Možda prva smrt od tesle na cesti???

poruka: 44
|
čitano: 9.368
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Možda prva smrt od tesle na cesti???
forumaš kaže...
Da, oni poluotvoreni tipovi zatvora gdje vikendom ideš doma a prek tjedna čitaš knige u zatvoru i malo vježbaš ak ti se da...moguće imaš i konzolu u sobi, tko bi ga znao.

imaš samo jednu takvu kaznionicu, ako se ne varam i to onu u valturi

to je rezervirano za tipove poput čačića, vjerojatno i banožića, a za ovog je samo pitanje koliko tata ima love i utjecaja

uglavnom, to nije niti 10% zatvorskih kapaciteta, a svi ostali 'uživaju' u prdekanama zatvorenog tipa poput popovače, gline, lepograve i ostalih

samo što tih 2-3 tisuće zatvorenika svake godine nisu u centu pažnje medija kao banožić ili čačić, pa se tvoja percepcija svodi da zatvorenici u hrvatskoj uživaju

a nije baš tako

12 godina

Evo ga pocelo je...

"jasno je da će se njegova obrana fokusirati na to da je uzroku ove tragedije doprinijelo, naravno uz brzinu, i moguće tehničko stanje vozila, odnosno da je Tesla, model S Plaid, kao jedan od najbržih i najmoćnijih serijskih automobila na svijetu, svojim automatskim sistemom reagirala na "određenu pojavu na kolniku u tom trenutku" te da je zato došlo do zanašanja i posljedično velike tragedije."

Tatica je odradio svoj posao... na kraju ce ovo bit situacija banozic v2.. nije on kriv nego zenska koja je u tom trenutku bila tamo

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
hahhaajaads kaže...

Evo ga pocelo je...

"jasno je da će se njegova obrana fokusirati na to da je uzroku ove tragedije doprinijelo, naravno uz brzinu, i moguće tehničko stanje vozila, odnosno da je Tesla, model S Plaid, kao jedan od najbržih i najmoćnijih serijskih automobila na svijetu, svojim automatskim sistemom reagirala na "određenu pojavu na kolniku u tom trenutku" te da je zato došlo do zanašanja i posljedično velike tragedije."

Tatica je odradio svoj posao... na kraju ce ovo bit situacija banozic v2.. nije on kriv nego zenska koja je u tom trenutku bila tamo

Pa šta ja kažem neče odležat ništa naš standard krivosuđa sve osim zeptera.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
9 mjeseci

- Moj klijent ima 33 godine i nema kazneni dosje i nikada nije sudjelovao u prometnoj nesreći, tako da osnova zatvaranja po mogućnosti ponavljanja kaznenog djela zakonski ne stoji. Istražni zatvor mogao se supstituirati mjerama opreza zabrane vožnje, oduzimanja vozačke dozvole i javljanja policiji.

Moram naglasiti kako je on u svojoj obrani izjavio kako neće više nikada sjesti za volan.Njegovo psihičko stanje je također pod utjecajem teških posljedica prometne nesreće jer nema vozača kojeg to ne bi pogodilo. Naravno, govorim o osobama koje nisu počinitelji kaznenih djela i prekršaja, što je slučaj s mojim klijentom.

Isto tako je dokazano kako nije bio pod utjecajem alkohola ni bilo kakvih opojnih tvari. Također smatram kako je opasnost od utjecaja na svjedoke bespredmetna jer se iz njihovih izjava ne može dokazivati odgovornost vozača.

Ovaj boldani shitshow mi je vrh. p.s. izjave njegova odvjetnika su u pitanju. 

3 0 hvala 0
14 godina
filip_medo kaže...

- Moj klijent ima 33 godine i nema kazneni dosje i nikada nije sudjelovao u prometnoj nesreći, tako da osnova zatvaranja po mogućnosti ponavljanja kaznenog djela zakonski ne stoji. Istražni zatvor mogao se supstituirati mjerama opreza zabrane vožnje, oduzimanja vozačke dozvole i javljanja policiji.

Moram naglasiti kako je on u svojoj obrani izjavio kako neće više nikada sjesti za volan.Njegovo psihičko stanje je također pod utjecajem teških posljedica prometne nesreće jer nema vozača kojeg to ne bi pogodilo. Naravno, govorim o osobama koje nisu počinitelji kaznenih djela i prekršaja, što je slučaj s mojim klijentom.

Isto tako je dokazano kako nije bio pod utjecajem alkohola ni bilo kakvih opojnih tvari. Također smatram kako je opasnost od utjecaja na svjedoke bespredmetna jer se iz njihovih izjava ne može dokazivati odgovornost vozača.

Nece sjesti vise za volana ili ti ga usrao sam se i ne mogu izdrzat 1 dan u zatvoru, sve su to misevi, k*rce se sa autima objavama kako voze 300, a kad treba odgovarat onda se gase fb profili, slike se zakljucavaju itd itd... moronizam zesci, prije cu ja u zatvor zavrsit zbog pojasa nego on zbog ovoga... Tipicno MUP-ovski

14 godina

Čim sam frizuru vidio sve mi je bilo jasno, steta samo sta sebe nije u invalidska kolica strpao..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
filip_medo kaže...

Nece sjest za volan, malo morgen... I vidim da se nonstop spominje da nikad nije pocinio kazneno djelo i prekrsaj, a sta je sa 2009 i 2015 sta je govoreno ? Nesto da je nekog lupio i da je bjezao policiji...

14 godina
hahhaajaads kaže...

Nece sjest za volan, malo morgen... I vidim da se nonstop spominje da nikad nije pocinio kazneno djelo i prekrsaj, a sta je sa 2009 i 2015 sta je govoreno ? Nesto da je nekog lupio i da je bjezao policiji...

To ti je ošlo u zastaru 🤣 . Smijesno je i nista vise, iz Splita sam, znam tocno o kojem je raskrizju rijec, imao sam auta od 600-700 ks i sada ih iman od 400-500 pa se nikad nisam usudio tamo ici povise 70kmh jer je nepregledno, blagi je nagib, a to se njemu desilo, zaletio se, vidio je auto, usrao se i po kocnici i eto di je zavrsio, ne treba ti neka velika forenzika da znas kako je to zavrsilo, isto tako kako ljudi pricaju, 18:20, skolarci, djeca s treninga i x drugih elemenata sto je moglo jos dodatno povecat ovu tragediju. 

Jutros sam vozio prijatelja na aerodrom ujutro na onaj pekarski let, gledam njih troje u suzuki vitari, malo su mu tri trake kako vozi pred ulazak u Solin, opet cu naglasit, u Splitu se zna di su nasi milicijoti, kada su tu, kao sto sam rekao gore, za vikend, blizu nocnih klubova, po danu ih gotovo ni nema, i na kraj mjeseca budu zbog nadopune proracuna.

Uredan sam, znam nekad stisnit i nitko nije med i mlijeko za prometom, al znam isto tako gdje ne trebam glumit gasera. Ljut sam na nase pravosude opcenito, i nas zakon je goli k., samo pogledajte kakva nam auta prolaze tehnicki.

Dobit ce 7-8 godina zatvora i to je to, thats my verdict.

9 mjeseci
hahhaajaads kaže...
filip_medo kaže...

Ma svaka riječ po pitanju tog poluobrijanog tatinog majmunčeta je suvisla. Netko je izgubio majku, baku, ženu, prijateljicu, a tatino majmunče će dobiti novi auto, ako Teslu uopće možemo nazvati autom i nastaviti dalje sa životom. Ahh, ta "lijepa naša".

7 godina
Eno ona Albanska za ubojstvo brata i sestre na cesti tek 5 godina dobila i to tek nakon žalbe...inače je bilo 4 godine...blažena merika....za to se ide u dvoznamenkaste cifre...dok netko od obitelji ne popizdit i napravi ono ča piše u Bibliji nema kod nas napretka
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Izasao video spomenute nesrece,jadna zena nije bila na bicikli nego pjehe prelazila zebru i setala uz ogradu kad je Tesla zrakom doletioq,pokusala je pobjec i u zadnji tren je poklopilo auto,par ljudi je lišo proslo doslovno sekundama prije!A tu zna bit gro djece,skola odmah iza!Grozno!Na semaforu je bilo crveno i 2 auta su bila zaustavljena!
AUDIOFIL
Moj PC  
3 0 hvala 0
6 godina

1 0 hvala 1
9 mjeseci
volegradele kaže...
Izasao video spomenute nesrece,jadna zena nije bila na bicikli nego pjehe prelazila zebru i setala uz ogradu kad je Tesla zrakom doletioq,pokusala je pobjec i u zadnji tren je poklopilo auto,par ljudi je lišo proslo doslovno sekundama prije!A tu zna bit gro djece,skola odmah iza!Grozno!Na semaforu je bilo crveno i 2 auta su bila zaustavljena!

To je taj splitski, torcida, narkomanija, kurve, janjetina i tenKre Vuco mentalitet. Već se pisalo po redittu tko je i šta je poluobrijano majmunče, pa je najednom user koji je lijepo opisao njegovu familiju i krug po kojem se kreće pobrisan. Dotični iz zlatne mladeži lijepe naše će gulit ko Sanader i Horvatinčić uz golf terene, a gospođi tko kriv što je sirota koja se našla u krivo vrijeme na krivom mjestu. Živjela Rvacka :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2025 21:12 (filip_medo).
14 godina

Sad samo zamislite kada je obitelj pogledala ovaj video, jadna žena, da je samo bilo koji metar duže možda bi se i spasila.... Kretenu zatvor od najmanje 20 godina ako ima pravde (nećemo sada ići u granice kao što su stolica i doživotna robija.)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice