Driver crash [nvidia]

poruka: 8
|
čitano: 2.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Driver crash [nvidia]

Imam najnovije drivere 285.62 i nekad samo ekran postane crn i vrati se nazad i vidim dole u trayu pise driver crashed i sad mi stoji usklicnik dole nemogu nista,jucer mi je isto ovako bilo pa sam skinuo opet nove drivere i oznacio da obavi cistu instalaciju,restartao komp i usklicnik je nestao,ali evo ga opet sad........kako ovo rijesiti? 

graficka  msi gtx 460 oc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Driver crash [nvidia]

Pretpostavljam da ti se to događa dok koristiš firefox? Ukoliko da, onda je djelomično riješenje isključiti hardversku akceleraciju u firefoxu dok nvidia ili firefox ne pokrpaju taj bug. Meni se konkretno isto to događalo na 560 ti.

15 godina
Driver crash [nvidia]

I meni se to događa.

Ekran se zacrni,tako stoji par sekundi,onda se vrati i piše da se driver srušio(dogodi se možda jednom tjedno,možda).sad neznam točno s kojim ali s jednim starijim driverom mi se to nije događalo.

A jednom od deset puta se slika ne vrati i moram  restartat komp.Inače to mi se događa samo na destopu i to rijetko tako da me to previše ne sekira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Driver crash [nvidia]

I meni isto,samo uskličnik nestane kada se odjavim ili restartam PC.

Prije par dana se to dogodilo evo sad neko vrijeme radi kako treba isto najnoviji driveri.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nije u pitanju firefox.... ovo se poceli dogadati kad sam updejtao drivere za bf3.....

13 godina
neaktivan
Driver crash [nvidia]

To su nividinji problemi s drverima oduvjek je tako bilo i bit če.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Driver crash [nvidia]

Stavio 290 beta i radi kao švicarski sat.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidi češ za par tjedana ili mjeseci (bit če ti ista stvar) Ja osobno volim nvidiu više od radeona ali ima te drivere koji je muče već godinama

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice