Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.766
|
čitano: 975.864
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia

Nisam to znao. Cekao sam da se pojavi u sancta domenici da ga kupim sa bonovima koje imam. Sad vise nisam siguran koji cu kupit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2023 20:11 (kukuriža).
13 godina

Probaj nazvat Protis. Možda ga oni imaju, jer piše da je dobavljiv na njihovim stranicama. Budući da su jedini koji ga imaju u ponudi kod nas, može bit da se radi o nekoj pogrešci. U SD neće doć ako ga Mi Store ne uveze. 🤷‍♂️

https://www.protis.hr/products/search?exp=Poco+F5

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2023 20:14 (Marko :D).
10 godina

Jel se zna oce neki novi modeli dolazit kod nas tom rangu? Ta neka srednja klasa.

13 godina

Koji će modeli doć kod nas, koji neće, to je lutrija. Jer, kao što rekoh, Mi Store ne uvozi sve, samo jako mali broj modela Xiaomi mobitela. Ja sam osobno planirao pričekati Poco F5, ali kad sam vidio što sve nudi, apsolutno sam znao da ga nikad neće uvest u Hrvatsku, pa sam odustao i kupio Poco X5 Pro. Čak i da je došao, cijena bi bila ogromna kao npr. sad u Protisu. 

Xiaomi ništa novo nije dodao u mid range segment; jedino Poco X5 Pro i Xiaomi 13 Lite koje možeš kupit kod nas.

11 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav!

Vidim da su se u Mi Home aplikaciji (za naše tržište) pojavila dva motora za zavjese.

Kad tražim po netu, postoji više vrsta. Kako biti siguran da su to točno ti modeli koje prepoznaje app?

Već sam kupio neke slične stropne svjetiljke ovima u aplikaciji, pa ipak nisu bile za naše tržište, i ništa od aplikacije, tako da sad znam da ne smijem kupiti baš bilo što i nadat se da će raditi.

Na žalost, izgleda da ih naši dućani nemaju. Ak imaju, vičite!

P.S. nemojte predložiti prebacivanje aplikacije na CN lokaciju. Onda mi ne radi usisavač, koji je izgleda samo za EU :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Ja imam slican problem jer imam video nadzor na CN verziji a usisavac na HR verziji aplikacije. Ja sam to rijesio tako da koristim dva mobitela, jedan stari i jedan aktivni (svakodnevno ga koristim) :-(

9 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Vidim da su se u Mi Home aplikaciji (za naše tržište) pojavila dva motora za zavjese.

Kad tražim po netu, postoji više vrsta. Kako biti siguran da su to točno ti modeli koje prepoznaje app?

Već sam kupio neke slične stropne svjetiljke ovima u aplikaciji, pa ipak nisu bile za naše tržište, i ništa od aplikacije, tako da sad znam da ne smijem kupiti baš bilo što i nadat se da će raditi.

Na žalost, izgleda da ih naši dućani nemaju. Ak imaju, vičite!

P.S. nemojte predložiti prebacivanje aplikacije na CN lokaciju. Onda mi ne radi usisavač, koji je izgleda samo za EU :(

Meni baš suprotno jbte...usisavač radi samo na "singapore" majko sveta.

dakle popi*** sa xiomi uređajima nekad, iako su po meni jako kvalitetni...al ove regije i sve to me nervira jako!

imao sam Poco F1 mobitel koji je letio.

U međuvremenu uzeo Xiaomi 12T...koji je počeo "štekat" i nisam oćenito zadovoljan kvalitetom (realno low buget mobitel)

I sad opet razmišljam kupit njihov mobitel, Poco F5...

...al me strah tih regija i accounta i registracije isvega ...jer mi se prvi Poco zaključao nekako i ne mogu ga koristiti, jer navodno sam imoa još jedan račun al očito na drugoj regiji (to je bilo rpije valjda 4 godine)....nit se sjećam šifre nit ičega...ak netko zna kako otključati neka mi se javi pliz, pa da klincima dam za crtiće.

BTW probao sam sve moguće načine online, napisao dokaze, mailove, ma svašta...bezuspješno.

inače imam Xiaomi:

1. 4 kamere (rade ko urica) - tri fixne, jedna 360 stupnjeva

2. usisavač (radi ko urica osim što ga ne mogu spojit više na mob, nego ga manulano pokrenem)

3. dva mobitela

4. bluetooth air quality sensor 2 kom

i sa svime sam generalno zadovoljan...praktički do te mjere da gledam samo njihove proizvode

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
13 godina

Nemoj povezivat mobitel na Xiaomi račun i ne vidim problem. Koristim Poco bez ikakvih problema bez Xiaomi računa i ne fali mi. Još sam si uklonio sam bloatware i eto–savršen mobitel. Na MIUI 14 (Android 13) nisam naišao još niti na jedan bug.

11 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

A motorić za zavjese, pretpostavljam da nitko nema

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Mi Hrvatska/Mi Croatia

ima li neki EU shop na kojem mogu dobiti R1 račun za potrebe firme? Dvoumim se između Poco F5 i Xiaomi 12T modela

0 0 hvala 0
13 godina
ankotekot kaže...

ima li neki EU shop na kojem mogu dobiti R1 račun za potrebe firme? Dvoumim se između Poco F5 i Xiaomi 12T modela

Amazon.de

4 godine
Mi Hrvatska/Mi Croatia

hvala, uzeo poco F5 12gb verziju sa  https://www.gomibo.hr  

šalju iz nizozemske, odmah imaju stock i može R1

lp

0 0 hvala 0
6 godina

Jel možeš napisati kakvi su prvi dojmovi korištenja mobitela ukratko jer sam zainteresiran za poco f5

hvala

lp

15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Kolege, ima li ko Mi Power Bank 3 Ultra Compact?

Zanima me podržava li Power Delivery kada puni druge uređaje preko USB-C porta. Znam da podržava kada se puni sam power bank, ali za suprotan smer nisam našao.

Bitno mi je jer imam probirljiv uređaj koji od svih vrsta brzog punjenja podržava samo PD.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

ispričavam se, nisam vidio poruku do sada. Zadovoljan sam, prije njega sam imao Poco X3. Jedino mi je razocaranje baterija jer je praktički ista kao moj prošli Poco star 3 god, kada dođem sa posla mora ići na punjač. Ali napuni kroz pola sata preko 80% pa nije bed. Uglavnom preporučam, mislim da je best buy za 300+pdv

4 godine

ispričavam se, nisam vidio poruku do sada. Zadovoljan sam, prije njega sam imao Poco X3. Jedino mi je razocaranje baterija jer je praktički ista kao moj prošli Poco star 3 god, kada dođem sa posla mora ići na punjač. Ali napuni kroz pola sata preko 80% pa nije bed. Uglavnom preporučam, mislim da je best buy za 300+pdv

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice