Printer problem

poruka: 5
|
čitano: 4.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Printer problem

Pozdrav ,

 

Imam Brother printer model DCP J 100 i danas sam kupio nove boje i u njega stavio i problem je da mi isprinta list a na listu nema ništa jednostavno prazan list .

 

Nisam dugo printao pa sam kupio nove boje ali problem je što isprinta list a na listu ništa ?

 

Jeli mi netko moze pomoci ?

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Printer problem

miriše na zasušene ispisne glave (oće to, kad dulje ne printaš tintarnicom). pogledaj u upute (rtfm! ) postoji li mogućnost pokretanja čišćenja ispisnih mlaznica (cleaning and maintenance of nozzles fo brother DCP J 100; vidim na jutubetu da ima i o tome). probaj pa javi ishod.

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Printer problem

Poklonjen mi je stariji printer HP Deskjet F2280 All in one ima i opciju kopiranje, skeniranje koliko vidim crne boje nema ali boje ima instaliran i skinuti drajveri međutim kad se printa ništa ne ostaje na papiru ni u boji ni bez boje normalno uvlači papir i sve piše da radi? Vj je za otpis zato je i poklonjen ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Printer problem

Da li je ovdje kao u postu iznad problem sa isušenim glavama pošto je baš star printer...jel zreo za elekt otpad

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 mjeseci
offline
Printer problem

Problem i kod mene s printerom

 

HP deskjet plus 4120 (ili 4100, tako ga prepoznaje hp app)

 

znači dobila sam korišten printer, instalirala drivere i hp app, registrirala se (totalni idiotizam da to treba za printanje, ali neka im), sve odradila i sad mi javlja Use setup cartridges. I ne mogu printati, naravno. 

Cura koja je prva koristila printer je iskoristila setup tinte, crna je još unutra bila, boja je već mjenjana. ja sam kupila orginal hp tinte, ali nisu setup. S obzirom da se ne mogu prijaviti s njenim računom da prepozna printer, kako da zaobiđem ovu idiotariju i da uspostavim printer kod sebe? ili sad moram i kupiti negdje setup tinte? I gdje?

 

 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice