AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.923.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

kad stavim nove drivere za graficku xfx hd7870 kad komp se ugasi monitor nakon 10 minuta baci mi bsod atikmpag.sys i ugasi se. pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Standard provjeri temperaturu,zbrisi ,ocisti,rollback na drivere prije ovih koji daju bsod (ILI najnovije),a mozes prvo probati izbrisat samo catalyst control centar pa vidjet (valjda on radi probleme)

Nekom liku je pomoglo kad je ugasio Windows Desktop manager na win 8 -ne preporucam

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 21:31 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad ce ti novi driveri proslo mesec dana skoro :/
Jel neko probo metro last light jel ima kakav fix za igru? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
psihoroba kaže...

Treba ti patch {#} msm njihov patch koji je izaso odmah drugi dan cini mi se, uglavnom popravlja FPS drop.

Nebitno
15 godina
WrongType kaže...
psihoroba kaže...

Treba ti patch {#} msm njihov patch koji je izaso odmah drugi dan cini mi se, uglavnom popravlja FPS drop.

nista posebno vec isprobo al hvala

13 godina
protjeran

Ma smece metro na mojoj konfi 11fps - vjerovali ili ne, najnoviji driveri zadnji update - dropovi na 11 fps i onda vise nece gore nego mi bude na 11 fps

I = YOU
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PR0MATRAC kaže...

Ma smece metro na mojoj konfi 11fps - vjerovali ili ne, najnoviji driveri zadnji update - dropovi na 11 fps i onda vise nece gore nego mi bude na 11 fps

To je nesto do tebe, ja ga na mojoj confi preso sa VeryHigh detaljima Tesalacija na normalu, sa solidnim fpsom na fullhd rezi

15 godina
PR0MATRAC kaže...

do tebe je. Ja također imam HD 7850 2GB, stavio sam samo onaj prvi update i radi mi na Very High i High teselacijom stalno iznad 30 fpsa. Koristim zadnje beta drivere.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 23:00 (antimadridista).
14 godina

I kod mene sve u redu, driver 13.4 i Update 3. Ako ti je overclockirana probaj staviti na default clockove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma i ja na mojoj sa zadnjim beta driverima i update 3 oko 20-30fps-a (aa 4, i onaj drugi ku... na auto) detalji na very high...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

to sam i ja imao riješio sam sa drugim crackom 3dm ako se ne varam samo spremi savagame jer ga briše...

13 godina
protjeran

Hvala ljudi vec sam izgubio volju jer sam sve probao sto ste naveli  i neke stvari koje niste naveli, upropastio mi se dozivlja te igre i sve sam obrisao.

I = YOU
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PR0MATRAC kaže...

Hvala ljudi vec sam izgubio volju jer sam sve probao sto ste naveli  i neke stvari koje niste naveli, upropastio mi se dozivlja te igre i sve sam obrisao.

Vjeruj mi da igra vrijedi svog truda koji si ulozio i vremena 

13 godina

Fakat mi nije jasno kako se na tom PC-u  igra tako lose izvodi...

14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Jesi li stavio patch za igru zadnji, koje postavke koristis AA?

Ja je jos nisam stigao isprobati na svom racunaru, ali javim i svoje utiske kad je isprobam.

multi-gpu 4 live
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 13:14 (Leopard_st).
13 godina
protjeran

Znam da vrijedi truda, dosao sam do mjesta gdje mi Pavel zbrise kroz ona vrata, a prije toga Cijeli Prolaz kroz onaj tunel na onom vozilu sa presao u nevjerovarnih 7-11fps - prvo sam mislio da je neka greska resetiram sve i Opet isto, deinstaliram igru stavim zadnji update onaj od 400 i nesto MB sve na Low i opet isto, sve postave isprobao ali nista na obje particije i sa najnovijim driverima i sve drugo, naj vise mi zao sto mi se u postupku toga izgubila interesantnost za igru, cjela igra mi je igra "propala" i iskustvo - sve sam obrisao i bok

H2SO4 + H2O
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 17:33 (PR0MATRAC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PR0MATRAC kaže...

Znam da vrijedi truda, dosao sam do mjesta gdje mi Pavel zbrise kroz ona vrata, a prije toga Cijeli Prolaz kroz onaj tunel na onom vozilu sa presao u nevjerovarnih 7-11fps - prvo sam mislio da je neka greska resetiram sve i Opet isto, deinstaliram igru stavim zadnji update onaj od 400 i nesto MB sve na Low i opet isto, sve postave isprobao ali nista na obje particije i sa najnovijim driverima i sve drugo, naj vise mi zao sto mi se u postupku toga izgubila interesantnost za igru, cjela igra mi je igra "propala" i iskustvo - sve sam obrisao i bok

Pa stavi onaj update od 40mb za ATI kartice pa onda taj zadnji

12 godina
neaktivan

Vi šta ne možete igrati igru na svojim, pa u najmanju ruku, rekao bih buldožderima, koji bi trebali samljeti sve pred sobom ste sami krivi. Očito da ste nešto napravili ili stavili u PC šta smetam samom kompu da radi normalno(bilo softwerske ili hardverske prirode).

Npr., umjesto drivere za 6xxx verziju ovi stave one za 4xxx jer je recimo isti broj drajvera(12.23), pa ko ga hebe, itd..., to čisto primjera kakve gluposti izvode sami korisnici

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

U zadnjem je sve ukljuceno, inace imao sam samo taj prije nego je zadnji izasao (prije 3 dana ako se nevaram) kako god prekrizio sam tu igru, izgubio sam gotovo dva poslijepodneva na smece, a i ovako nemam vremena, mogao sam u Bf3 podici KDR za 0.2-0.3 za to vrijeme koje sam potrosio na MLL

H2SO4 + H2O
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam Amd vision centar vamo pise 13.1 kad izlaze novi ? imam hd 6770 .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

najbolji za hd 5670 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rizi kaže...

Proveri AMD-ovu zvaničnu stranu (a i temu u kojoj pišeš).  {#} Idi na drivere i ponudiće ti 13.4 WHQL i 13.5 beta 2, kao i 13.5 CAP profile (mislim da važe i za 13.4 drivere).

14 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
Rizi kaže...

Proveri AMD-ovu zvaničnu stranu (a i temu u kojoj pišeš). {#} Idi na drivere i ponudiće ti 13.4 WHQL i 13.5 beta 2, kao i 13.5 CAP profile (mislim da važe i za 13.4 drivere).

nebih beta i nista to nego cisto te oficijalne evo vidim ima 13.4 al ne razumijem zasto ne prikazuje u amd vision centru da mogu downloadat jer sam prvi put preko tog... A catalyst verzija je 13.1

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 18:43 (Rizi).
13 godina

Pusti AMD-ov alat iz Catalysta za provjeru,ne radi kako treba.Desavalo mi se prije,preko njega kao nema novih verzija,odem na zvanicnu stranicu a tamo novi WHQL driver i dvije - tri beta verzije.Kao sto kolege kazu,idi na AMD-ovu stranicu i skini drivere.LP

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mile 74 kaže...
psihoroba kaže...

ma ovi 13.1 su uzas ni CCC ne mogu otvorit ,plus problemi dok sam instaliro samo -.-'

Za sve koji nakon instalacije drivera, ne mogu otvoriti/pokrenuti CCC!!!

Dakle driver je već instaliran a CCC se neda otvoriti. Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera i kad dođete do opcija "Install" i ispod nje "Uninstall", kliknite na "Uninstall" i driver će se obrisati (uninstalirati).  Kad to završi onda kliknite na Local Disk (C), obrišite AMD folder i restartajte komp. Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera i kad ga extrakta kliknite na "Cancel" i "Yes", dakle prekidate instalaciju drivera

Kliknite na Local Disk (C)/ AMD/ Support/ 13.1 - folder od drivera (u ovom slučaju  13.1 driver)/ Config/ i pronađite "InstallManager" - otvorite ga u Notpedu i pri dnu stranice pronađite "WorkaroundInstall=false". Promjenite to da piše "WorkaroundInstall=true", i spremite (save). Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera (obećavam da je ovo zadnji put), instalirajte ga do kraja i restartajte komp. Sada bi trebali moći pokrenuti CCC.

Možda se čini komplicirano, ali ustvari je vrlo jednostavno i sve bi trebalo biti gotovo za 15-tak minuta.  Namigiva

Meni ovo ne pomaže niti radi opet ne mogu pokrenuti CCC . Šta sad. 13.1 driveri, grafa 4670 Shappire Radeon.

Poželjno je stisnuti HVALA
13 godina
neaktivan

Mislim da 4xxx ne podržava 13.x drivere, jer ovdje imaju odvojeni za 4, 3 i 2 seriju, i za 7, 6 i 5.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Mislim da 4xxx ne podržava 13.x drivere, jer ovdje imaju odvojeni za 4, 3 i 2 seriju, i za 7, 6 i 5.

A gledaj ja kad idem na njihovu stranicu i odaberem sve stavke za koju grafu on mi ponudi 13.1, ali i sa starijim driverima sam imao istu situaciju.

Poželjno je stisnuti HVALA
15 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Zadnji službeni driveri za 2xxx, 3xxx i 4xxx seriju su 13.1, a ostali noviji driveri podržavaju 5xxx, 6xxx i 7xxx seriju

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 20:53 (1BIT).
13 godina
neaktivan

Zeznio sam onda {#}

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
error_666 kaže...

Pusti AMD-ov alat iz Catalysta za provjeru,ne radi kako treba.Desavalo mi se prije,preko njega kao nema novih verzija,odem na zvanicnu stranicu a tamo novi WHQL driver i dvije - tri beta verzije.Kao sto kolege kazu,idi na AMD-ovu stranicu i skini drivere.LP

El mi mos pojasnit nesto za moju hd 6770 su 13.4 naj , da li ja da to skinem ? da se nece poremetit  ovaj amd vision centar ? i kakvi su usput bojim se da nece se u igrama sta zeznuti ?,hvala

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice