Tražim program za tjeranja od kompjutera

poruka: 8
|
čitano: 1.768
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nikako da ga pronađem

Evo već se par dana mučim pronaći jedan zgodan programčić koji me je odmicao od kompjutera upravo onda kada bi pretjerivao sa sjedenjem, gasio mi monitor i pokazivao neke osnovne vježbe za razgibavanje, i doslovno me tjerao da se ustanem od monitora. Izašao je ili na BUG ili Enter DVD-u nisam siguran. Ne mogu se sjetiti kako se zove, već bi ga potražio i na internetu ali jednostavno mi ne ide, mislim da ima logo kao nekakvu ovčicu, pa evo ako netko zna naziv tog programa? :)

Lijep pozdrav cijeloj Veseloj ekipi ovoga foruma :))

-----

Tomislav Čačić, prog.

chaky@pozitron.hr

www.pozitron.hr

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 11:19 (2020).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nikako da ga pronađem

Ako se dobro sjećam, to je bio Workrave. Bio je objavljen na DVD-u uz Bug broj 172 iz ožujka 2007. godine. Evo i URL: http://www.workrave.org/welcome/ ...

16 godina
neaktivan

Strašna stvar. Ovo mi je trebalo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Matija, rasturaš :) To je to, Workrave, da da... Super, Hvala Ti, nadam se da ću se sada opet disciplinirati i ne dopustiti da mi se ukoči vrat i pola leđa, i zbugira mozak od onoga, ma još ću samo ovo, još pet minuta i prođe pet sati a ja se nisam digao od kompa. THNX Velika :))

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 8:57 (2020).
16 godina
neaktivan
e ovo meni treba
16 godina
neaktivan
2020 kaže...

Evo već se par dana mučim pronaći jedan zgodan programčić koji me je odmicao od kompjutera upravo onda kada bi pretjerivao sa sjedenjem, gasio mi monitor i pokazivao neke osnovne vježbe za razgibavanje, i doslovno me tjerao da se ustanem od monitora. Izašao je ili na BUG ili Enter DVD-u nisam siguran. Ne mogu se sjetiti kako se zove, već bi ga potražio i na internetu ali jednostavno mi ne ide, mislim da ima logo kao nekakvu ovčicu, pa evo ako netko zna naziv tog programa? :)

Lijep pozdrav cijeloj Veseloj ekipi ovoga foruma :))

-----

Tomislav Čačić, prog.

chaky@pozitron.hr

www.pozitron.hr

Windows Smijeh
I don't belong
17 godina
neaktivan

Instaliraj Vistu. ^^

Вгикфмлщ Зщыфмфс
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 21:15 (sub_zero).
16 godina
neaktivan

Zbogom glavobolje, ukočeni vratovi, ukočena leđa, utrnuli zglobovi, prohladnjeli prsti tu je WorkRave

10 q man

AATF DarkSons.com 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 14:35 (Cokaric).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice