Recenzija Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Cam

poruka: 34
|
čitano: 10.861
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Recenzija Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Cam

Ja sam imao kuci onu malu magnetnu kameru od xiaomija. 8 od 10 puta bi failala na connecting to camera ili tako nešto. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Re: Recenzija Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security
ukay1000 kaže...
Ja imam istu xiaomi kameru na bateriju i bilo je dosta problema koji se navode u prvom postu.
Cesta otpajanja pa onda fizicki resetirat, detekcija je uzasna i dosta kasni. Resiver podrzava samo 32GB kartice, nekad preko mobilne mreze uspijem strimat, a nekad ne.
Uglavnom lose.
Ali, izasao novi firmware za resiver i kameru i sada se stanje poboljsalo.
Sljedece kamere koje budu dosle su Ubiquty.

Koliko bi došle Ubiquty sa baterijom?

15 godina
Ne znam ali planiram potpuno preci na PoE. Sve kaj sam ikad imal (ne bitno koja firma) i ukljucivalo je wifi povezivanje ili slicno - problemi i problemi. Ne da mi se vise. Dosel sam u tu fazu di hocu samo da radi. Pa cak i da se zblesira jednim godisnje lakse cu progutat nego da me svako malo zeza jer eto, vjetar danas puse juzno...
7 godina

Žica je žica. Sa razlogom sve van najjeftinijeg home segmenta ima žicu, neovisno jel se radi o kamerama, alarmima ili bilo čemu drugom iz security/safety. WiFi je prelako ometati (treba ti jedan NodeMCU od 3 USD), spektar je prenakrcan (ok, sa 5 ghz je nešto bolje ali ništa od te jeftine opreme još nema to niti svi doma imaju 5 ghz opremu) a i kad radi, pitanje je kad će prestati. Ok je za nezahtjevne primjene ali streamanje videa to nije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice