Odlogiravanje na BUG.hr

poruka: 13
|
čitano: 1.915
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Odlogiravanje na BUG.hr

u zadnje vrijeme mi se stalno odlogirava sa bug foruma, dakle ulogiram se, ugasim komp, vratim se sa posla, moram se stalno ulogiravati, nekada samo i ako izadjem iz chromea...

moze pomoc? savjet?

znam samo da nista nisam dirao po settingsima chromea, vec je to krenulo samo odjednom...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:50 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odlogiravanje na BUG.hr

Prilikom loginiranja na forum klikni "Zapamti me" gumb i nemoj brisati kolačiće.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

1 1 hvala 1
16 godina
Re: Odlogiravanje na BUG.hr
Marko :D kaže...

Prilikom loginiranja na forum klikni "Zapamti me" gumb i nemoj brisati kolačiće.

radim to svaki put! hvala! 

kolačiće ne diram...

MuWu
13 godina
protjeran
Odlogiravanje na BUG.hr

Pazi samo te riječi, 'odlogiravanje', 'ulogiravati'... :facepalm:

Kaže se odlogiranje i ulogirati, ne moraš izvodi neke HR izvedenice.

Browser ne pamti cookies, sva filozofija, u options i traži.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:49 (bill_jobs).

0 12 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odlogiravanje na BUG.hr

Očisti sa CCleanerom (povijesti, cache i kolačiće) pa probaj ponovno.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Odlogiravanje na BUG.hr

Koji browser koristiš? Meni se to isto događa, ali samo nekada, a kada se dogodi onda se dogodi jedno 5,6 puta čisto da znam da se dogodilo. Koristim GC. I to samo na BUGu i na Gmailu. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

chrome.... ne znam, meni se to znalo dogadjati prije, no sada se dogadja sve češće... odnosno događa se stalno...

probat cu neki clean napraviti pa vidjeti...

MuWu
15 godina
neaktivan

Ne mora biti problem u browseru. Kada bug forum padne onda se često zateknem odlogiran, tu baš i nema pomoći...

What Andy giveth, Bill taketh away.
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Ne mora biti problem u browseru. Kada bug forum padne onda se često zateknem odlogiran, tu baš i nema pomoći...

Točno. Ne mora uvijek biti problem u browseru. Prije nekoliko dana cijeli Bug je pao i kada sam ga malo kasnije posjetio bio sam odjavljen.

Također pokušaj sa Internet Explorerom. Ako je na njemu sve normalno preporučujem ti kompletnu reinstalaciju Chromea (samo spremi si sve bookmarke, lozinke...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:55 (Marko :D).
16 godina
Odlogiravanje na BUG.hr

oke... chekiram! thx

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Odlogiravanje na BUG.hr

Neznam di bi pitao pa cu tu ,zakaj na mobu (Delphin browser) moram 2 puta prijavu radit da me logira na bug?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...

Neznam di bi pitao pa cu tu ,zakaj na mobu (Delphin browser) moram 2 puta prijavu radit da me logira na bug?

Ja sam probao xx tih mobilnih browsera, i na svima je to tako. Ja sam se na kraju jednosatvno naviknuo da tako radi {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...

Pazi samo te riječi, 'odlogiravanje', 'ulogiravati'... :facepalm:

Kaže se odlogiranje i ulogirati, ne moraš izvodi neke HR izvedenice.

'Odlogiranje' je pravopisno, a  'odlogiravanje' "HR izvedenica" ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 0:34 (mcf).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice