Samo heads-up za sve Redmi Note 9 Pro korisnike koji imate Mi Pilot program ili ste u istom - od danas je krenuo rollout za Android 12 i MIUI 13. Naravno, EEA regija je dobila prva. Redmi Note 9S je već dobio partial rollout Android 12 isto MIUI 13 Global (MI) i EEA pa si pogledajte ažuriranja.
Ispod je proof o Redmi Note 9 Pro MIUI 13 kao Mi Pilot, jedva skinulo kolika je bila navala na update, show.
Na prvu - poboljšani MIUI kao interface te naravno, napokon na Android 12 te njegovi security featureovi, brzina rada je ista kao i na MIUI 12.5 te Android 11, trebat će jedno 2-3 dana testiranja da vidim stanje baterije i općenito ponašanje sustava, ali na prvu je identičan ko prije, nema problema.
P.S. preko jedne Telegram grupe za MIUI updateove sam uspio nabavit link za update preko OTA, dakle ako i niste u Mi Pilot programu možete updateat, samo EEA regija trenutno, tko hoće download link može mi se javit
jesu li riješili problem sa automatskim osvijetljanjem i dark mode-om?
tipa, kad se mobitel stavi na sunce onda se svjetlina pojača na max .. i tamna tema se posivi ... ali kad se ponovno stavi u tamnije okruženje tamna tema i dalje ostaje siva... ne vraća se natrag nego je mobitel potrebno resetirati
inače osim tog buga, sve mi je drugo radilo/jos uvijek radi bez problema
baš sam danas imao takvu situaciju - full mob na suncu, dark mode je pod must have (vidi se iz screenshota u poruci) te je osvjetljenje skočilo na 100%, malo je mod posivio što je normalno za ips lcd, no kad sam došao u hlad sve se vratilo u normalu, osvjetljenje je bilo na nekih 75% te je sivilo nestalo, normalni dark mode. zbog ovoga će idući mobitel imat amoled ekran, te naravno - ostajem na xiaomiju, tek sad nakon 2 godine korištenja xiaomija vidim kako fali amoled ekran sa starog galaxy a7 2018 gdje je dark mode bio uvijek dark mode neovisno o osvjetljenju.