Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G

poruka: 10
|
čitano: 9.787
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G

Ima li tko 5G verziju telefona? Prešao s Redmi Note 9 Pro i baterija mi se čini dosta lošija. Uglavnom sam na wifi, uključio 5G saving, dark mode, 60hz, sve ostale gluposti koje mi pale na pamet i naspram redmi-ja kao da baterija ide duplo brže :D Naravno, najveći potrošači su screen i android. Stock rom, apsolutno sve stock, tetka. 

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G
Ja dobio jutros iz A1 5G verziju, pa još ne znam kakvo je stanje po tom pitanju. Staviti ću ga u "pogon" nadam se danas ili sutra, pa javim dojmove.

1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G

Nakon par dana korištenja,evo par dojmova u vezi baterije.

Prvo što sam skužio u odnosu na prijašnji Huawei P Smart Pro je puno brže pražnjenje baterije.Uz često korištenje nema šanse da izdrži dan.Navečer kad ga napunim na 100% i odem spavati,za nekih 8 sati preko noći na 4G mreži baterija padne za 13%,na 5G mreži 20%.Na Huaweiju mi je preko noći znalo pasti za 1-2% max na 4G mreži.Bio sam u Mi dućanu u Areni i rekli su mi da imaju dosta pritužbi na brzo pražnjenje baterije,da je u pitanju softverski problem,loša optimizacija i da treba čekati update softvera od Xiaomija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2021 16:07 (Conan_Zg).

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G

Cura mi ima 5g verziju i pozalila mi se kako joj se baterija puno brze trosi nego na A50, ali da se i puno brže puni 

#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Postoje 2 verzije Xiaomi Mi 11 Lite 5G, dobro sad postoji i 3. (New Edition) 
Imate ovdje vise General - Be careful! There are two types of screens! | XDA Forums (xda-developers.com)

Tako da ako imate verziju sa "losijim" ekranom baterija ce vam se sigurno brze trositi

Ja san prije ovoga mobitela imao Xiaomi Mi A3 i baterija je duplo vise trajala, ali je i mobitel bio duplo slabiji (720p ekran npr)

Preko noci mi 3-4% padne sto je u granicama normale, dan izdrzi taman.. pretpostavljam da ce s novim update-om popravit stanje jer se dosta korisnika zali na trajanje baterije.

Ali kao sto je vec receno, bar se puni uzasno brzo! 

5 godina
Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G

Ima netko problem s konstantnim restartanjem i kako ga je riješio? :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ford eleanor kaže...

Molio bih korisnike xiaomi 11 lite 5g NE da kažu nešto o trajanju baterije i ima li dotični kakvih mana?

Odličan budžet mob. Ženi kupio prije pol godine cca, ona prezadovoljna. Baterija traje dan i pol, dva, a tandrče po viberu i whatsappu dan noć, i čita novine na mobu :D. Kamera tak tak, ekran vrlo solidan.

Mana, jedna jedina, dobro poznata, nekad živcira ajme, nekad ignore, ovisi od raspoloženja - paljenje ekrana prilikom poziva, te isključivanje ili uključivanje koječega uhom.

Ali, obzirom na cijenu i odnos iste za dobiveno, mob je skroz dobar, a i dobro leži u ruci, lagan je i tanak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ford eleanor kaže...

Znači ti senzori opet zezaju.

Jel koristi najnoviji softver? 

Redovno se updejta kak šta iskoči

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G

Malo da oživim temu. Mobitel se još drži, ali baterija mu je oslabila. Na Aliexpresu se zamjenske baterije prodaju od 10 do 25 eura, a ima i kod naših online shopova po sličnim cijenama. No bojim se da ne kupim nešto što je gore od onoga što sad imam. Čitajući recenzije vidio sam da se ljudi žale na pregrijavanje i slabi kapacitet. Ako može neka preporuka bio bih zahvalan.

Prije godinu dana postavio sam pitanje na sličnoj temi o zamjeni senzora otiska prsta. Dobio sam dosta informativni odgovor pa stavljam link na tu temu ovdje: Xiaomi Mi 11 Lite - Perolaki ljepotan (pogledajte zadnjih par upisa)

0 0 hvala 0
4 godine
CVET2 kaže...

Malo da oživim temu. Mobitel se još drži, ali baterija mu je oslabila. Na Aliexpresu se zamjenske baterije prodaju od 10 do 25 eura, a ima i kod naših online shopova po sličnim cijenama. No bojim se da ne kupim nešto što je gore od onoga što sad imam. Čitajući recenzije vidio sam da se ljudi žale na pregrijavanje i slabi kapacitet. Ako može neka preporuka bio bih zahvalan.

Prije godinu dana postavio sam pitanje na sličnoj temi o zamjeni senzora otiska prsta. Dobio sam dosta informativni odgovor pa stavljam link na tu temu ovdje: Xiaomi Mi 11 Lite - Perolaki ljepotan (pogledajte zadnjih par upisa)

Odi u neki naš servis da ti zamijene bateriju. Ako si u Zagrebu, ja sam koristio usluge 2 servisa. Jedan je u Vukovarskoj prekoputa ulice Florijana Andrašeca - iService, Vukovarska 20, a drugi je malo dalje i bliže placu na Trešnjevci - Moby oprema, Vukovarska 14.

Zato jer ako ti oni (ili bilo koji drugi servis) ugrade bateriju i ne bude u redu, imaš se kome žaliti. Koristio sam usluge oba servisa.

Kupovanje baterije iz inozemstva je mačak u vreći. I to sam prošao i vraćao bateriju u Njemačku, trgovac se pravio lud, na kraju mi je Ebay vratio novac jer se trgovac nije očitovao u roku od 14 dana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice