Forumski "sidebar" nedostaje na IE10

poruka: 9
|
čitano: 3.015
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Forumski meni nedostaje na IE10

Pri čitanju neke teme u IE10 mi se sa desne strane ekrana ne prikazuje meni sa pretraživanjem, linkovima ka temama u kojima sudelujem i koje pratim itd.  Kada samo gledam sadržaj foruma, to jest glavnu stranu sa izlistanim podforumima ili neki podforum, meni je tu, ali kad otvorim bilo koju temu, više ga nema. Rezolucija monitora je 1920*1080.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

To su namjerno napravili kao filter. Tko koristi IE10 ne može biti član foruma {#}

12 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Forumski meni nedostaje na IE10
Ivan(4) kaže...

Pri čitanju neke teme u IE10 mi se sa desne strane ekrana ne prikazuje meni sa pretraživanjem, linkovima ka temama u kojima sudelujem i koje pratim itd.  Kada samo gledam sadržaj foruma, to jest glavnu stranu sa izlistanim podforumima ili neki podforum, meni je tu, ali kad otvorim bilo koju temu, više ga nema. Rezolucija monitora je 1920*1080.

jep, i meni i još nekima koji koriste IE10 je tako... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu...Ima li itko ovih 'problema' u IE 10??

Ova kružnica nije baš okrugla!?? Ova kružnica nije baš okrugla!??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo danas sve OK. Valjda nakon što se zatvorio; danas radi super.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 0:30 (Žohar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i ja imam isti problem. Može li se kako vratiti sidebar?

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Meni se na IE 10 (konkretno verziji 10.0.9200.16660 - koje verzije vi koristite? to vam piše u Help > About) sidebar uredno prikazuje kad stranica nije previše zumirana (dakle, ista situacija kao i kod ostalih web-preglednika).

Što se događa kad stranicu maksimalno odzumirate, dakle da je sve jako sitno? Ako i dalje postoji problem, onda je možda uzrok u nekom plug-inu kojeg koristite, odnosno imate instaliranog. Ako nije to, onda jedino preostaje da Domagoj zasuče rukave i utvrdi gdje je problem (ako se i njemu javlja problem). U međuvremenu vam preostaje to da koristite web-preglednike koji poštuju web-standarde i s kojima ćete imati manje problema i na drugim stranicama. {#} Ni Firefox ni Chrome nemaju problema sa sidebarom.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izgleda da je Domagoj riješio problem. Pojavio mi se sidebar {#}

Pozdrav {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Forumski "sidebar" nedostaje na IE10
Marko :D kaže...

Izgleda da je Domagoj riješio problem. Pojavio mi se sidebar {#}

Pozdrav {#}

i meni od pred neki dan! {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice