Promjena nicka

poruka: 8
|
čitano: 1.414
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Promjena nicka

Zanima me dali postoji ikakva mogucnost da se nick promjeni, na vecini drugih foruma su mi izlasli u susret i smilovali se. Acc sam napravio prije nekih 5god kad sam imo 13,14 god a rezultat tog vidite i sami... Najednostavnije bi bilo otvorit novi profil al ovaj acc korstim vec tih 5god prakticki svakodnevno, natuko sam par tisuca postova, imam arhivirano jako puno bitnih informacija, korisnih stvari po pp itd. pa ako postoji ikakva sansa za to molim vas{#}znam da ne radite takve stvari ali ako je moguce napravit iznimku.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Promjena nicka

hoce jedan , hoce svi :)

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Promjena nicka

A znam da cu najverovatnije dobit odgovor da onda mogu i ostali trazit isto {#} ali na vecina drugih foruma(sto stranih sto nasih) sam se dogovorio s adminim i zamjenio mi je. Al zivi bili pa vidjeli {#}

15 godina

Nema šanse da ti budu promijenili nick...što zbog ovog razloga što ste naveli iznad, što zbog toga što im to ovdje i nije toliko jednostavno...

Ali i zamaraš se s glupostima...svojim postovima stvaraš imidž o sebi, a jedina stvar kojoj nick služi je da budeš prepoznatljiv...a to pod ovim nickom i avatarom svakako jesi...Namigiva

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
R4zOR229 kaže...

Zanima me dali postoji ikakva mogucnost da se nick promjeni, na vecini drugih foruma su mi izlasli u susret i smilovali se. Acc sam napravio prije nekih 5god kad sam imo 13,14 god a rezultat tog vidite i sami... Najednostavnije bi bilo otvorit novi profil al ovaj acc korstim vec tih 5god prakticki svakodnevno, natuko sam par tisuca postova, imam arhivirano jako puno bitnih informacija, korisnih stvari po pp itd. pa ako postoji ikakva sansa za to molim vas{#}znam da ne radite takve stvari ali ako je moguce napravit iznimku.

Na žalost nije moguće promijeniti nick, čak niti s admin strane. Jedino mail adresu se može mijenjati (i avatara {#}).

...
12 godina
neaktivan
Promjena nicka

odi u općinu xD

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
Miro kaže...
R4zOR229 kaže...

Na žalost nije moguće promijeniti nick, čak niti s admin strane. Jedino mail adresu se može mijenjati (i avatara {#}).

Hvala na odgovoru, nista onda moze lock.

14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Nema šanse da ti budu promijenili nick...što zbog ovog razloga što ste naveli iznad, što zbog toga što im to ovdje i nije toliko jednostavno...

Ali i zamaraš se s glupostima...svojim postovima stvaraš imidž o sebi, a jedina stvar kojoj nick služi je da budeš prepoznatljiv...a to pod ovim nickom i avatarom svakako jesi...Namigiva

Definitivno. Nije bitno koliko je cool ili ne nick. Bitno je ko ga zastupa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice