AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.921.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Mentalist kaže...
deepblue kaže...

imam powercolor radeon hd3870x2 pa ne znam koje drivere da instaliram. trebam sto novije, a da su kompatibilni sa grafom. puno hvala!

Onda skini najnovije.

vec cam pokusao instalirat 10.12 verziju no, kada pokrenem 3d mark 2006 ugasi se ovaj aero effect. zato pitam da li su kompatibilni sa karticom

14 godina
deepblue kaže...
Mentalist kaže...
deepblue kaže...

imam powercolor radeon hd3870x2 pa ne znam koje drivere da instaliram. trebam sto novije, a da su kompatibilni sa grafom. puno hvala!

Onda skini najnovije.

vec cam pokusao instalirat 10.12 verziju no, kada pokrenem 3d mark 2006 ugasi se ovaj aero effect. zato pitam da li su kompatibilni sa karticom

I meni se isto s HD 6870 ugasi Aero kad pokrenem 3DMark 06.Kad ugasim 3DMark 06 onda se sve vrati na normalu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 22:11 (Puls3).
17 godina

Kad je 3DMark izašao (u 2005oj godini) Vista još nije bila vani tako da ga nisu mogli prilagoditi za Aero.

Vista i Sedmica prepoznaju 3DMark06 kao staru aplikaciju koja ne podržava Aero i zato se aero ugasi.

To je normalno i nema veze s drriverima.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
15 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...
Minoza kaže...
Lacko kaže...

ima mogucnost mozda maa za 5570 ???

Zašto ne bi bilo?

Zato što u zadnjih 10 verzija nisu niti spomenuli 48xx seriju a kamoli poboljšali neku igru da radi bolje s tom serijom.

Čovjek je pitao za 5570, a ona još uvijek koliko znam spada u 5xxx seriju.

3D Designer
15 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

da znam ali reko jedan clan da stavili mlaa za 5750 ili tako nes stranicu priej pa pitam dali je i za ostale verzije. evo sada se skidaju drajveri

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Zato što u zadnjih 10 verzija nisu niti spomenuli 48xx seriju a kamoli poboljšali neku igru da radi bolje s tom serijom.

Čovjek je pitao za 5570, a ona još uvijek koliko znam spada u 5xxx seriju.

Sry my bad, mislio sam da meni odgovars.

15 godina

ok imam opciju mlaa. i tek kada se upali advance pogled. e sada mene zanima kako nikad nisam volio prckat po drajverima uvijek instaliram i an defaltu su.

taj mlaa samo stavim kvacicu na njega. i dole imam za birat box, narow , wide ,edge sta da izaberem ima ko savjet ili da pustim na box. evo i slikice :D

evo malo eksperimentiro sa postavkama i dead space 2 na full high 1680x1050  kada je ugasen mlaa 60fps upaljen 30 ili 40. kada se puca i ono baca okolo 25. ali ne steka xD. a razliak je ocigledna

na full high ne izravna sve rubove onako vidi se lagano zubci sa mlaa upaljenim sve ravno.

sta nije da sa mlaa bi trebalo biti kao vise fps

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 0:19 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izašli su novi driveri 11.2 i nude malo   bolje performanse od 11.1.

Sa 11.1 sam u 3d mark 11 imao score p3482 a, sa 11.2 p3497 što je zanemarivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

No shit Sherlock.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
odjavljen
Maki18 kaže...

{#}

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
protjeran
Maki18 kaže...

Legendo!{#}

15 markova bolje! Juhu!

Blago se nama sa vašim drajverima ATi(AMD)!{#}

i want your horror i want your design cos youre a criminal as long as youre mine i want your love-i want your psycho your vertigo stick while youre in my room your baby is sick i want your love
17 godina
stoncin3 kaže...
Maki18 kaže...

Legendo!{#}

15 markova bolje! Juhu!

Blago se nama sa vašim drajverima ATi(AMD)!{#}

ajde ajde barem nisu pale performanse hehe

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
sokre kaže...

Zaista je žalosno kako se ljudi moraju veseliti ako im performanse ne padnu s novim driverima {#}

Velika AMDova boljka je što često znaju napraviti novi driver lošiji od starog

17 godina
protjeran

btw Ovi sad su najboilji otkad je izašla serija 6900 pred tri mjeseca:P

i want your horror i want your design cos youre a criminal as long as youre mine i want your love-i want your psycho your vertigo stick while youre in my room your baby is sick i want your love
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš i ne, 11.1a je još uvijek najbolji driver za Caymane

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Lol Meni performanse porasle tek sa 11.2?

WTF..?{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 17:30 (stoncin3).
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Lol Meni performanse porasle tek sa 10.2?

WTF..?{#}

Misliš 11.2...

Kad bismo baš cjepidlačili, 11.1a mi donosi sitnu prednost nad 11.1/11.2 WHQL u benchevima,

ne znam kako je kod tebe drugačije

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 17:26 (ATiGamer).
14 godina

Slazem se sa ATiGamer-om,11.1a driveri su stvarno odlicni.Ipak bi htio dodat kako nisu samo dobri za Caymane nego i za Barts.

Jer sam sa starim 10.12 driverima dobio 3900 3DMark 11 bodova a sa 11.1a 4300 bodova.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A jesi maybe probao sa 11.2 taj benchmark?

De plz ako jesi samo mi odg koji imaš rez sa 11.2!?

ty

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

A jesi maybe probao sa 11.2 taj benchmark?

De plz ako jesi samo mi odg koji imaš rez sa 11.2!?

ty

Probao sam samo Heaven 2.1 i 3D čmark11 daje mizerno slabiji score.

14 godina

Jesam probao sam sa 11.2 driverima i dobio sam opet 3.9xx bodova

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

TY!:-))

Mislim da ću i ja probati se vratiti na 11.1a onda makar da odvrtim 3dmark.{#}

16 godina

imam jedan problemcic,

naime imam 5770 graficku i posto je sutra moram nosit kod kupca na testiranje,posudio sam si 4850 od frenda koju on ne koristi te sam ju mislio koristit kao zamjensku dok si ne kupim novu.

vec sam bio napravio zamjenu ,ali mi se stvara problem da kod 4850 se ekran smrzne nakon 3 minute rada.i onda moram hard reset radit,nista drugo ne pomaze.imam 10.10 drivere.sad sam opet ubacio 5770 unutra i sve normalno radi.

1.zanima me da li se moraju driveri brisat,inace kad se tamo mijenjaju graficke koje su iz iste tvrtke/satora?ili se moze jednostavno zamjenit?

2.ili je ipak bolje da se driveri izbrisu pomocu control panela,udje u safe mode rada i onda jos s driver sweeperom,reset sustava i tek onda nova instalacija drivera?

3.kad smo vec kod drivera da li su ovi novi dobri u igrama,konkretnije u bad company 2?meni su 10.10 bili najbolji sto se tice fps-a u mulyplayeru,najstabiliniji i najvise sam ih imao.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
1.zanima me da li se moraju driveri brisat,inace kad se tamo mijenjaju graficke koje su iz iste tvrtke/satora?ili se moze jednostavno zamjenit?

2.ili je ipak bolje da se driveri izbrisu pomocu control panela,udje u safe mode rada i onda jos s driver sweeperom,reset sustava i tek onda nova instalacija drivera?

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/obavezno-procitati-faq/89623.aspx?page=0&jumpto=1720090&sort=asc&view=flat

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
F1-IVO kaže...
lollik91 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/obavezno-procitati-faq/89623.aspx?page=0&jumpto=1720090&sort=asc&view=flat

hvala

samo da skrenem paznju na dio posta ono od kud da se skinu driveri.

napisao si da nvidia korisnici odu "ovdje"  i onda je link od amd-a

i isto tako za ati korisnike samo si stavio link na stranicu od nvidie.

pa to ispravis. {#}

javim kad vidim da li je sve uredu kad si slozim.

17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
samo da skrenem paznju na dio posta ono od kud da se skinu driveri.

napisao si da nvidia korisnici odu "ovdje"  i onda je link od amd-a

i isto tako za ati korisnike samo si stavio link na stranicu od nvidie.

Zahvaljujem:)

Sredio sam.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
sokre kaže...

Zaista je žalosno kako se ljudi moraju veseliti ako im performanse ne padnu s novim driverima {#}

Velika AMDova boljka je što često znaju napraviti novi driver lošiji od starog

Drugo izdanje drivera(kad izađe nova serija grafa) je redovito najbolje, se poslje puke korekcije i tu i tamo koji CF profil, a dosta često im se zalomi i degredacija preformansi

I'll be back
16 godina

evo slozio sam si,ugradio sam 4850 sa zalmanom u komp.5770 je ociscena i spremna za prodaju {#}.

jel se moze nekako drugacije kontrolirati taj zalman,preglasan je,a u CCC-u nemogu pomocu slidera.

ili je to jedan od onih ventilatora koji se ne moze podesavati?

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

evo slozio sam si,ugradio sam 4850 sa zalmanom u komp.5770 je ociscena i spremna za prodaju {#}.

jel se moze nekako drugacije kontrolirati taj zalman,preglasan je,a u CCC-u nemogu pomocu slidera.

ili je to jedan od onih ventilatora koji se ne moze podesavati?

Nemože. To je dvožilni(dvije žice) vent i fali mu treča žica koja se brine za regulaciju brzine vrtnje ventilatora

I'll be back
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice