PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.419.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
PlayStation 4

Rocket League, jel se isplati za ove novce?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation 4
interist89 kaže...

Isplati. Igra je zabavna za odigrati s nekim tu i tamo. Klinci ponekad odigraju.

Problem je što ima milijarda DLCova još ekstra za kupiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nestašica ps4 pro... Baš sam proklet.  SD nikako da dobije sad dok traje popust...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
PlayStation 4

Meni je najbitnije da su mom Crashu spustili cijenu sa 270kn na 160kn i ima oni bundle skupa sa Spyrom ali mi je to još preskupo jer Spyru nisu jako sputili samo 20% ali ovih 40% za Crasha mi je koliko toliko ok tako da se evo već skida 

I od spider-mana sam odustao jer ovaj digital deluxe edition sa svim tim dlc-eovima je 350kn čekat ćemo to drugi put sljedeće godine na još većem sniženju.

Napad je najbolja obrana :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Evo ako nekoga zanima, naletija na fb.

0 0 hvala 0
7 godina
Seki001 kaže...

Meni je najbitnije da su mom Crashu spustili cijenu sa 270kn na 160kn i ima oni bundle skupa sa Spyrom ali mi je to još preskupo jer Spyru nisu jako sputili samo 20% ali ovih 40% za Crasha mi je koliko toliko ok tako da se evo već skida 

I od spider-mana sam odustao jer ovaj digital deluxe edition sa svim tim dlc-eovima je 350kn čekat ćemo to drugi put sljedeće godine na još većem sniženju.

Spyro (a mislim i Crash) bio u SD prije 10 tak dana po 199 kn sa kodom ispao 149 kn + free dostava. Stigao za 2 dana!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 11:23 (CROatVU).
16 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Ljudi htio bih uzeti Spidermana no neznam dali da uzmem obicnu ili punu verziju. Nisam ljubitelj dlca. Jel osnovna igra sasvim dovoljno ili vrijedi proci i ta 3 dlca?

To i mene zanima.Toliko mi je dobra igra da planiram uzeti i dlc,a vidim da je sada 99 kn.Što se tiče ovog january sale mislim da cu uzeti i MKXL za 109 kn

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
7 godina
PlayStation 4

Jbt ne znam da uzmem bf5. S obzirom da mi ciljanje nije jača strana imam osjećaj da ću samo izgubiti živce.

Popusti su dobri ali nema ništa spektakularno, sve je to već bilo na popustu kroz ovaj mjesec. 

Jedino Crash bandicoot je na dobroj cijeni.

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

DA:I 37,99 kn kakva krađa yebote 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
PlayStation 4

kako spojiti zvuk ako mi je ps spojen na monitor koji nema zvucnike ?

jel mogu kako spojiti bluetooth zvucnik ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 12:32 (AnteZizicMVP).

0 0 hvala 0
15 godina
Hoce bit ps plus na snizenju? Kako je bilo prijasnjih godina?
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

stigao jučer ps4 iz SD... jučer bila gužva pa ga tek maloprije otvorija... malo me zabrinjava šta je sama kutija bila otvarano jer se vide pokidane one kartonske - a točkice , nezz kako ih drugačije nazvati ...

sad nezz dal da ih kontaktiram ili šta da radim ... 

probam malo kasnije jel uopće sve radi ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
interist89 kaže...

Isplati. Igra je zabavna za odigrati s nekim tu i tamo. Klinci ponekad odigraju.

Problem je što ima milijarda DLCova još ekstra za kupiti.

DLCovi apsolutno nepotrebni za sam gemplej najbolji kompetitivni auto je besplatan tako da sve svakako isplati uzet igrica dok se DLCovi ne isplate eventualno onaj sa dominusom ostalo je dost loše

16 godina
AnteZizicMVP kaže...

kako spojiti zvuk ako mi je ps spojen na monitor koji nema zvucnike ?

jel mogu kako spojiti bluetooth zvucnik ?

Prebaci da ti zvuk ide na kontroler, pa u kontroler spoji neki zvučnik ili ako ti se troši uzmeš gold headset (stvarno dobra stvar). 

9 godina
protjeran
PlayStation 4

Evo ja se razbacivam sa kupovinom na "sniženjima" sad  kupio Crasha n sane trilogy i Tomb Raider Definitive Edition a u RDR2 nisam došao ni na 50% a samo gomilam zalihe ko hrčak 

Ja ću morat ištekat konzolu sa interneta tako da nemogu vidjet PSN trgovinu i da napokon počnem igrat a manje kupovat po sniženjima.

Pa bokte ja nakupovao u mjesec-dva na svim ovim sniženjima od Black Friday pa do ovih Christmas sale pa sad ovaj January sale jedno 8-9 igara a igram ko mali miš palim konzolu za igranje svakih 5-10 dana

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 14:26 (Seki001).
Moj PC  
8 0 hvala 0
10 godina
Ajmoo ljudi, jednostavno pitanje za one koji su igrali Spidermana. Bez dlc ili dlc?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Jel ko igrao jel se isplati?

UNCHARTED: The Lost Legacy

https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-CUSA07737_00-UNCHD4LOSTLEGACY

Samo 64 Kn.

Uncharted 4: A Thief’s End mi je bio dobar, al pred kraj mi je već dosadilo ono skakanje po planinama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 18:27 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 20:06 (mura87).

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
hummer0 kaže...

Jel ko igrao jel se isplati?

UNCHARTED: The Lost Legacy

https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-CUSA07737_00-UNCHD4LOSTLEGACY

Samo 64 Kn.

Uncharted 4: A Thief’s End mi je bio dobar, al pred kraj mi je već dosadilo ono skakanje po planinama.

Ja sam igrao tj. počeo igrat tak sam na 10% i vjeruj mi isplati ti se uzet taj Uncharted DLC nećeš pogriješit nikako jako zabavno je sa ženskim likom kao šta je Chloe upravljat.I jako su fino taj DLC napravili ma jednom rječju perfekcija.

12 godina
1. Valja li što No Man's Sky?
2. Može li mi netko ukratko objasniti Bloodborne, odnosno sistem checkpointa, jer gledao sam gameplay video s početka igre u trajanju od 40-ak minuta i kad ga neka zvijer rokne, vraća se na sam početak?!
3. Može preporuka za igre s rokanjem bossova i taj stil.
Hvala!
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PlayStation 4

GOW, početak je dobar, soldna grafika iako ništa specijalno, likovi djeluju poput filmskih likova i može razviti neku empatiju prema njima, zanimaju te..Brijem da je u tom dijalu ovo najbolja igra ikada, barem ovaj početa...pardon tu je negdje i TLOU po tom pitanju.

Jedino bode u oči tih 30 fpsa u GOW, treba se naviknuti na taj standard, a to baš i nije lako

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
m77 kaže...
1. Valja li što No Man's Sky?
2. Može li mi netko ukratko objasniti Bloodborne, odnosno sistem checkpointa, jer gledao sam gameplay video s početka igre u trajanju od 40-ak minuta i kad ga neka zvijer rokne, vraća se na sam početak?!
3. Može preporuka za igre s rokanjem bossova i taj stil.
Hvala!

1. No Man's Sky je odlična igra.

2. Kad te ubiju, vratiš se na zadnji checkpoint i gubiš xp bodove koje si imao kod sebe. Mobovi se respawnjau. Ako se vratiš na lokaciju smrti, dobit ćeš xp/bodove  natrag.

3. Gotovo svaka igra osim sportskih i trkačih ima bosseve. Vjerojatno tražiš akcijske i RPG igre.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 20:47 (DeniZg).
11 godina
big_guy kaže...
Gogy7 kaže...
Ljudi htio bih uzeti Spidermana no neznam dali da uzmem obicnu ili punu verziju. Nisam ljubitelj dlca. Jel osnovna igra sasvim dovoljno ili vrijedi proci i ta 3 dlca?

To i mene zanima.Toliko mi je dobra igra da planiram uzeti i dlc,a vidim da je sada 99 kn.Što se tiče ovog january sale mislim da cu uzeti i MKXL za 109 kn

kupio sam spiderman sad na akciji u SD sa kodom...dakle po meni igra je ok...igriva i zabavna, ali apsolutno ništa posebno....igra je JAKOOOO kratka po mom viđenju (osnovna verzija), stvarno smješno kratka...prodam vam fizičku kopiju za koji tjedan ili dva za 200kn ak ste za (ne znam kolika je cijena sad na akciji)

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
7 godina

I ja sam danas nastavio gdje sam stao. Igra je vrh jednako kao i prethodnik, ili ti uncharted 4 thief's end. Svakako si to kupi.

Zbilja naughty dog zna napraviti igre da budu vrh.

14 godina
PlayStation 4

Jel neko kupio ili igrao Tennis World Tour.

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP4008-CUSA09876_00-TWTSIEE000000000

ne izgleda loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
hummer0 kaže...

Jel neko kupio ili igrao Tennis World Tour.

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP4008-CUSA09876_00-TWTSIEE000000000

ne izgleda loše.

Ja sam ga planira uzet prvi dan izlaska, ali meni bas izgleda lose. Usporedi ga sa Top Spinom 4 koji je izasa 2011.

12 godina
Danas dobio obavijest iz mall-a da je paket otpremljen, tako da je nada još živa da prije Božića krenem s predoziranjem igrama.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Igra je smeće,nit sjena Top Spin serijala.Pročitaj po netu recenzije pa se i sam uvjeri.
13 godina
Dali netko zna ima li neka igra za u dvoje nesto kao rayman legends, a da nije lego i little big planet

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pokleknuo sam i uzeo prije dva dana PS4. Ono sto me zanima jest kako ga vi drzite? Pitam zbog zagrijavanja. Moram li paziti na to?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2018 12:27 (Zvonzi).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice