}

Možeš si mislit :)

Daj mi reci kako to uspiješ?

Meni bi oči ispale {#}

Gaming is Life!
15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate
igram nekih 2 sata na dan, a preko vikenda preko 4 sata. Sad cu malo prestat s tim igrama jer imam 10 ispita zaredom. A sto se tice tice zanra, prvenstveno igram FPS tipa COD:MW2 i Blops. Za vrijeme ljetnih praznika dogodilo mi se da sam igrao 8+ sati dnevno, a onda drugi dan su mi oci umorne i crvene.... Ne preporucam ti to :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 6:41 (dturko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Na kompu sam svaki dan - surfam internetom i tako...
Igram možda pola sata - sat najviše dnevno preko tjedna,dok preko vikenda najviše 2h -ako i toliko. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Igra se većinom navečer iza 10 h do ponoći i u krpe. To je optimistični prosjek, često odlučim da mi je san potrebniji. Iako sjećam se kad sam pao drugu godinu na faksu, zaposlio sam se i uz sretne okolnosti zaradio dovoljnu količinu novaca da sjedim na dupetu godinu dana i da ne radim ništa. Sam u sobi s kompjuterom nisam radio apsolutno ništa drugo nego igrao, zbog loše ishrane i trovanja nikotinom izgubio sam 15 kg i imao česte glavobolje. 20 sati igranja u komadu uzima svoj danak. Dosta debilan način za provesti godinu dana, ali mmo za ljude slabijeg karaktera je zlo.

I'm very large!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Ujutru igram od 8 do 12 ipo,tad se otusiram i onda nastavim igrat do 1 ipo.Tada krecem u skolu i kad se vratim dok pojedem i to sve,igram od 8 navecer do ponoci i idem spavati.
Ali nekad napravim izuzetak pa ucim 10 minuta :D...Inace ovako je za radne dane,za vikend i praznike kad nisam na skejtu skoro sam citav dan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 12:55 (Kira).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Šta je 30h u mjesec dana? 1h dnevno? Nije da si baš pretjerao :P.

u brzini sam krivo napisao, ne mjesecno vec tjedno po +30h ...

{#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:54 (rebelsy).
13 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

prije sam znao na tjedan 30+h cod4 imal sam dobar klan i stalno smo igrali pwc warove i jedan je otisao radit na more i presto igrat tak da smo i svi ostali u klanu, evo proslo je pola godine nisam igro cod na 2h, jednostavno me ne vuce nista isto tak i BO dosadi mi brzo, sad isto i mw3, zao mi je kaj nemam vise volje za tim htio bih igrat ali jednostavno mi se neda. i da nebi bilo zabune nisam NIKAD radi igrice zapostavljo drustvo i stvarni svijet.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/Jurica_zg

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koliko i kada igrate

Prije sam dosta cesto i dugo igrao, uglavnom pucačine(cod, bf) a sad kako je faks dosta rijetko(par sati na tjedan).

Zbog nedostatka vremena a i pocele su mi dosađivati igrice.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koliko i kada igrate

Ja bih, da mogu i smijem, igrao puno više.

Po noći ne smijem jer dijelim zid s mamom i tatom, a i PC mi je bučan kao profesionalni fen. Igram kad tata spava (poslije ručka, a spava dugo) i igram od pola dva do četiri ako mama ne pegla (mamina radna soba je odmah do moje). Igram kad tata i mama odu prošetati (od osam do devet navečer, tad igram sa zvukom).

To je u najboljem slučaju.

Ja inače mnogo volim da igram...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ja bih, da mogu i smijem, igrao puno više.

Po noći ne smijem jer dijelim zid s mamom i tatom, a i PC mi je bučan kao profesionalni fen. Igram kad tata spava (poslije ručka, a spava dugo) i igram od pola dva do četiri ako mama ne pegla (mamina radna soba je odmah do moje). Igram kad tata i mama odu prošetati (od osam do devet navečer, tad igram sa zvukom).

To je u najboljem slučaju.

Ja inače mnogo volim da igram...

Kao da čitam Družbu Pere Kvržice, samo 21 stoljeće. Good times... 

I'm very large!
14 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
Još sam se zapitao, već kada smo krenuli sa raspravljanjem, šta mislite tko danas najviše igra igre?

Dali developeri prvenstveno misle na djecu kao glavne konzumente igara ili rade igre po nekim standardima odraslih tj. imaju na umu i da odrasli igraju igre?

Šta mislite kakav je omjer, dali su igre samo dječja zabava ili ima puno više ozbiljnijih i odraslijih gamera?

Još niste rekli svoje mišljenje o ovome šta sam citirao...

Ima netko nešto za reći?

Gaming is Life!
15 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
PCGamerX kaže...

Ima netko nešto za reći?

Dok rade oni prvenstveno misle na novac {#}

15 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
PCGamerX kaže...

Ima netko nešto za reći?

Prema istraživanjima (ne znam izvor ne pišem diplomski), najveći dio populacije igrača je u dobi između 20 i 35 godina. To bi sada bila dobro baždarena rulja s godinama gaminga iza sebe. Šokantno, ali glavni razlog zašto stariji ljudi kod nas ne igraju igre je jednostavno jezična barijera. No abla ingles zato često imaju parole "imaš 26 godina i još igraš igre" Razmišljam o kupnji miniguna, no to je priča za drugu temu.

I'm very large!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice