Nvidia physx problem

poruka: 6
|
čitano: 1.547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nvidia physx problem

e zdravo raja imam jedan problem barem mislim da je tako hehehe. kada sam deinstalirao stare drivera za graficku 9800 gt i install nove, i kada sam htio da udjem u physx propertis javlja mi se ova greska

"windows cannot find "NvClpUl.exe". make sure you typed the name correctly, and then try again"Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nvidia physx problem
monkey kaže...

e zdravo raja imam jedan problem barem mislim da je tako hehehe. kada sam deinstalirao stare drivera za graficku 9800 gt i install nove, i kada sam htio da udjem u physx propertis javlja mi se ova greska

"windows cannot find "NvClpUl.exe". make sure you typed the name correctly, and then try again"Hvala unaprijed.

Molim malo više informacija! koji os imaš? xp vista 7 koji?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan
monkey kaže...

Probaj još jednom instalirat drivere.Također skini sa Nvidijine stranice najnovije drivere za Physx.

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
imam win 7
16 godina
neaktivan
skinuo sam takodjer posebne drivere za 7 i skinuo sam najnoviji physx drivere i opet. nekoliko putam sam pokusao da deinstall pa onda install ali nista
16 godina
neaktivan
Nvidia physx problem

ima li iko rjesenja za ovaj prob.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice