Zanima me kako inspekcija gleda na one jeftine licence sa neta. Da li to prolazi ili radije kupiti licencu kod autoriziranog reselera?
Office i jeftine licence+obrt
- poruka: 7
- |
- čitano: 6.476
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kako inspekcija gleda na one jeftine licence sa neta. Da li to prolazi ili radije kupiti licencu kod autoriziranog reselera?
zašto ne bi uzeo Libreoffice? Njega se može koristiti besplatno i u poslovnim djelatnostima
A ako obavezno želiš Microsoftov office onda bi ti ozbiljno preporučio kupovinu kod autoriziranog prodavača
Da ne otvaram novu temu...
Gdje nabaviti licencu za Office 19 ili 21?
Prije sam kupovao na eBay ili AliExpress za par dolara, međutim sada toga tamo nema.
Ima koja stranica, a da je ok cijena?
Našao sam neke stranice koje sponzoriraju ytbere, ali su cijene po 25+ dolara.
Pa prije nego bacim pare, možda netko zna nešto bolje/pouzdano jeftinije?
Hvala
Da ne otvaram novu temu...
Gdje nabaviti licencu za Office 19 ili 21?
Prije sam kupovao na eBay ili AliExpress za par dolara, međutim sada toga tamo nema.
Ima koja stranica, a da je ok cijena?
Našao sam neke stranice koje sponzoriraju ytbere, ali su cijene po 25+ dolara.
Pa prije nego bacim pare, možda netko zna nešto bolje/pouzdano jeftinije?
Hvala
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-microsoft-office-2019-professional-plus-cd-key-compare-prices/
i meni treba ključ ali za office 2021, instalirao sam neku retail verziju.
Ima li gdje za kupiti jeftinih ključeva za tu verziju ?
ako ne, brišem to i stavljamnesto drugo. ne trazim nista specijalno, samo su najvazniji word i excel
.., instalirao sam neku retail verziju.
..
-o verziji ovisi ključ.. tj ključ-brava u svim kombinacijama su par, jedno bez drugog nema smisla.
-ako tražiš čisto, za biz (tema) tad nema smisla 'tražiti' .. ako je za kućnu, opet nema smisla, može pirat, može free, može bilo koji office paket kao libre-google-razno pri čemu je većina free za kućnu-osobnu upotrebu itd.
-npr kupnja u ms-storeu, home-student licence, nekoliko puta jeftinije od biz-pro .. ali nema npr outlooka i sl. .. no kad trebaš word-excel tad je dovoljno ili kupnja samo tog keya kad ne trebaš office-ostatak..