X360 pitanja POMOC!

poruka: 31
|
čitano: 5.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
X360 pitanja POMOC!

Namjeravam kupiti X360 a neznam bas puno o njemu mozete li mi odgovoriti na ova pitanja?

1.Kakva je razlika u X360 elite-u ili obicnom X360?

2.Jeli box bože samo orginale citat?

3.Jesu li igre za box na bluray discu?

4.Jeli svi boxovi imaju bezican kontroler?

5.Jeli mozda pametnije kupit PSP

HVALA!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 16:07 (SUPER :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X360 pitanja POMOC!

Elite ima veći HDD i dobiješ HDMI kabel.Možeš ugraditi čip da igraš piratske igre.Igre nis na blu-rayu nego na HD-DVD-u i obadvije konzole dolaze sa bežičnim kontrolerom.Ne isplati ti se kupiti PSP.

oko za oko,pasta za zube

1 0 hvala 0
16 godina
RE: X360 pitanja POMOC!
SUPER :) kaže...

Namjeravam kupiti X360 a neznam bas puno o njemu mozete li mi odgovoriti na ova pitanja?

HVALA!

1. Trenutno imas 3 verzije 360....1. Arcade verzija - dobijes kontroler, 256mb karticu, konzolu.....2. Premium verzija. - isto ko i Arcade samo sto dobijes 60GB HDD i slusalice.....i na kraju Elite - ko i Premium   i  Arcade samo sto dobijes 120GB HDD, konzolu i kontroler u crnoj boji i jos neke stvari ne znam ni sam....

2.360 moze citat i kopije i originale....da bi cito kopije moras modificirat DVD drive

3. Nisu

4. Da

5. Hm.....PSP ili 360....pa ja bi reko da je bolje 360.....

Raise hell in heaven
16 godina
protjeran
X360 pitanja POMOC!

namjeravam kupiti arcade. koliko igara na hard moze stati i jeli sve radu kako treba ili mozu na arcadu stekati?

I koliko kosta cip?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 17:16 (SUPER :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svaki model xboxa ima jednaki hardver. Razlike su samo u hardu.

Arcade uopće nema hard, pa samim time mislim da je Arcade potpuno neisplativa kupnja.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

radije skupi novaca pa uzmi xbox 360 premium koji kosta 2195kn...

16 godina
neaktivan

evo link <<<-.->>>

16 godina
protjeran
AmD kaže...

evo link <<<-.->>>

Znam predomislio sam se da cu kupiti taj premium u vemila prije ovog tvog posta.HVALA.

A jeli istina da se premium sve manje proizvodi ili vise nece oce li ga biti moguce kupiti poslije 12.mjeseca?

16 godina

namjeravam kupiti arcade. koliko igara na hard moze stati i jeli sve radu kako treba ili mozu na arcadu stekati?

I koliko kosta cip?

Ne ugraduje se chip u konzolu.....Modificira se firmware od DVD drivea....kolko sam vidio cijena u Sophosu je 300kn za to......al gubis garanciju onda....

Raise hell in heaven
16 godina
neaktivan
X360 pitanja POMOC!

ili zavrnes rukave i sam odradis za dzaba;) ako si prikoliko hrabar i snalazljiv....imas hrpu foruma tipa "odradi sam" vezano za hack na x360...procitaj malo...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mejt kaže...

ili zavrnes rukave i sam odradis za dzaba;) ako si prikoliko hrabar i snalazljiv....imas hrpu foruma tipa "odradi sam" vezano za hack na x360...procitaj malo...

Moze i to.....ali ako ne zna sto radi 360 mu moze vrlo lako postati pritiskivac za papir.....

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 2:24 (St0ka).
17 godina
neaktivan
Istina je. Premium se povlači iz ponude.
Ali će pasti cijena Elite modelu koji će biti iste cijene kao Premium do sada.
16 godina
protjeran
AmD kaže...

evo link <<<-.->>>

Evo bas sam ja danas isao kupiti i to je bilo ovako:

JA:Dobar dan

Prodavac:Dobar dan.

Ja:Imate li X360?

Prodavac:NE

JA:a PSP?

Prodavac:NE,Doviđenja.

Mora da cu vise ikad uci u taj u****i ducan Vemil.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 11:24 (SUPER :)).
16 godina
neaktivan

HVALA!

1.ima 3 verzije xbox 360

a)arcade ta verzija je najjefitnija od dodatni stvari ima memori stick od 256 mb, ponekad ti je ugrađeno u matićnu i jedna igra (SEGA Super star tennis ili 5 arcade game zavisi što uzmeš) i srebrno članstvo u xbox live

b) premium je malo skuplja od arcade i od dodatni stvari ima 60 gb hard disk i slušalice

c) premium to je najskuplja verzija daju 120 gb hard disk i slušalice

2. može i kopije ali se dodatno plaća

3. nisu, oni su najčešće na dvoslojnom dvd-u

4. dobije se bežićan kontroler ali ako ti više vloliš sa žicom možeš kutip jedan

5. oni na x360 ja nisam požalio štosam ga kupio nečeš ni ti ( i ja sam imao dvojbu x360 ili wii )

17 godina
St0ka kaže...
mejt kaže...

Moze i to.....ali ako ne zna sto radi 360 mu moze vrlo lako postati pritiskivac za papir.....

Toliko je obajsnjenja ne netu da stvar nije teska.

Od videa do tutoriala sa tonu slika, samo lagano citati i raditi :)

Jedino ako je u igri zadnji Lite-on treba ulozit koju kunu u "hardware" s ebaya i to je to.

Ionako das Sophosu 300kn, a za tu lovu sredis s ebaya sve sta ti triba i ostane za posli :)

ipak, ako si truba i lose uradis, eto problema ka sta si i napisa :)

madafaka
16 godina
neaktivan
X360 pitanja POMOC!

Imam modificirani xbox360(firmwar ugraden, mogu igrati piratske igre), a zanima me da li se ja mogu igrati preko xboxlive-a? Navodno da ako me uhvate da ce mi se x pokidat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možeš igrat dok te ne ulove.

Nekoga ulove odmah, netko igra dugo prije nego ga ulove.

Kad te ulove dobiješ ban sa xbox live, konzola ti i dalje radi, i možeš igrati igre, samo ne online.
16 godina
protjeran
X360 pitanja POMOC!

A di ga mogu modificirat u kojem ducanu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala. A znas mozda kada ce doci fanatecov porsche turbo racing wheel u Hrvatsku?

16 godina
neaktivan

A cuo sam da je microsoft izbacio neki update, koji kad me skuzi mi updatea BIOS pa mi spali  plocu.

16 godina
protjeran
Jozinho gamer 7 kaže...

A cuo sam da je microsoft izbacio neki update, koji kad me skuzi mi updatea BIOS pa mi spali  plocu.

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...Ako je to istina ne kupujem box

17 godina
neaktivan
Jozinho gamer 7 kaže...

Imam modificirani xbox360(firmwar ugraden, mogu igrati piratske igre), a zanima me da li se ja mogu igrati preko xboxlive-a? Navodno da ako me uhvate da ce mi se x pokidat.

Mogu te uhvatiti i ako ne igraš te igre preko interneta.  MS je počeo izbacivati neke igre ranije ("navodno su procurile") koje bilježe vrijeme igranja na HDD. Ako pri spajanju na xlive vide da si igrao igru prije službenog izdavanja - isto ti ukidaju xlive.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Jozinho gamer 7 kaže...

ma da bas bi ti spalili xbox pffff ti platis pa da ti spale plocu mislim da to nije istina

ako kome treba pozivnica za lockerz salji E-mail na pm
16 godina
neaktivan

Da, znam za to.

16 godina
neaktivan
Samo ako imas firmwar i spojis se na xboxlive.Bas ce ovako haha.
16 godina
neaktivan

Ali jel me samo izbace a sve ostalo po starom ili mi spale plocu?

17 godina
neaktivan

da to je logično, spale ti ploču koju ti nosiš na servis jer imaš garanciju i onda ti daju novi... Neodlučan

Najbolje su vinske mušice...
16 godina
odjavljen
r420r kaže...

da to je logično, spale ti ploču koju ti nosiš na servis jer imaš garanciju i onda ti daju novi... Neodlučan

Neće ti dat novi jer si stavljao mod-chip u njega. A sa tim si poništio garanciju. Neće ti ga spalit ako nemaš mod-chip...

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

Ok, hvala svima! A zna li itko kada ce doci od fanateca porsche turbo racing wheel u hrvatsku???? Trazim ga ko' mutav, ali nigdje ga nema...

17 godina
Jozinho gamer 7 kaže...

Tokom noci dok spavas, microsoftovi assassini ti udju u stan te sprze sve piratske igre koje imas te provjere dali su ti Win original te koji player i internet browser koristis.

Ako ne koristis IE i WMP naljute se te poduzmu mjere kaznjavanja......

I da, uz Xbox 360 modani, obavezno moras imat uredjaj za gasenje pozara u slucaju zapaljenja ploce :)

madafaka
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 11:24 (Virty).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice