GFWL, jedan Key za sve igre

poruka: 9
|
čitano: 6.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo pokrenuo sam ovu temu budući da vidim da dosta ljudi neznaju trik sa korištenjem jednog GFWL key-a za sve igre. Npr. ja imam The Club i njegov key savršeno radi u  SVIM ostalim igrama koje koriste GFWL. Teoretski bi trebalo raditi  sa svakom igrom, dakle ako imate GTA 4 npr. ili Fallout 3 ili neko drugu samo ubacite njihov key u druge GFWL igre i imate pristup online, achivementima itd. Odlican propust Microsofta na kojem smo mi korisnici posebno zahvalni.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: GFWL, jedan Key za sve igre
Probao sam sa keyem od GTA IV. Ne radi mi :S
16 godina
neaktivan

Na kojoj si probao? Ima frend GTA 4 i iskoristio je njegov key na svaku igru osim Dirta2, koji nekim cudom ne zeli radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Wicked_Sick87 kaže...
Probao sam sa keyem od GTA IV. Ne radi mi :S

Radi ali neznaš.

Operation Flashpoint
16 godina
HELL YEAH izgubio gta4 key a imam origigi dirt2 key
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
14 godina
neaktivan
Baš sam probao na DiRT 2. Ne znam. Probati ću na još nekoj drugoj igri.
16 godina
neaktivan

Ja sam instalirao dirt 3 sa keyom od dirt 2 !  A Zašto? Zato jer sam kupio dirt 3 i instalirao igru ali ne želi sa tim keyom na GFWL! Ni sa tim ni sa sa dirt 2 keyom. Kako je moguće da key novo zapakovane igre nije dobar ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GFWL, jedan Key za sve igre
Marko3Dsign kaže...

Ja sam instalirao dirt 3 sa keyom od dirt 2 !  A Zašto? Zato jer sam kupio dirt 3 i instalirao igru ali ne želi sa tim keyom na GFWL! Ni sa tim ni sa sa dirt 2 keyom. Kako je moguće da key novo zapakovane igre nije dobar ??

Nemam pojma, provjeri jesi sve dobro napisao. Ako jesi onda salji ticket izdavacu Dirta, neznam tocno koji je.

16 godina
neaktivan
Re: GFWL, jedan Key za sve igre

Key je loše otiskan, i promašio sam na početku slove LL umjesto JJ i B>8. Zatražio sam iz trgovine key koji su oni dobili s igrom. Sada radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice