PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.434.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4
evo odbili su mi naruđbu sa thegamecollectiona, kojom karticom vi plačate i dal preko paypal ili
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Joky007 kaže...
evo odbili su mi naruđbu sa thegamecollectiona, kojom karticom vi plačate i dal preko paypal ili

Sa Amexom, nikad problema.

PSN ID : Eraserhead_981
12 godina
dal preko paypala ili
15 godina
neaktivan

Nije preko paypala 

15 godina

a ili?

Potpis!
12 godina
a ili bi trebalo biti direktno, samo neznam dal je to sigurno ako naruđba ne prođe dal ti vrate novce onda, meni nije prošla preko paypala i vratili mi
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Preko stranice sam svaku put platio, na checkoutu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da da ako oba imate ps plus...

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Until Dawn je vani. Na gamespotu i metacriticsu je dobio 8/10. Planira li ko kupovati? Je li neko vec igrao? Dojmovi?

0 0 hvala 0
10 godina
Hambrle kaže...

Until Dawn je vani. Na gamespotu i metacriticsu je dobio 8/10. Planira li ko kupovati? Je li neko vec igrao? Dojmovi?

To ti je hit or miss nemoj prevec gledat recenzije jer neki su davali 4/10, a neki 9.5/10
Zbilja je stvar ukusa posto je takva vrsta igre. Igra je nesto tipa film Cabin in the woods, ali puno vise toga tj. vele da je bolja od bilo kojeg teen slasher horror filma

Uglavnom, ako ti se svidio Heavy Rain i volis horror  onda ce ti se i ovo svidjet.

Ja planiram uzet no ne za punu cijenu ionak ce se sad Metal Gear igrat :)

12 godina
Santana kaže...

Ja planiram uzet no ne za punu cijenu...

Također. Kao i The Order 1886, siguran sam da je igra posebna i treba ju zaigrati, ali ne po punoj cijeni. 8-10 sati gameplaya za 350-500 kn mi je preskupo.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nisam imao PS3, ali sam htio oduvijek odigrati Heavy Rain. Pogledao sam par videa Until Dawn-a i djeluje mi super. Traje 10-ak sati s tim da se igra hvali replay value-om, kazu kako je svaki put novi prelazak drugaciji. Ja takodjer ne mislim uzimati po punoj cijeni, medjutim moglo bi se naci nekog s kim bih shareao igru i tako je uzmemo po pola. Tako da se po meni isplati za pola cijene. Ako je neko zainteresovan, super bi bilo :D

0 0 hvala 0
12 godina
Hambrle kaže...

Traje 10-ak sati s tim da se igra hvali replay value-om, kazu kako je svaki put novi prelazak drugaciji.

Ovakve izjave uvijek treba uzeti sa dozom rezerve. Gledam komentare igrača i ljudi kažu da je igra fora, ali da svaki prelazak ima praktički isti kraj, bez obzira na odluke tijekom igre.

Ne znam je li ikad izašla neka igra gdje je svaki prelazak bio drugačiji.

Ja mislim da ću si naručiti Mad Maxa.

Ovaj filmić me navukao. Pogotovo mi je zanimljiva različitost krajolika, šaketanje i vožnja auta iz prvog lica.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 14:29 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Hambrle kaže...

Traje 10-ak sati s tim da se igra hvali replay value-om, kazu kako je svaki put novi prelazak drugaciji.

Ovakve izjave uvijek treba uzeti sa dozom rezerve. Gledam komentare igrača i ljudi kažu da je igra fora, ali da svaki prelazak ima praktički isti kraj, bez obzira na odluke tijekom igre.

Ovaj filmić me navukao. Pogotovo mi je zanimljiva različitost krajolika, šaketanje i vožnja auta iz prvog lica.

Ako je tako, onda je to stvarno lame. Pogledat cu, moguce da su to i klasicni haterski komentari.

Sto se tice Mad Maxa ja sam dosta skeptican jer se obicno igre po filmovima ne proslave. Ali opet sacekat cemo reviewe pa vidjeti

12 godina
Hambrle kaže...

Sto se tice Mad Maxa ja sam dosta skeptican jer se obicno igre po filmovima ne proslave. Ali opet sacekat cemo reviewe pa vidjeti

Sutra navečer bi trebale krenuti prve recenzije.

Osobno ne vjerujem da će dobiti više od 8/10, vjerojatno i manje. Ali, svejedno mi se čini zanimljivija od MGS V (za kojeg uopće ne kužim čemu toliki hype), te duža i raznolikija od Until Dawn-a.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Hambrle kaže...

Sutra navečer bi trebale krenuti prve recenzije.

Osobno ne vjerujem da će dobiti više od 8/10, vjerojatno i manje. Ali, svejedno mi se čini zanimljivija od MGS V (za kojeg uopće ne kužim čemu toliki hype), te duža i raznolikija od Until Dawn-a.

Takodjer me ne privlaci MGS. Mad Max mi djeluje kao Just Cause u pustinji, gdje ce 90 % zabave u igri ciniti glupiranje. Doduse meni je prica vrlo bitna u igri, dok me to 'glupiranje' ne privlaci bas (pa i pored jako dobrih recenzija, Just Cause, Prototype i slicne igre mi nisu legle) A i okruzenje u Mad Maxu bi moglo brzo dosaditi (jer je sve pustinja). Ne znam, vidjet cemo, ali jos uvijek gledam pozitivno na Until Dawn...

10 godina
DeniZg kaže...
Hambrle kaže...

Nisi igro heavy rain ? 

Ta igra ima tolko kombinacija da imas osjecaj da je tvoje igranje bilo jedinstveno i da nitko nije dobio isto kao ti.

Ta igra mi je najbolje kirmi iskustvo. Bolje od bilo kojeg filma ili serije

Kaj se tice MGS-a niti jedna glavna mgs igra na Metacriticu nema ispod 94. Peti dio je kraj najbolje ocijenjenog serijala u povijesti koji je u izradi oko 4 godine.

No vjerujem da nije lako shvatit onima koji ga do sada nisu igrali i predznanje je potrebo za shvacanje price u petom dijelu

+ ima najjaci sastav glumaca 

Dobro potrosenih 80M dolara

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 18:08 (Santana).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakva su vam iskustva sa sancta-domenica? Mislim narucio sam MGS V pa reko da li mozda dode danas ili da ga ocekujem tek sutra ,posto je sutra datum izlaska?

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...

Kakva su vam iskustva sa sancta-domenica? Mislim narucio sam MGS V pa reko da li mozda dode danas ili da ga ocekujem tek sutra ,posto je sutra datum izlaska?

Nema pravila, kako dobiju. Nekad zna i biti dan prije, najčešće na dan izlaska dostave.

13 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...

Svaku igru kod njih naručenu sam dobio na sam dan izlaska igre.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

A dok četvorka ne dođe, za devet dana dolazi UNCHARTED: The Nathan Drake Collection. Planira tko nabavit?

17 godina

Iako sam sva tri prešao na PS3, mislim da ću si nabavit i te remastere pa sve nanovo. Jedne od rijetkih igara koje zaslužuju replay 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
12 godina
p918 kaže...

A dok četvorka ne dođe, za devet dana dolazi UNCHARTED: The Nathan Drake Collection. Planira tko nabavit?

Apsolutno. Ali za mjesec i kusur, kad igra izađe (7.listopada).

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sta mislite kolko ce moc jos 'gurat' cetvorka, kad ce dostici max?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
p918 kaže...
Tommy_123 kaže...

Apsolutno. Kad sam vidio da reizdaju trilogiju za PS4, oduševio sam se. Must have.

16 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Sta mislite kolko ce moc jos 'gurat' cetvorka, kad ce dostici max?

Kad izdaju Last of Us 2. Ili neki drugi naslov koji će iscijediti i zadnji atom iz konzole kao što je to TLOU napravio za PS3.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislio sam vremenski koliko ce moc drzat.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Uncharted remastered i ja kupijem kolko ce to uopce kostat?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja ga prednaručio u :

http://www.svijet-igara.hr/

malo je skuplji nego iz vani, al barem je na dan izlaska kod mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice