Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.641
|
čitano: 1.571.328
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
2 godine
Windows 10 - problemi

Snimio nove windowse 10 home
Idiot nikako da zapamti jezik koji sam odabrao non stop ga mijenja kako njemu paše!

Driveri za zvuk uopce ne rade imam Asus xonar 5.1 takoder ne pamti postavke non stop šalta izvore kak njemu paše
Nakon svake pokrenute igre u pozadini nekakva pokura da treba u win app storeu otvoriti nesto sto ni sam nezna s cim!

Svakom novom istalacijom novi bugovi, ima ih još tona...
 Stara verzija win 10 pro mi radila besprijekorno od prvog dana izlaska!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Windows 10 - problemi

... a odakle si skinio taj Win10 Home ?

2 godine
Pa s njihovog sajta i napravio usb bootabilni disk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - problemi

Jel ima netko problema sa isključivanjem računala nakon zadnjeg updatea?

Došao jučer s mora, upalio komp, napravio ažuriranje i prije spavanja idem ga isključiti, a on se nakon 1-2 sekunde uključi. 

Pritisnem tipku on/off na kučištu, isključim ga, on se uključi opet nakon 1-2 sekunde. Tipka nije zapela...

Jedino ga mogu isključiti na napajanju...

TrustNo1

0 0 hvala 0
14 godina

-prvo treba razlikovati.. tj nemaš problem isključivanja, to ti radi.. nego ponovnog uključivanja-paljenja.. to trebaš riješiti.

-već si rekao, nije tipka (zapela i sl.) pa recimo nije fizički.. tad ostaje soft, npr mrežni driver i opcija WoL.. svaki mrežni promet pali računalo, ako nije mreža-wol, može i ostatak, pci-uređaji, usb.. tipkovnica-miš.. bilo što, isto-slično.

-opcije su normalno u biosu, koji je možda updatean-resetiran.. + od uefija je to sve isto u osu kao win, tj driver.. tj na oba mjesta treba proći-podesiti, uključiti-isključiti potrebno, kao wol. .. a za brzi test, isključiš internet-žicu i probaš-vidiš, tad znaš da je mreža ona koja pali ili da je nešto drugo..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Windows 10 - problemi

Sve si dobro napisao i to sam sve probao, no nije bilo promjene.

Na kraju sam obrisao zadnja ažuriranja, resetirao komp pa ponovo ažurirao win i sad je ok. Što se dogodilo, nemam pojma...

TrustNo1

0 0 hvala 0
8 mjeseci
protjeran
Miki77 kaže...

Sve si dobro napisao i to sam sve probao, no nije bilo promjene.

Na kraju sam obrisao zadnja ažuriranja, resetirao komp pa ponovo ažurirao win i sad je ok. Što se dogodilo, nemam pojma...

Kao i na mobitelu s Androidom, niti u Windowsima svaka zakrpa ne "sjedne" kako treba. U prvom slučaju bih jednom godišnje resetirao mobitel i odjednom bi proradile neke sitnice koje do tada nisu radile kako treba, a ponekad je to situacija s Windowsima. Samo što njih sve rjeđe instaliram od nule.

12 godina
Windows 10 - problemi

Nakon ovog zadnjeg update a sve mi se pošemerilo.Slika prevelika kao da gledam crt monitor 800*600 sve uvecano, mutnjikavo iako je rezolucija 1920*1080..dio ekrana crn kao da ga treba proširiri,nije pomoglo ni brisanje drivera,vracanje ni automatsko traženje.

Nestalo sleep opcije,samo hibernate u opcijama nema ni opcije za postaviti sleep mod,pola funkcija nedostupno,dodatnih izbora.

Na kraju odem u update sekciju i vratim se na prošlu verziju i ponovo bude sve ok..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Pozdrav ljudi, naime imam problem što ne može da se instalira ažuriranje windowsa 10 već duži period, već prilikom restartovanja pojavi se plavi ekran i tako da sam taj "problem" rješavao tako što nisam radio ažuriranja, ali sada sam izgleda došao do kraja, jer mi na igrama izbacuje problem da bi trebao ažurirati drivere grafičke ali ni to mi ne prolazi, i tu mi izbacuje grešku. Pretpostavljam da je uzrok windows, probao sam instalirati ažuriranje preko windows upgrade, po ažuriranju nije se mogao podići sistem, već je izbacivao plavi ekran sa različitim greškama, pa sam jedva nekako vratio na ovo prethodno stanje.
Šta činiti, i kako bi ovo mogao riješiti, samo da ne moram ponovo reinstalirati sistem i sve iz početka :(

0 0 hvala 0
13 godina

Pokušaj sa ovim softwerom Windows10Upgrade9252 skini ga  sa Microsoft stranice. I ja nisam mogao skinuti jedno ažuriranje i nema šta nisam pokušao sa savjetima na internetu ali bezuspješno. sa ovim softerom regulisao sam sav apdejt i sad  ga redovno ažurira. Pozdrav

15 godina

ako neće onaj Windows10Upgrade9252 onda skineš ISO sa MS stranice, mountaš ga i pokreneš setup... Sve ostane, a počesto popravi sve probleme.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice