Samogradnja od 60.000 eur

poruka: 9
|
čitano: 4.384
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Lik je otkacio i bacio sa na izradu zvucnika Odyssey 2 koji su ..fakat replika  Bowers & Wilkins Nautilus  zvucnika. Bilo kako bilo, to sto je on uradio je dostojno stovanja posto izrada ovih zvucnika je velika poteskoca cak i samom Bowersu :)

Teze oko 150 Kg. Originalni Nautilus su tu a "mizerna" replika je tu (via Google translate)

Nautilus

Replike

Naravno... na drugom linku su i upute za izradu pa tko voli ... {#}

[edit]

Vlazni snovi svakog audiofila

Skup koliko i Golf

Латиница
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 22:27 (Lazarus Long).

7 0 hvala 7
17 godina

jako je puno takvih entuzijasta,ali je tesko doci do njih i cuvaju svoje uratke od paparaza.

cudi me da nije poradio na slusaoni...ipak onaj stakleni otvor iza sa radijatorom....hmm.

drugo problem je visokotonac...ravno u visini djeteta koje upre prstom u njega i pita "co je to ciko".

to sam dozivio na jednom mjestu sa monitor audiom od 2k €, lik je bio par dana na apaurinima.

zanimljiva je ta mramorna ploca ispod thorensa, premda 110%-tni pacijenti idu na cement i armaturu, zida se temelj na podu i betonski kalup za gramofon.

:)  polovni nakamichi gold 8 000$ :) polovni nakamichi gold 8 000$
Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 22:45 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samogradnja od 60.000 eur

I ja sam svojevremeno bio na apaurinima kada mi je kcer   gurnula prst u visokotonac (KEF 103/4) sada je teenager i to vise ne radi  {#}

Inace lik mozda nema dijete :)) Hteo sam reci..u pravu si za staklo iza zvucnika ali mozda mu je soba koncipirana na LE/DE principu (Live End - Dead End) vidim da ima i sag..

Латиница
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

zanimljiva je ta mramorna ploca ispod thorensa,

Jesi li primjetio da ispod ploce ima siljke? :)

Латиница
17 godina

mozda ti kasnije ja uslikam moje siljke , rucni rad za zvucnike :)

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo mojih šiljaka, oriđiđi. Jedino zadnjih par godina žena drži cvijeće na stalcima umjesto zvučnika, ha, ha.. {#}

ma kakav hifi, super je za teglu cvijeća.. ma kakav hifi, super je za teglu cvijeća..
17 godina
neaktivan

Kod mene sa dekretom moje zene zabranjeni su:

• Siljci - kljucne rijeci pod, lak, skupo farbanje, epski debilno  :)
  • Tema o Hi-Fi-u sa njom i sa mojim frendovima u njenom prisustvu (takode i o automobilima)

Nego... hteo sam reci nesto drugo :) A to je koliko je sve ovo sa skupim Hi-Fi sustavima relativno. Na primjer danas sam se bas lepo ufilmao na mjuzi Garrya Moorea i to bas na najobicnijem "kazetofonu" sa CD-om :))

Латиница

1 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

Kod mene sa dekretom moje zene zabranjeni su:

• Siljci - kljucne rijeci pod, lak, skupo farbanje, epski debilno :)
  • Tema o Hi-Fi-u sa njom i sa mojim frendovima u njenom prisustvu (takode i o automobilima)

Mijenjaj ženu!

Prodajem zjake...povoljno!
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Mijenjaj ženu!

Skupo je

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
1
Nova poruka
E-mail: