GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.599
|
čitano: 914.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Uprava je "potrošila" Bišćana, Jakirevića i Bjelicu.

Kada će više sebe potrošiti?

15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb

Kad potroše pare 

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vezano za upravu i tu cijelu strukturu bojim se da je Dunning–Kruger u punom sjaju. Ne mislim da je netko ušao u Dinamo s namjerom da ide krasti, da zaradi ili da namjerno sabotira Dinamo. Ali, od svoje nesposobnosti niti ne vide da nemaju kompetencije voditi klub. Potezi koje vuku su ishitreni, stihijski i bez vizije što bi Dinamo trebao biti osim "demokratski". I da se odmah ogradim, bolje i neuspješni Dinamo u poštenom prvenstvu nego da Mamićev kartel namješta i vodi cijeli ekosustav. 

A za sinoćnju utakmicu što reći, a da nije već viđeno. Dinamo pokušava, napada, slaže neke poluprilike i prilike, a onda protivnik u tri dodavanja i/ili iz individualnih grešaka dolazi u bolje prilike i zabija iz par šuteva na gol. Prečesto nam se to događa i sad kod već trećeg trenera za redom. Kulenović mora potrošiti 4-5 zicera da bi nešto ugurao u gol, Nevistić jako nesiguran u nekim reakcijama, posebno ispucavanja, iako je sinoć imao par dobrih reakcija. KTC i Ademi mogu još ući sa klupe i dati nešto, ali realno vrijeme je za mirovinu. Baturina i Pjaca jedini koji vidno odskaču kvalitetom, a i Stojković je pokazao dobre stvari, no kad na ljeto ode Bati i Sučić pitanje je kako će ova ekipa izgledati.

O travnjaku ne treba trošiti riječi, ono jučer se nije smjelo igrati.

3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Jučerašnju utakmicu je trebalo prekinuti.

Teren ima katastrofalnu drenažu.

Ne znam što je s tim nogometnim savezom i njihovim uputama sucima.

Nisam navijač Dinama, no jučer je bila neregularna utakmica, bez obzira, ili unatoč tome što je Dinamo izgubio.

合氣道
14 godina
Zaporožac kaže...

Nisam navijač Dinama, no jučer je bila neregularna utakmica, bez obzira, ili unatoč tome što je Dinamo izgubio.

Obje uprave klubova su trebale jučer odbiti igranje utakmice po takvom terenu. Ne vjerujem da bi bio baš toliki problem pronaći novi termin. Ajd da je prvenstvena utakmica još bih i shvatio forsiranje da se igra. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Imam savršenu ideju za upravu dinama:
-ako izgubimo od hajduka nek daju otkaz Cannavaru uz milijunsku odštetu i dovedu novog trenera
-onda i tom novom treneru dati otkaz na kraju sezone ako ne osvoji prvenstvo i da mu milijunsku odštetu
-i onda na ljeto dati milijunske odštete nekolicini igrača: Mmae, Cordoba, Konga
-ne dovesti pojačanja na ljeto jer se novac potrošio na odštete trenerima i igracima...
12 godina
Gogy7 kaže...
Imam savršenu ideju za upravu dinama:
-ako izgubimo od hajduka nek daju otkaz Cannavaru uz milijunsku odštetu i dovedu novog trenera
-onda i tom novom treneru dati otkaz na kraju sezone ako ne osvoji prvenstvo i da mu milijunsku odštetu
-i onda na ljeto dati milijunske odštete nekolicini igrača: Mmae, Cordoba, Konga
-ne dovesti pojačanja na ljeto jer se novac potrošio na odštete trenerima i igracima...

Pa to nebi ni bilo loše jer bi se onda morali okrenuti svojim igračima iz omladinskog pogona kao Noa Mikić i sl.

14 godina
Hexfire kaže...
Zaporožac kaže...

Obje uprave klubova su trebale jučer odbiti igranje utakmice po takvom terenu. Ne vjerujem da bi bio baš toliki problem pronaći novi termin. Ajd da je prvenstvena utakmica još bih i shvatio forsiranje da se igra. 

Dok god se Gorici i Šibeniku dozvoljava da igraju prvu ligu sa onakvim travnjacima, prekidanje bilo koje druge utakmice nema smisla jer svaki vikend neka ekipa gostuje u Gorici ili Šibeniku i prisiljena je igrati na takvom terenu. 

Zašto bi uprava Dinama trebala odbiti igranje kad je njihov posao da se teren redovito održava? Ne pamtim da je Maksimir ikad u zadnjih 10-ak godina imao lošiji travnjak. Ako je ikad išta bilo donekle dobro na tom stadionu, to je bio travnjak. Ali se očito više ne održava na razini.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...

Dok god se Gorici i Šibeniku dozvoljava da igraju prvu ligu sa onakvim travnjacima, prekidanje bilo koje druge utakmice nema smisla jer svaki vikend neka ekipa gostuje u Gorici ili Šibeniku i prisiljena je igrati na takvom terenu. 

Zašto bi uprava Dinama trebala odbiti igranje kad je njihov posao da se teren redovito održava? Ne pamtim da je Maksimir ikad u zadnjih 10-ak godina imao lošiji travnjak. Ako je ikad išta bilo donekle dobro na tom stadionu, to je bio travnjak. Ali se očito više ne održava na razini.

Jbg kad je Mamić svako jutro zalijevao travnjak.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

zato  jer prije da nije nesto funkcioniralo,bilo bi dreke i galame a i otkaza. Sto ce danas Zeko -  " molim vas lijepo da pripremite travnjak ,  bilo bi dobro da nasi igraci mogu trcati sa loptom. Biljezim se sa stovanjem ".  

Mislilo se da ce teci med i mlijeko kad Mamic ode. A zapravo je rasulo na svim razinama.

A vidjet cemo iduce sezone kad ne bude para od Europe 

3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Čelična desnica/pesnica 

Mamić, Putin, Bandić, Vučić, Dodig, Dabro 

One nogometaške curice vole čvrstu ruku. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2025 22:52 (Zaporožac).
9 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo: Ne vjerujemo više HNS-u. Strukan ne smije suditi na ovoj razini nogometa - Index.hr

i slika ispod 

10 godina
GNK Dinamo Zagreb

HNS jednostavno vode nestručni ljudi. Ista stvar i sa našim otetima klubom kao što je Dinamo iz Zagreba....

..Savez sada opet vraća B ekipu, zove repku nestručne nogometaše koji imaju najgoru statistiku...Savez se sveti Dinamu, jer je tobože Dinamo bio priveliran klub prije za vrijeme Šefa i Šukera.

Odlasko Tatte, nije samo Dinamo pao u kvaliteti na svim razinama, nego cijeli nogomet.

Dinamu bu propal. Da je barem Tatta ovdje.

dzg
3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Da je tata tu, gledao bi tekme u zatvorskoj blagovaonici. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2025 10:30 (Zaporožac).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Transparent Torcide pogodio u srž.

Za početak je vrijeme da se promjeni Cnavaro. Pa uprava na kraju sezone.

Pa lik je opet sve ispremješao i nije donio ništa. Osim Baturine i Stojkovića jad i bijeda. Duge lopte prema Kangi.

15 godina
Zdravko, vrati se
WHITE STONES VARAŽDIN
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zasto Boysi ne hebu mater Zeki i kompaniji te nestrucnom kvazi treneru? Kaplje lovica vođama il kaj? 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2025 20:41 (cvaja997).
14 godina
cvaja997 kaže...

Zasto Boysi ne hebu mater Zeki i kompaniji te nestrucnom kvazi treneru? Kaplje lovica vođama il kaj? 

Bude i to, čekaj, prerano je, tek im je prva prava sezona. Sljedeće bi trebalo biti kao ''iskupljenje'' za ovu prvu sezonu ''učenja i privikavanja'' biti šefom. Nebu ovo dobro završilo...

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
10 godina
GNK Dinamo Zagreb

Slobodno čestitajte novi šampionima i osvajačima Kupa, tko god da bude.

Možete i u moje ime te Šefovo. Ja im sigurno neću čestitati.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2025 22:33 (PzKpfw).
3 godine
PzKpfw kaže...

Odlasko Tatte, nije samo Dinamo pao u kvaliteti na svim razinama, nego cijeli nogomet.

Dinamu bu propal. Da je barem Tatta ovdje.

Da je bar Tuđman ovdje za dinamo :p

Tuđman-Bandić-Mamić, Maginotova linija.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2025 11:00 (Zaporožac).
10 godina

@Zaporožac

Tebe pamtim kao provokatora i prostaka. Ti si mi svojedobno pisao ružne stvari u privatnim porukama.

dzg
3 godine
PzKpfw kaže...

@Zaporožac

Tebe pamtim kao provokatora i prostaka. Ti si mi svojedobno pisao ružne stvari u privatnim porukama.

Ti si maliciozni lažov.

Znam tko si, no ne smijem pisati o tome, ljudi bi se šokirali da saznaju. 

合氣道
14 godina
Zaporožac kaže...
PzKpfw kaže...

@Zaporožac

Ti si maliciozni lažov.

Znam tko si, no ne smijem pisati o tome, ljudi bi se šokirali da saznaju. 

Mirko Barišić?

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zlatko Canjuga 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
13 godina
PzKpfw kaže...

@Zaporožac

A mene si blokirao, tako da neces vidjeti ovaj post

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Ja pppppprovokator !

Nekome djelujem tako, jer ti "neki" imaju lijepo razvijen, ogroman ego, a takve kompleksaše brzo razmontiram.

Što je provokacija nego moj potpis, tvoga mozga nedjelo.

PzKpfw -Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, ni 91.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2025 13:18 (Zaporožac).
10 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jako mi je žao, ako stvarno dođe do rušenja Maxiča. Lijepe jako uspomene imam odatle.

Neka novi stadion bude, recimo negdje na periferiji. Ostavite Maxić na miru.

Iskreno se nadam, da će na bilo koji mogući način doći do obustave rušenja stadion na Maxiću.

I još davanje huliganima posebnog prostora na tom novom stadionu je skandalozno.

dzg
14 godina
PzKpfw kaže...

Jako mi je žao, ako stvarno dođe do rušenja Maxiča. Lijepe jako uspomene imam odatle.

Neka novi stadion bude, recimo negdje na periferiji. Ostavite Maxić na miru.

Iskreno se nadam, da će na bilo koji mogući način doći do obustave rušenja stadion na Maxiću.

I još davanje huliganima posebnog prostora na tom novom stadionu je skandalozno.

Trebalo ga je odavno srušiti

10 godina

@Hexfire

Ne. Uspomene se ne mogu rušiti.

dzg
10 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zeko je došao kao želja ulice i huligana. Spasitelj Dinama. Nzm samo od čega je Dinamo iz Zagreba trebalo spašavati.
Samo od toga da bude uspješan, jedan od najboljih i najvećih klubova svijeta.
Zeko je mogao i prije 20 godina doći u Dinamo, al nije htio. Došao je jedino u Dinamo kada je bio na vrhuncu slave.
Kao jedan od stečajnih upravitelja Dinama.

Sada možemo iz medija vidjeti da se javno preko svojih novinarskih ortaka svađa pred javnošću sa Upravom kluba.
Ta Uprava kluba kada izađe pred mikrofon izgleda kao nešto neprirodno i sa puno treme priča pred mikrofonom.

Sada navodno ne žele Šiku, a prava je istina da Šika ne želi njih. Uskoro će i Šika-United, ilitga Lokosi prestići antimamićevski Dinamo.
Dinamo je gotov. Krenuo je na put prema dole. Stoji lošije, nego Ukrajina na bojištu.

Kaj se tiče stranaca u nogometu, mislim da to kod nas nema smisla. Ta, treći smo i drugi na svijetu. Nismo mi nogomet počeli igrati jučer.
Nije ovo sport, npr američki nogomet, pa da trebamo strane trenere, jer nemamo svoje koji nemaju znanje.
Ista stvar i sa ostalim stranim djelatnicima u nogometu i sudcima. Ta, doveli na inzistiranje uličara strance u HNL, pa opet nisu osvojili prvenstvo.

Mislim da bi klubovi u kojima vlada demokracija trebali više vjerovati provjerenim rješenjima, a ne uzdizati svoj način vladanja kao nekaj super, jer osim skupljanja članova nisu u ničemu dobri. Bolje je sakupljati dobre rezultate.

dzg
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice