Ajmo na server!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na server! :)
Zašto je TDM ?
Zašto admin kicka zbog killanja dok drugi jumpaju ?
Zašto je uključen friendly fire ?
Zašto je ime servera bez veze ?
Eto mene na serveru za par minutic.H
hehe nisam igro cod 10 godina, aj da vidimo kako bugovci igraju :)
Cu on!
Zašto je TDM ?
1. zato što je to najbolje
2. zato što si bio upozoren 5-6 puta prije toga , i rečeno ti je ako oćeš war da odeš na neki drugi server jer mi jumpamo , ali ti si nastavio
3. zato da bude realnije , ovako možeš pucat kako god oćeš , ovak ipak paziš di pucaš
4. to se još treba riješiti
1.Mogli bi par puta ono doć na TS,nemate se čega bojat.Danas smo bili ja i BannedOnThisForum.
2.Frendly fire zna nekad malo iživcirat pogotovo.
3.TDM FTW!
Cu on!
I kako banovani igra
1.Mogli bi par puta ono doć na TS,nemate se čega bojat.Danas smo bili ja i BannedOnThisForum.
3.TDM FTW!
Znam
3.TDM FTW!
Znam
pogotovo jer sam ti u 90% slučajeva ja žrtva :D
Zacas ću ja ovog Banneda prestići,FrendlyFire FTW :P
3.TDM FTW!
daj ip
85.25.231.155:9988
Zašto je TDM ?
2. zato što si bio upozoren 5-6 puta prije toga , i rečeno ti je ako oćeš war da odeš na neki drugi server jer mi jumpamo , ali ti si nastavio
3. zato da bude realnije , ovako možeš pucat kako god oćeš , ovak ipak paziš di pucaš
1. To je tvoje mišljenje, zašto nebi stavili anketu ?
2. Bio sam upozoren 2 puta, ali nije u tome stvar. Ovo nije jump server i ne možeš me kickati što ubijam. Ako hoćeš jumpat posjeti jump servere ili odi na new game.
3. Furaš neku realnost, a stavio si promod. Ako hoćeš da je realnije stavi HC.
4. OK.
Zašto je TDM ?
1. To je tvoje mišljenje, zašto nebi stavili anketu ?
2. Bio sam upozoren 2 puta, ali nije u tome stvar. Ovo nije jump server i ne možeš me kickati što ubijam. Ako hoćeš jumpat posjeti jump servere ili odi na new game.
3. Furaš neku realnost, a stavio si promod. Ako hoćeš da je realnije stavi HC.
4. OK.
glee zato postoji ova tema , ak imaš žalbu , reci , slobodno napravimo anketu , ako se glavni admin složi slobodno promjenimo te stvari
Pa okej , ja ti se ispričavam ak te to toliko pogodilo , al ak nas troje jumpa , mislim da je lakše tebi promjenit server , nego nama trojici mjenjat server.
FF
15 | OFF |
---|---|
4 | on |
Game Tipe (TDM,FFA,S&D,Domination,sve ali naizmjenično)
7 | TDM |
---|---|
0 | FFA |
9 | S&D |
0 | Domination |
3 | Sve izmjenično |
U vezi teamspeaka, svi koji su u mogućnosti, imali mic ili ne, nek naprave sobu na serveru
IP: 85.25.231.155:9988
Soba: promod
Pw: bug
Tako da ne moramo pitati jedni druge koji je pw, znači svejedno je ko pravi sobu, samo da napravi sa navedenim podacima na datom IP-u
3.TDM FTW!
Doc na kaj??? xDDD , sry pospan sam mozak mi usporen nekuzim kratice :P
I evo stanje na serveru
Samo death-ove kupim od ovog bananog xD
salim se :)
Ajd sutra se onda mozemo skupit na ts-u svi zajedno
nek bude tdm, ima previše s&d servera i ovaj je onak ak se želiš opustit i samo ubijat, bez previše razmišljanja.
Cu on!
I kako banovani igra
haha daj owno si me tamo mrs :D
Ja nisam igro cod dugo dugo presto sam dosadio mi..inace imam cod2 skoro 2k sati..
Taman se uzivim u igru i ponadam se da cu te ownat i onda ode struja -.-
Eto me opet sad :D
Ae ko ce samnom na server vidim da nema nikoga a ja bi baš igro na bug serveru :D
Na server!
Dođite,ja čekam
Na server!
hahahah ovisnici ;))) ... I slažem se da bi trebo ostat TDM , otvori xfire , od 100 servera , možda je 10 tdm , ostalo s&d , tu i tamo domination i ffa , ali sve s&d , a i stvarno mi se neda čekat tamo tri dana da završi runda i da uđem , ovo je ono , čisto ubijanje , možd bi ubacio domination to mi je super isto , ali sd mi je isfuran već :S
Eto me
Pozz dodajte me na xf armin771 dobio sam novi comp pa ce te me sigurno vidjet na serveru nick u igri je archy :D
Vidim da je krenulo glasanje za FF i vrstu servera. Što se tiče prvog, najbolje da pogledate ovaj video.
Kao što vidite Promod i FF ON idu skupa. Da je FF isključen ne bi bilo tako dobrih killova :D
Instalirane su još dvije nove mape i to one koje najviše volite - konverzije iz MW 2 :D
Moze mi netko uciniti uslugu da upload-a mp_citystreets.ff iz zone foldera. Skidao sam igru sa interneta pa izgleda da nije skinulo -.-
pozz
jel ima nuketown na serveru?
glee zato postoji ova tema , ak imaš žalbu , reci , slobodno napravimo anketu , ako se glavni admin složi slobodno promjenimo te stvari
Pa okej , ja ti se ispričavam ak te to toliko pogodilo , al ak nas troje jumpa , mislim da je lakše tebi promjenit server , nego nama trojici mjenjat server.
Ma no hard feelings, bio sam sinoć malo nabrijan, napokon dođem s ljetovanja i odma me starci šalju okulisti u Zagreb na pregled. Naravno da me nije pogodilo. Mislim da bi bilo uredu staviti anketu za custom mape u slučaju da mod bude S&D. Sad custom mape dominiraju na serveru, što je dobro za TDM, ali ne baš i za S&D.