XFX hd 4650 problemi

poruka: 3
|
čitano: 1.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XFX hd 4650 problemi

U kompu imam XFX HD 4650 ali nemam plocu koja podrzava crossfire ali nema veze jedino sto me muci je to da se ta graficka ne moze upariti s drugom sto je veoma cudno jer sam dao 450 kn grafa je u formatu PCI Express x16 2.0 sto znaci da ide na sve moderne ploce ali joj  je brzina gpu 600 mhz i brzina memorije 400mhz ima 512 mb ddr2 memorije sada ako postoji negdje da je prikljucim u crossfire jel mi mozete reci slika je u nastavku.HVALA NA RAZUMIJEVANJU.

Ista ta Ista ta
Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they OC
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 9:53 (IBM ROADRUNER).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XFX hd 4650 problemi

Ta kartica se može upariti s drugom u crossfire i to samo preko PCI-E porta, bez mostića

Dakle, na matičnoj koja podržava Crossfire.

Ako tvoja ploča nema dva PCI-E porta od kojih je jedan x16 a drugi barem x4 i ne podržava Crossfire,

nema šanse da na svom kompu upariš imao ti mostić ili ne.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
XFX hd 4650 problemi

znaci treba ploca koja podrzava crossfire i ako stavim dve oce se one automatski upariti ili usput hvala na odgovoru

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice