Trebam savjet - video nadzor kuće

poruka: 64
|
čitano: 54.168
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Zna netko gdje bi mogao naručiti ovu kameru sa linka?

https://reolink.com/product/rlc-510a/

Znam da u RH nema pa molim preporuku negdje izvana ili ako mi netko može nabavit.

Može i link za kupnju kamere, ali mora biti PoE i mora biti Reolink jer imam PoE injektor za njihove kamere.

EDIT: Evo da javim da sam kameru naručio sa Amazon.de.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2023 20:10 (Valentin17).

0 0 hvala 0
11 godina

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Trebam savjet - video nadzor kuće
svjetlosni_mikroskop kaže...

Meni bi isto trebao savjet, kamera, bežična, da se može postaviti nekako magnetom na vrata, da baterija nije apsurdno kratkotrajna (vidjela da nekima piše 160 min trajanje wtf), i da prenosi na telefon, a da nije ubitačno skupa. Ne snalazim se po trgovinama. Za bežične ne pišu koliko baterija traje. Navode kabel pa onda ne razumijem na koji način je s kablom bežična- Hvala.

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p Set - Nadzorna kamera

Ova snima u cloud 15 sekundi nakon što uoči kretanje. (Memorijsku karticu uopće ne koristim.) Istodobno ti dođe notifikacija na mobitel. Možeš također i gledati što se tamo događa u realnom vremenu. Snimke možeš pregledavati 3 dana unatrag (opet, kažem, ne koristim memorijsku karticu).

Montaža: postolje se zavida / zalijepi na podlogu, a kamera se vijkom pričvrsti na podlogu.

Što se baterije tiče, za nadzor prostora ispred turističkog apartmana punim je otprilike dva do tri puta godišnje.

15 godina

Ako može savjet za obična vrata bi trebao video nadzor, osnovniju verziju te smart bravu, potrebno mi je da je i jedno i drugo na bateriju te da se preko APPa može otvoriti. Vidio sam na Alex shopu pametni cilindar koji samo zamjenim stari s njim te kameru Alex R3 što bi trebalo raditi u istom APPu.

mislite li da je to ok izbor, te da li imate neku drugu preporuku ukoliko ovo je nezadovoljavajuće, do nekih 300eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice