Znači imam ovakav problem. Nešto sam kemijao sa tom svojom konzolom i uglavnom uspio sam ju otljučat tako da je sad u factory/service modu. Pokušavam ju zaključat ,ali bez uspjeha jer je na njoj 3.56 firmware pa nemogu sa ovim poznatim lv2diag.self ništa . I evo problema koji ne znam kako riješit, pa ako netko ima dobar svjet ili mu je to uspjelo zamolio bih ga nek se javi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam kako bi bilo da probam nadogradit sofware na 3.60 iako mislim da to nebi ništa promjenilo.
za sad nemozes izaci iz factory service moda i nemoj nista pokusavati i nista raditi jer ces brikati konzolu
morat ces cekati do novog cfw.
Kakvi su izgledi da to bude u skorije vrijeme i da li će uopće bit novog cfw-a.
moze biti za 2 dana za mjesec godinu
sve ovsi o hakerima.pricalo se da su hakeri pronasli kljuceve za 3.56 cfw al da ne zele dati u javnost
s vremenom sigurno ce doci cfw al sad se strpi.jbg
Ikako sad na primjer izađe za 3.60 ,a za 3.56 nema. Oću onda morat ipak prvo nadogradit na 3.60 pa onda zaključat .
da morat ces nadogradit na 3.60 al ne u factory modu.jer ako ces sad nadograditi velika ti je mogucnost za brikanje konzole
a to ne zelis
prvo ces trebati izac iz factory moda al tek kad modaju lv2diag.self za 3.56.jer downgrade ne postoji za 3.56
zasad cekaj
ako dode lv2diag.self za 3.56 ili veci na ovoj stranici
ce prvo doc
Dobro, nadam se nečem konkretnom uskoro.
Hvala.