S obzirom na vrlo loše poslovne rezultate zadnje kvartala, ovakav razvoj događaja je ipak prilično očekivan.Intelov profit rapidno pada, ali Intelove probleme ne može ili neče rješiti bilo koji novi CEO kad dođe na taj položaj.
S obzirom na vrlo loše poslovne rezultate zadnje kvartala, ovakav razvoj događaja je ipak prilično očekivan.Intelov profit rapidno pada, ali Intelove probleme ne može ili neče rješiti bilo koji novi CEO kad dođe na taj položaj.
Pomislio sam reakcija Bug-ov članak, kad ono najveći mrzitelj Intela u povijesti, sam danonoćno u svetoj misiji "istražuje" po webu ima li što loše napisano o Intelu.
Takvu boleštinu nisam u životu vidio.
Navedeni je 40 god. u informatici, počeo je u Intelu, vjerojatno će u mirovinu, ne znam kakva je to uznemirujavajuća vijest..
Stvarno poremećeno, nemam riječi.
Kako onda nazvati tvoj komentar ? Bug kasni, rambox je bio brži i neobično blag, i bez flomastera :)
Što se tiče Gelsingera, mnogi već odavno zazivaju da ode, a današnja reakcija burze to i potvrđuje (rast dionice Intela).
Nije se baš proslavio, previše neispunjenih obećanja, života u oblacima i na staroj slavi.
Što se tiče Gelsingera, mnogi već odavno zazivaju da ode, a današnja reakcija burze to i potvrđuje (rast dionice Intela).
Nije se baš proslavio, previše neispunjenih obećanja, života u oblacima i na staroj slavi.
Još jedan reda radi Intel CEO u nizu, s obzirom na sve do sad po dobrome ga neče zapamtiti to sigurno.
Recimo da se proslavio, ne pamtim da je jedan drugi človek na toj poziciji imal potrebu live udarit sklekove.