Xiaomi Mi Max 3

poruka: 239
|
čitano: 52.205
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

I ja imam zadnji global gore al evo 6h je vrh kaj sam uspio. Sinkronizacije nemam nikakve sve je pogaseno, na mobu koristi samo fejs viber wacap i surfanje ovak u chromeu, stalno je na 4g koji je uvjek skoro pun do kraja. Ocito je baterija defektna

 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Xiaomi Mi Max 3
Chrome je poznati žderač baterije, ali čak i s njim 6 sati sot-a je premalo za 5500 mAh... probaj factory reset napraviti, nešto ti opako cucla bateriju...
 
0 0 hvala 0
22 mjeseca
offline
Re: Xiaomi Mi Max 3
minarelli kaže...

I ja imam zadnji global gore al evo 6h je vrh kaj sam uspio. Sinkronizacije nemam nikakve sve je pogaseno, na mobu koristi samo fejs viber wacap i surfanje ovak u chromeu, stalno je na 4g koji je uvjek skoro pun do kraja. Ocito je baterija defektna

 ne bi vjerovao.

na mome rn5 sa miui pie mi je sot isto nekih 7-8 h trenutno u dva dana.. koristim chrome - fejs preko njega, messenger, vacap i viber ni ne pokrecem. ne koristim mobilne podatke.

cini mi se da je problem u piti jer sam prije par mj izvlacio vise sota, ali mi nije toliki problem jer izdrzi 2 dana..

9 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Meni se također smanjio SoT u zadnje vrijeme, ali rekao bih iz više razloga. Jedan od njih je svakako što 8 mjeseci nisam resetirao mob niti očistio cache pri instalaciji novog ROM-a preko starog pa bi bilo već i vrijeme. Druga stvar je što kad koristim 4G SoT mi je možda 6h, ali to pripisujem već poznatom problemu s A1 SIM karticama koje cuclaju čudo bateriju na 4G prepaidu pa mi je mob stalno na 3G i tu dobijem relativno OK rezultate, 8-9 h SoT-a. Budući da se pojavila hrpa custom ROM-ova vjerojatno ću isprobati nešto od toga pa ćemo vidjeti onda SoT, iako vjerujem da i sa samim resetom Global ROM-a će se stvari malo popraviti (imam hrpu aplikacija, 2 maila sync stalno, WA, Viber i sl., BT sat 0-24 itd. tak da ima potrošača). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

skrinšat od jučer, uvjek jednako koristim mobitel koji vrag mu je sad doso. nekad jedva 6h a evo iznimke sa 12... ludi kinezi sad ti znaj sta mu je

 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Evo moj će još malo pa godinu dana, uredno SOT i dalje preko 10h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Stigo apdejt

 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Stigao još jedan update.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Može netko napisati usporedbu kakva je baterija (stanje) nakon godinu dana korištenja Mi Max 3?

Da li on ima double tap to wake lock screen?

 

Dvoumim se između Mi Max 3 i Redmi Note 8 Pro, bitna mi je kamera ali najbitnija mi je baterija.

There is no real me, only an entity, something illusory.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2019 21:37 (nemampojma).
 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Evo moj je star skoro 14 mjeseci, nikakvo slabljenje baterije nisam primjetio.

 

Ima "double tap to wake".

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Xiaomi Mi Max 3
nemampojma kaže...

Može netko napisati usporedbu kakva je baterija (stanje) nakon godinu dana korištenja Mi Max 3?

Da li on ima double tap to wake lock screen?

 

Dvoumim se između Mi Max 3 i Redmi Note 8 Pro, bitna mi je kamera ali najbitnija mi je baterija.

Kamera je vjerovatno dosta bolja na Redmi Note 8 Pro, a baterija na Max 3 je fenomenalna.

Ja ga imam već skoro godinu dana i stvarno je tu bez premca plus što sam se toliko navikao na veliki displej da su mi sada svi ostali telefoni kao dječje igračke.

 

Ja bi prije uzeo obićni Redmi note 8 nego Pro verziju zbog mogućnosti da se koristi GCam što je veliki plus ako ti trebaju kvalitetne fotografije.

A biće i dosta jeftiniji od Pro verzije i jedini nedostatak snage ćeš osjetiti ako si hard core mobilni gamer što po meni niko ne bi smio biti :D

 

7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Jel koristi itko Dark mode na Max 3? Kolko me sjecanje sluzi to nisam imao u postavkama prije, neznam s kojim apdejtom je to doslo ali tek sada sam to opazio, fora je samo steta da nije amoled ekran e onda bi to imalo malo vise smisla

 
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Nelose skroz za mob star 10 mjeseci, na 1% je bilo 12h i 6min. Sve moguce sinkronizacije upaljene, uvijek na 4G i svjetlina ekrana na cca 70%

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2019 9:26 (minarelli).
 
1 0 hvala 0
12 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Pitanje ako neko nekim slucajem zna... Danas mi je na mi max 2 stigao update MIUI 11..... ali na mi max 3 ne...

Ima nekih naznaka da ce mi stic i na max 3?

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

kolko sam citao po netu maxa 3 su zaobisli, ko zna mozda se jos nekaj preokrene treba cekat

 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Xiaomi Mi Max 3
Zaobisli? Pa dosao I prije sluzbenog predstavljanja miui 11
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
offline
Re: Xiaomi Mi Max 3
Meni na max 2 je, ali max 3 nije.
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

u kini je pusten, kod nas jos nije

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2019 2:20 (minarelli).
 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Xiaomi Mi Max 3

Stiglo i kod nas...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
12 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Meni još ne nudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Doslo kod mene,upravo azuriram :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2019 22:06 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Stiglo i meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

 

 

evo ga i kod mene

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2019 23:00 (minarelli).
 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Stigao update, čini mi se Android 10. Skida se  :)

 

EDIT: update prošao bez problema, desetka u pogonu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2020 22:10 (Dardevil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Xiaomi Mi Max 3

Taman sam prije 10-ak dana instalirao prošli update 

A ništa, sad se bar ima više vremena za prčkati po mobu 

9 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Update proveden, ali ipak s nekim novim problemima:

1) AdAway ne radi više automatski nakon root-a već ima međukorak (preko Magiska) koji se mora obaviti, uspio nakon par sati kopanja naći fix: 

2) GCam također ne radi, čak ni nakon ručnog editiranja build.prop fajla da bi se Camera API2 enajblao. Za ovo još nisam uspio naći fix, sve dosadašnje metode bilo ručne ili flešanja TWRP zipova za MIUI11 ne pale.

3) Manji problem s Gestures u Nova Launcheru (npr. ne radi skroz ispravno Swipe Up za gašenje ekrana), Nova je izdala priopćenje da oni ne mogu ništa jer je do Google-a i nadaju se da će Google to ispraviti u 10.1 ili 10.2 verziji Androida.

 

Eto, to je nakon prvog dana korištenja dojam, ostalo sve radi odlično...

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Max-ovci, stigo MIUI12 napokon

 

 

 
1 0 hvala 1
12 godina
offline
Re: Xiaomi Mi Max 3

Evo ja već drugi dan vozim Max 3 sa MIUI 12 i nisam primijetio neke bugove. Sve radi normalno.

Baterija traje oprilike isto kao i prije, malo ljepše sve izgleda, nekoliko novih opcija i mogućnosti...

I nadam se da Xiaomi neće odustati od Max serije i da ćemo dobiti nasljednika u skorijoj budućnosti.

Baš sam se navikao na ovaj veliki format i sad nema nazad, a sa ovim novim visokim displejima koje sad furaju to više nije to i kad ima 6.7 inča.

Bilo bi idealno da zadrže ovaj odnos stranica uz displej iste veličine ili nešto veći uz manje bezele.  

12 godina
offline
Xiaomi Mi Max 3

Meni još ne nudi update.

 

Što se tiče nasljednika serije, Xiaomi je po svemu sudeći odustao od toga, malo je nas koji volimo ovako velike telefone. Zato ja sebi gledam nakon ovoga Black Shark 3 Pro, on ima 7.1" 

 

EDIT: dobio i ja MIUI 12.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2020 16:54 (Dardevil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice