Microsoft 365 office free verzija HELP!

poruka: 8
|
čitano: 3.623
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 mjeseca

Molim pomoć jer ću izluditi. 

Imam instaliranu free verziju M 365 i Power Point prezentaciju nikako ne mogu otvoriti nakon što je sejvana bilo kamo. 
Znači sejvala sam konačnu verziju i poslala na mail, skinula je na komp, sejvana je na One Drive i na Disk, skinula u svim verzijama u kojima nudi i ni jednu opciju ne želi otvoriti. 

Mogu samo stvarati prezentacije i djeliti ih s drugima. no jednom sejvanu ili zatvorenu više ne mogu otvoriti. Zeznula sam se i zatvorila zadnju verziju, a trebam je pokazati na laptopu nekome. Sad je mogu prikazati samo na mobitelu jer mi je laptopneupotrebljiv...

Što učiniti? 

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Microsoft 365 office free verzija HELP!
Kakva je to free verzija- instalirana na komp ili radiš on line?

Instalirana na komp free verzija ne postoji. To je bilo vjerojatno neki trial verzija..

Imaš MS račun?

Logiraj se i onda možeš otvoriti PowerPoint on line.

Ako nemaš, napravi.

https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/powerpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako si studentica imas sigurno free samo online verzije na webu preko svog studentskog log in-a. Probaj otvoriti preko online office paketa.

3 mjeseca

Radim online, a nisam sigurna je li instalirano kao aplikacija na laptop ili ne. Pretpostavljam da je trial verzija. 

Npr word dokumente sam nasla neki nacin za pospremiti i otvoriti opet, no pp prezentaciju nema sanse. 

Registrirala sam se na M. racun i na One Drive... nista. 

Mogu stvarati, pospremati, djelitini slati PP, ali ne i otvoriti jednom zatvorenu ili spremljenu pp. 

Nisam student i nemam studentski racun. 

0 0 hvala 0
6 godina
Muscaria kaže...

Radim online, a nisam sigurna je li instalirano kao aplikacija na laptop ili ne. Pretpostavljam da je trial verzija. 

Npr word dokumente sam nasla neki nacin za pospremiti i otvoriti opet, no pp prezentaciju nema sanse. 

Mogu stvarati, pospremati, djelitini slati PP, ali ne i otvoriti jednom zatvorenu ili spremljenu pp. 

Pa dobro, pobogu, na kojem to linku radiš?

12 godina
Muscaria kaže...

Ne postoji free verzija, to ti predinstalirano sa laptopom i moraš platiti pretplatu da bi radilo nakon isteka nekog probnog roka.

Ili kupi ili pronađi nekog da ti instalira na crno office i bok..

13 godina

kljuc je stvarno jeftin, kupit ovdje key  od njih odmah ima instalacija i nema brige

Moj PC  
0 0 hvala 1
3 mjeseca

Nemam pojma, instalirano je s windowsima, otvorim u izborniku i on se otvori u Operi 😂

Realno, ne kuzim vise sto je program, aplikacija, link... ovi w11 su mi misterij i totalno cudni za snalazenje. Presla sam s 8ice nedavno. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice